Het Wijzigen van Uw Gebruikersnaam Twitch

0
54

Iedereen heeft een beschamende gebruikersnaam in hun leven, dat ze uiteindelijk spijt van. Of je hebt een lastige gebruikersnaam van 5 jaar geleden, of gewoon verkeerd gespeld iets, hier is hoe kunt u teruggaan en deze wijzigen op Twitch.

Eerder, als je wilde een nieuwe gebruikersnaam op Twitch, je zou moeten maken een geheel nieuw account aan. Het maken van een nieuw kanaal was een probleem om meerdere redenen—niet alleen zou streamers verliest een hele lijst van volgers en abonnees op hun eerste kanaal, maar al hun instellingen en voorkeuren zou ook verloren.

Nu, alles wat je hoeft te doen is klik op via een paar eenvoudige stappen voor het wijzigen van de naam van uw account. Dit kan gedaan worden elke 60 dagen.

Start door in te loggen op uw Twitch account. Vanaf de Startpagina, klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en selecteer dan de “Instellingen” optie in het drop-down menu.

Van de “Profile Settings” pagina, zoek het wijzigen van uw “Gebruikersnaam” en de “Display Name” tekst secties. Dit is ook de plaats waar u de wijziging van uw Bio (de “Over Mij” sectie op uw Twitch-kanaal).

Uw nieuwe gebruikersnaam wordt van kracht onmiddellijk nadat u wijzigingen hebt aangebracht om de Profiel Instellingen’. Uw live streaming volgers en abonnees zult zien dat uw naam is gewijzigd op de Twitch-kanaal.

De naam van uw beeldscherm activering kan worden aangepast vrij, maar het moet dezelfde spelling als uw gebruikersnaam. Uw Twitch scherm de naam weergegeven naast opmerkingen, en het zal worden weergegeven op uw profiel.

Volgens een Twitch blog plaatsen, nadat u hebt gewijzigd dat uw gebruikersnaam, de verlaten gebruikersnaam zal worden gehouden door het platform voor een minimum van 6 maanden. Na dit, Twitch zal de terugkeer van de gebruikersnaam om de pool van beschikbare opties voor de gemeenschap en de nieuwe gebruikers om uit te kiezen, met uitzondering van Twitch Partner gebruikersnamen die alleen worden hergebruikt en onder bijzondere omstandigheden.

LEES VERDER

  • “Hoe Stop Je Mac tegen Oververhitting
  • “Waarom Kladblok Is Nog steeds Geweldig voor het maken van Aantekeningen
  • “Het Uitschakelen van de Gezondheid van de Batterij Management op de Mac
  • “Hoe Hard het Vernieuwen van Uw Web Browser (om een Bypass om de Cache)
  • “Systemd Zal Veranderen Hoe Je Linux Home Directory Werkt