Slutet på en Epok: Den Ursprungliga Google Hemma är Inte Längre Tillgängliga

0
49
Google-Butiken

Den ursprungliga Google Hem var en omvälvande produkt för företaget. Det infördes en ny, fristående sätt att få åtkomst till Google Assistent i form av en smart högtalare. Det är också dramatiskt skiftat Googles inställning till smarta hem på ett meningsfullt sätt.

Men, som med alla bra saker, dess tid har kommit till ett slut. Du kan inte längre köpa Hem direkt från Google, vilket inte bör komma som en överraskning med tanke på den djupa rabatter som nyligen sett på enheten. Det är också slut på Best Buy ‘ s hemsida.

Googles nuvarande katalog av fristående Assistent enheter är fortfarande ganska staplade, med Boet Mini hantera de flesta uppgifter som skulle användare har velat ha den större Hem. Boet Mini har också mycket bättre ljudkvalitet än de ursprungliga Hem Mini, som det nästan rivaler ljud du skulle få från de större Hem.

Det är också Hem Max, en koloss på en smart högtalare som är tydligt är utformad för att vara en särskild ljud-källa. Smart display scenen är täckt av Boet Hub och Bo Nav Max, som båda kombinera smart högtalare med en inbyggd skärm för ännu fler användningsområden. Navet Max också låter bra som en ljud-enhet om du letar efter något som också kan pumpa ut det papper som fastnat.

Vid denna punkt, jag kan inte tänka mig en anledning till varför Google skulle förnya Hemmet, men det är fortfarande en möjlighet. Vi kunde se ett nytt Näste Hem någon gång i framtiden—eller kanske inte. Vi får bara vänta och se.

via Android Polisen