Hoe om te Vergeten een Wi-Fi-Netwerk op de Mac

0
43
GaudiLab/Shutterstock

Uw Mac automatisch onthoudt W-Fi-netwerken waarmee u verbinding hebt gemaakt in het verleden. Echter, het netwerk dat het automatisch verbinding maakt misschien niet de beste optie. Hier is wat te doen als u wilt uw Mac te vergeten een Wi-Fi-netwerk.

Naast het verwijderen van oude verbindingen, het vergeten van een Wi-Fi-netwerk kan u helpen bij het oplossen van problemen met de verbinding. Als u een netwerk heeft zijn wachtwoord en uw Mac niet geven u een wachtwoord prompt (of als het gewoon schilferige), kunt u proberen het te vergeten en opnieuw aansluiten op het netwerk.

Om dit te doen, klik op het Wi-Fi-pictogram in je Mac ‘ s menubalk, en selecteer vervolgens “Open Netwerk Voorkeuren.”

Hier klikt u op “Advanced.”

Onder de “Wi-Fi” in het tabblad bladeren door en het netwerk selecteren dat u wilt dat uw Mac te vergeten, en klik op het minteken (-).

In de aanwijzing, klik op “Verwijderen” om te vergeten het netwerk. Dit zal het verwijderen van de netwerk aanmeldingsgegevens van uw iCloud-Sleutelhanger, zo goed, waardoor het niet toegankelijk is voor al uw andere Apple-apparaten.

Klik op “OK” in het Wi-Fi-scherm.

Klik op “Toepassen” in het venster Netwerk om uw wijzigingen op te slaan.

Je Mac heeft nu vergeten de Wi-Fi-netwerk. Als u wilt, kunt u op de Wi-Fi-pictogram in de menubalk om in te loggen op het netwerk weer.

Als u gebruik maakt van meerdere Wi-Fi-netwerken in dezelfde locatie (zoals uw huis of kantoor), zou u niet wilt dat uw Mac te vergeten een van hen. In dat geval kunt u de prioriteit die u het meest gebruikt.

GERELATEERD: Hoe de Prioriteit van het Wi-Fi-Netwerken op een Mac

LEES VERDER

  • “Hoe kan ik Plex Samen Met Vrienden
  • “Hoe Watch Classic “Simpsons” in de Oorspronkelijke 4:3-Formaat op Disney+
  • “Hoe om TV te Kijken Met je Vrienden Via Hulu Kijken Partij
  • “Hoe Pin Tekst en Afbeeldingen op het Windows-10 Klembord Geschiedenis
  • “Het Installeren van Windows 10 Mei 2020 Update