Hva Er Adobe Creative Cloud Og Er Det Verdt Prisen?

0
61

Vi vet alle om Adobe, men hva er Adobe Creative Cloud og er det verdt å betale for? Adobe Creative Cloud er et sett av mer enn 20 stasjonære og mobile apps designet for kreativitet, design, UI, UX, og video-arbeid.

Adobe Creative Cloud er også fullpakket med andre funksjoner, for eksempel skrift-pakker, internett-lagring og backup.

Det er forskjellige bunter tilgjengelig for Adobe Creative Cloud, så om det er verdt det, for du vil komme ned til dine egne behov og om det er passende nok gratis alternativer i markedet.

Full Adobe Creative Cloud – Pakke- 20+ Programmer For $52.99/måned

La oss ta en nærmere titt på den fullstendige Adobe Creative Cloud-pakken først, som koster $52.99 per måned, og har mer enn 20 apps, sammen med andre funksjoner.

Før vi kommer inn hver app og deres funksjonalitet, Adobe prissetting behov for å bli forklart nærmere. Mens annonsert som $52.99 per måned, dette er den tilbyr pris hvis du tar ut en årlig plan. Dette betyr at hvis du ikke avbryter i løpet av 14-dagers refusjon perioden, den eneste måten å komme ut av å betale månedlig er å betale det resterende beløp.

Det er en måned avgift som kan avbrytes når som helst, lik de fleste andre online-abonnement. Imidlertid, denne koster $79.49 per måned. Heldigvis kan du kjøpe individuelle programmer for $20.99/måned på en årlig plan eller $31.49 månedlige på en måned-til-måneders basis. Det er også besparelser for studenter og lærere.

Til syvende og sist om, Adobe Creative Cloud er på den dyre siden av ting, og i motsetning til tidligere, det er ingen måte å bare regelrett kjøpe en lisens for programvaren.

Så, hvilke apper som er inkludert i Adobe Creative Cloud?

Fotografering Og Design

Følgende fotografering og design programmer er inkludert i full Adobe Creative Cloud-abonnement.

 • Photoshop – Lage grafikk, foto og kunst.
 • Illustrator – Lage illustrasjoner og vektorgrafikk.
 • Adobe XD – Design og prototype nettsted/app UX.
 • Dimensjon – Lage realistiske 3D-bilder og produkt merkevarebygging.
 • InDesign – Side design og layout for trykk.
 • InCopy – Tillat å kopiere redigering i tandem med InDesign.
 • Gnist – Opprette egendefinerte grafikk og web-sider raskt.
 • Animere – Lage interaktive vektor animasjoner for video og spill.
 • Dreamweaver – Opprette responsiv nettside design.

I noen tilfeller vil det være programmer i denne listen som er avgjørende for arbeidet, men hvis du bare trenger generell grafisk design og redigering deretter Photoshop kan gjøre de fleste oppgavene her med litt øvelse. Det finnes også noen gratis alternativer til Photoshop for eksempel GIMP eller Paint.NET.

Selv så, Photoshop, kan ikke bli slått på mange måter. Adobe har jobbet på app for to tiår, så de har virkelig raffinert seg i bransjen.

Photoshop er ikke en nødvendighet – du kan få det grunnleggende med andre apps gratis, Men mange vil hevde Photoshop er nummer én valg. Photoshop har også den største støtte for offisielle og samfunnet tutorials.

Animere aksjer en lignende historie, som er ett av de beste alternativene for vektor-animasjon arbeid, men det betyr ikke at det ikke finnes gratis alternativer som kan brukes til grunnleggende arbeid.

De andre appene i flokken kan være verdt å vurdere, for eksempel hvis du trenger bedre verktøy for animasjon, eller UX-design. Selv da, det er alltid gratis alternativer også. For eksempel, Canva er et bra gratis alternativ til en Gnist, som kan brukes til å lage iøynefallende plakater, sosiale innlegg, bilder for web-design, og mye mer. Google Web-Designer kan være en stor gratis web-design alternativ til Dreamweaver.

Til slutt er det en sak med Adobes fotografering og design apps. Noen ganger kan du få med et gratis alternativ, og noen ganger Adobe virkelig er det beste valget. Det vil avhenge av dine spesielle behov, men med hvordan den årlige forpliktelsen kan arbeide med Adobe, det er alltid verdt å prøve gratis alternativer først, før du forplikter deg til en full Adobe Creative Cloud-abonnement.

Video & Lyd

Adobe Creative Cloud kommer også med en rekke gode verktøy for video og lyd redigering. Her er en kort oversikt over hva som er tilgjengelig.

 • Premiere Pro – Faglig nivå video og film redigering.
 • Premiere Rush – Rask video-redigering og deling verktøy.
 • After Effects – Lage flotte visuelle effekter for video.
 • Audition – Audio opptak og miksing.

La oss først starte med Premiere Pro – det er en av de mest kjente video redigere verktøy i bransjen. Perfekt for alt fra klipping sammen en YouTube video for å lage fullverdig filmer. Heldigvis er dette et svært konkurranseutsatt marked, noe som betyr at du kan finne gratis video redigering alternativer.

Det er også andre store betalt video redigering suites eksempel Sony Vegas Pro.

Sony Vegas Pro kan kjøpes med en lisens som kan være attraktivt for noen.

Til mange, det er inkludering av After Effects som gjør det verdt å stikke til Adobe Creative Cloud. After Effects er den mest kraftfulle verktøy der ute for å skape gode visuelle effekter og læring Etter Virkninger kan ta din video produksjon til neste nivå. Hvis After Effects allerede koster $20.99 per måned på en årlig plan, kaste i Premiere Pro, Photoshop, og alle andre app for en grand total på $52.99 plutselig ikke synes så langt hentet.

Ekstra Funksjonalitet

I tillegg til apper og deres individuelle funksjonalitet, ved å abonnere på Adobe Creative Cloud gir deg tilgang til flere funksjoner. For eksempel, får du 100 GB lagring i skyen som er perfekt for både å sikkerhetskopiere dine kreative arbeidet og gjøre det lettere å samarbeide med andre i sanntid.

Adobe Skrifter gjør du for å få gratis tilgang og kommersiell bruk til tusenvis av skrifter, som kan brukes på tvers av alle Creative Cloud-applikasjoner. Du har også verktøy for å vise frem dine kreative arbeid gjennom Adobe Behance og du kan lagre og samarbeide på eiendeler som børster, materialer og design gjennom Adobe Creative Cloud-Biblioteker.

Er Adobe Creative Cloud Verdt Prisen?

Adobe Creative Cloud kan være verdt prisen, men er det verdt det for deg? At alle kommer ned til dine individuelle behov. I de fleste tilfeller, en gratis Photoshop og gratis Premiere Pro alternativ kan være nok, men noen ganger den enkelte apps vil bli langt bedre.

Vi foreslår at du starter med gratis alternativer først, og hvis du ikke kan få tilgang til de funksjonene du trenger, bør du vurdere å betale for Adobe Creative Cloud etter.