Hur man sätter Upp ett Möte i Microsoft Lag

0
51

Microsoft Lag kan du skapa, schemalägga och värd säkra möten med några av dina kunder eller hundratals anställda. Snabbt bara bjuda in berörda personer, eller samla hela kanal till offentliga eller privata sessioner.

Hur du Skapar ett Möte i Microsoft Lag

Om du har den fullständiga versionen av Lag genom en betald prenumeration kan du snabbt skapa ett möte från Kalendern på fliken Lag desktop klient eller Lag web app. Navigera till fliken Kalender på vänster sida och tryck på “Meet Nu” – knappen.

Namn ditt möte vad du vill. Använd växlar till nästa video och ljud ikoner för att aktivera eller inaktivera de enheter som önskas.

Om du vill ändra enhetens inställningar eller göra ett test samtal innan du börjar mötet, välj “Custom Setup”. Under “Övriga Delta i Val,” du kan börja mötet med audio off (ljud av eller använda ett telefonnummer så att gästerna kan ringa in ditt möte. När du är redo att gå, tryck på “Gå med Nu”.

När mötet börjar, du kan genast börja bjuda in folk i din organisation genom att skriva deras namn i “Bjud in Någon” i det övre högra hörnet. Medan du ha en betald licens för Lag att ställa upp ett möte, kan du skicka en inbjudan till alla om de inte har ett abonnemang eller finns i din organisation.

Att bjuda in personer utanför din organisation kan du klicka på “Länkar” – ikonen bredvid “för att Bjuda in Någon” – fältet, som liknar två samverkande länkar, för att kopiera en invite till urklipp. Denna länk är inte en användar-vänlig URL-adress istället, det är en dåligt kodad rtf-hyperlänk. Detta innebär att du kan klistra in det i ett rtf-miljö som ett mail, men inte en förenklad text format, som till exempel SMS-meddelanden.

Den flytande menyraden i botten ger dig snabb tillgång till olika information paneler och kontroller. Från vänster till höger, kan du visa den aktuella varaktigheten för mötet, växla mellan din kamera, växla din mikrofon, dela din skärm eller olika appar, få tillgång till fler kontroller som inspelning och inställningar för enheten, höj din hand, se sms-chatt för mötet, visa deltagare, och avslutar samtalet.

Medan du kan schemalägga möten i Lagen mobil-app, här “Träffas Nu” – funktionen är för närvarande inte tillgängligt på antingen Android eller Apple versioner av appen. Lyckligtvis, du kan fortfarande använda Lagen för att göra ljud och video-samtal med någon inom din organisation. För att ringa ett samtal i Lag, gå till home (Hem sida av Lagen mobil app och välj Mer > Samtal > ringa Ett Samtal anger du namnet på din kontakt, och du antingen välja “Video” eller “Ljud-Samtal” – alternativet .

Hur du Schemalägger ett Möte i Microsoft Lag på Skrivbordet

Du kan schemalägga möten från flera ställen i Lagen desktop klient eller Lag web app, men bara om du har betalat versionen av Lag. Det enklaste sättet att se om dina kollegor finns tillgängliga är att använda Kalender-funktionen på den vänstra sidan av skrivbordet app. Om du skapar ett möte med folk som har hektiska scheman, navigera till fliken Kalender på vänster sida. Den här fliken visas inte om du använder den kostnadsfria versionen. Klicka på “Nytt Möte” – knappen och den Nya Mötes-och form kommer att visas.

Alternativt, kan du klicka på någon öppen plats i din kalender och öppna denna Nya Mötes-och form. Medan formen normalt anger den föreslagna möte tid för nästa kommande halv timme som standard, med hjälp av denna metod kommer automatiskt att ställa in tid och datum baserat på var i den kalender som du klickade på.

Slutligen, om du vill ställa in ett möte med en eller flera personer grupperade i en chatt öppna “Chatt” – fliken på vänster sida. Klicka på “boka Ett Möte” – knappen för att ta fram ett Nytt Möte form med alla i den här chatten automatiskt att läggas till i inbjudan.

Men du har gått till den Nya Mötes-och form, du kan nu fylla ut resten av detaljer. Ge ditt möte till en rubrik, lägga till eller valfria deltagare, ställa in tid och datum, välja om och hur ofta du vill att mötet ska upprepas, ange en Lag kanal eller den fysiska platsen, och slutligen lägg till eventuell ytterligare information om mötet i textrutan längst ned.

Om du har svårt att hitta en öppning för detta möte i allas scheman, välj “schemaläggningsassistenten” – fliken högst upp och jämföra kalendrar för varje obligatoriskt eller valfritt deltagare som du har lagt till detta möte. När du är redo att schemalägga mötet, klicka på “Spara”.

Hur du Schemalägger ett Möte i Microsoft slår på Mobilen

Om du har en betald prenumeration till den fullständiga versionen av Microsoft Lag, du kan schemalägga ett möte via mobil-app på Android-enheter såväl som iPads och iPhones. För att boka ett möte, välj “Kalender” – fliken längst ner på skärmen och tryck på “Schemalägg Ett Möte” – ikonen.

Detta kommer att ta upp den Nya Händelsen form. Här, att ge ditt möte till en titel, lägga till deltagare, och ange en tid och datum. Alternativt, kan du dela detta möte med en kanal, så att vem som helst i kanal kan gå med. Du kan också ange en fysisk plats för mötet, sväng detta möte till återkommande möte, och lägg till en beskrivning om så önskas. När du är klar, tryck på “Klar” – krysset högst upp till höger på denna form.

När ditt evenemang har skapats, kommer du att få ett tillfälligt meddelande som talar om detta när du kommer tillbaka till ditt Lag kalender.

RELATERAT: Vad Är Microsoft Lag, och Det Är Rätt för Mitt Företag?

Lagen ger dig flexibilitet att skapa spontana möten på ett ögonblick, liksom skapa komplexa scheman med massor av personal som använder återkommande möten. Hitta en balans som fungerar bäst för dig och dina kollegor.

 

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Installerar Windows 10 Maj 2020 Uppdatering
  • “Vilka Enheter som har Stöd för HBO Max? Roku och Amazon Fire TV inte
  • “Hur vill Avbryta Din HBO Max Abonnemang
  • “Hur man kan Stoppa Din Mac från Överhettning
  • “Varför Anteckningar Är Fortfarande Awesome för Anteckningar