Hoe het opzetten van een Vergadering in Microsoft Teams

0
47

Microsoft Teams kunt maken, de planning en de host veilige bijeenkomsten met een paar van uw klanten of honderden werknemers. Snel nodig alleen de relevante mensen, of het verzamelen van de gehele kanaal in de openbare of privé-sessies.

Het Maken van een Vergadering in Microsoft Teams

Als u de volledige versie van Teams door middel van een betaald abonnement hebt, kunt u onmiddellijk een vergadering van de Agenda op het tabblad van de Teams desktop client of de Teams web app. Navigeer naar het tabblad ‘Agenda’ aan de linkerkant en druk op de “Meet Nu” knop te klikken.

De naam van uw vergader-alles wat je wilt. Gebruik de knoppen naast de video-en audio-iconen te activeren of uitschakelen van deze apparaten als gewenst.

Als u wilt wijzigen van de instellingen voor uw toestel maken of bel voordat u de vergadering start, selecteer “Aangepaste Installatie.” Onder “Andere Join-Opties” kunt u de vergadering start met audio off (audio uit of gebruik maken van een telefoon nummer, zodat u kunt inbellen op uw meeting. Wanneer u bent klaar om te gaan, druk op “Join Now”.

Zodra de vergadering begint, kunt u direct beginnen met het uitnodigen van mensen in je organisatie door het intikken van de naam in de “Iemand Uitnodigen’ in de rechterbovenhoek. Terwijl je moet een betaalde licentie voor Teams om een vergadering, kunt u het verzenden van een uitnodiging aan iedereen of ze wel of niet hebben van een abonnement of binnen uw organisatie.

Om mensen uit te nodigen buiten uw organisatie, klikt u op de “Links” – icoontje naast de “Iemand” veld, wat lijkt op twee in elkaar grijpende schakels, om kopiëren van een nodigen naar uw klembord. Deze link is niet een gebruikersvriendelijke URL; in plaats daarvan, het is een slecht gecodeerd rijk-tekst-hyperlink. Dit betekent dat u kunt plakken in een rich-text-omgeving, zoals een e-mail, maar niet op een vereenvoudigde tekst formaat, zoals SMS-berichten.

Het zwevende menu balk aan de onderkant geeft u snelle toegang tot diverse informatie panelen en controles. Van links naar rechts, kunt u de weergave van de huidige duur van de vergadering, de te schakelen uw camera, om uw microfoon, deel uw scherm of verschillende apps, toegang tot meer controles zoals het opnemen en de instellingen van het apparaat, steek uw hand op, bekijk de tekst chat voor de vergadering, tonen de deelnemers, en het gesprek te beëindigen.

Terwijl u kunt vergaderingen plannen in de Teams mobile app, deze “Meet Nu” functie is momenteel niet beschikbaar in de Android-of Apple-versies van de app. Gelukkig kunt u nog steeds gebruik maken van Teams te maken van audio-en video-oproepen met iedereen binnen uw organisatie. Om een oproep te doen in Teams, ga naar de Home pagina van de Teams, de mobiele app en selecteer Meer > Bellen > Bellen, voert u de naam van uw contact en selecteer de optie “Video” of “Audio Call” optie .

Het Plannen van een Vergadering in Microsoft Teams op het Bureaublad

U kunt vergaderingen plannen van verschillende plaatsen in de Teams desktop client of de Teams web app, maar alleen als je de betaalde versie van Teams. De makkelijkste manier om te zien of uw collega ‘ s beschikbaar is voor gebruik op de Agenda functie op de linkerkant van uw desktop-app. Als u een vergadering met mensen die hectische schema ‘s, ga naar het tabblad ‘Agenda’ aan de linkerkant. Dit tabblad wordt alleen weergegeven als u gebruikmaakt van de gratis versie. Klik op de “Nieuwe Afspraak” knop, en de Nieuwe Vergadering vorm zal verschijnen.

U kunt ook klikken op een open ruimte in uw agenda en open deze Nieuwe Vergader-vorm. Terwijl de vorm normaliter stelt de voorgestelde tijdstip van de vergadering op de eerstvolgende half uur standaard, met behulp van deze methode zal automatisch de tijd en datum instellen, afhankelijk van waar in de agenda die u hebt geklikt.

Tenslotte, als je wilt om een ontmoeting met één of meer mensen zijn gegroepeerd in een chat, open de “Chat” – tabblad aan de linkerkant. Klik op de “Een Vergadering Plannen” – knop om een Nieuw formulier Vergadering met iedereen in deze chat automatisch toegevoegd aan de uitnodiging.

Maar u navigeren naar de Nieuwe Vergader-vorm, u kunt nu vult de rest van de details. Geven uw bijeenkomst een titel toevoegen, de verplichte of optionele deelnemers, de datum en tijd instellen, kiezen of en hoe vaak u wilt dat de vergadering te herhalen, geef een Teams kanaal of een fysieke locatie, en voeg tenslotte eventuele aanvullende gegevens m.b.t. de vergadering van het tekstvak aan de onderkant.

Als u een harde tijd vinden van een opening voor deze bijeenkomst in ieders schema ‘ s, selecteert u de “Scheduling Assistant” tab aan de bovenkant en vergelijk de agenda ‘ s van elke verplichte of optionele deelnemer die u heeft toegevoegd aan deze vergadering. Wanneer u klaar bent voor het plannen van de vergadering, klik op “Opslaan.”

Het Plannen van een Vergadering in Microsoft Teams op Mobiel

Als u een betaald abonnement op de volledige versie van Microsoft Teams, kunt u een afspraak inplannen via de mobiele app op Android-apparaten als iPads en iPhones. Voor het plannen van een vergadering, selecteert u de “Agenda” tab aan de onderkant van je scherm en tik op de “Een Vergadering Plannen” pictogram.

Dit zal de Nieuwe afspraak formulier in. Hier, geven uw bijeenkomst een titel, het toevoegen van deelnemers, en stel een datum en tijd. Optioneel, u kunt delen van deze vergadering met een kanaal, zodat iedereen in het kanaal kan meedoen. U kunt ook een fysieke locatie voor de vergadering in, draai deze vergadering in een terugkerende vergadering, en een beschrijving toevoegen, indien gewenst. Wanneer u klaar bent, tikt u op de “Done” vinkje in de rechter bovenhoek van dit formulier.

Wanneer uw evenement succesvol is aangemaakt, ontvangt u een tijdelijke kennisgeving dit zegt u als u bent teruggekeerd naar uw Teams op de agenda.

GERELATEERD: Wat Is Microsoft Teams, en Is Het voor Mijn Bedrijf?

Teams geven u de flexibiliteit om het maken van onverwachte ontmoetingen in een oogwenk, evenals het maken van complexe schema ‘ s met tientallen personeelsleden met terugkerende vergaderingen. Het vinden van de balans die het beste werkt voor u en uw collega ‘ s.

 

LEES VERDER

  • “Het Installeren van Windows 10 Mei 2020 Update
  • “Die Apparaten Ondersteunen HBO-Max? Roku en Amazon Fire TV niet
  • “Het opzeggen van de HBO-Max Abonnement
  • “Hoe Stop Je Mac tegen Oververhitting
  • “Waarom Kladblok Is Nog steeds Geweldig voor het maken van Aantekeningen