Het Installeren van Windows 10 Mei 2020 Update

0
76

Windows 10 Mei 2020 Update is eindelijk hier. Dat betekent niet dat je meteen. Het kan weken (of zelfs maanden!) voordat Windows Update biedt zelfs de update op uw systeem. Hier ziet u hoe u de upgrade van nu.

Hoe om de Update via Windows Update

Om deze update te installeren vanaf Windows Update, ga dan naar Instellingen > Update en Beveiliging > Windows Update op uw PC. Klik op “Check for Updates” en u kunt de update hier, in dit venster.

Zoek naar de woorden ‘Voorzien van een update naar Windows-10, versie 2004″ sectie. Klik op “Downloaden en installeren” onder het installeren van de update.

Microsoft

Echter, er is een goede kans dat je niet zie de update in de Windows-Update. Als je een “U bent up-to-date” bericht zonder enige informatie over de nieuwe versie van Windows 10, Microsoft nog niet beschikbaar op uw PC nog niet.

GERELATEERD: Wat is er Nieuw in Windows 10 Mei 2020 Update Nu Beschikbaar

Waarom Is het dan geen Windows-10 Biedt de Update?

Windows Update langzaam rolt deze updates over de tijd. In plaats van het aanbieden van een grote update, zoals de Mei 2020 Update elke Windows-10-PC in de wereld in een keer, biedt Microsoft het om een klein aantal Pc ‘ s op het eerste.

Microsoft horloges hoe de uitrol gaat. Als er ineens een blauw scherm, prestaties, fouten of andere problemen, kan Microsoft de “pauze” de uitrol en het herstellen van de fouten vóór de hervatting van het. Als de update nog niet verschijnt in Windows Update nog, het is mogelijk dat Microsoft nog niet zeker van zijn dat het perfect zal werken met uw PC.

De uitrol zal in ieder geval een paar weken. Verleden updates hebben genomen maanden om iedereen te bereiken. U kunt gewoon wachten en, uiteindelijk, Windows Update te installeren van de nieuwe software op uw PC.

Het Forceren van een Upgrade naar de Mei 2020 Update

Echter, als u wilt dat de update direct kunt krijgen. Terwijl Microsoft zou de voorkeur voor het testen van de update een beetje meer, het is een stabiele versie van Windows 10 en het moet waarschijnlijk werken prima op uw PC.

Het overslaan van de trage uitrol proces, hoofd van Microsoft ‘ s Downloaden-Windows-10 web pagina en klik op “Update now” te downloaden van de Update-Assistent. Voer het gedownloade EXE-bestand.

Ziet u een bericht dat u de versie van Windows 10 u draait en u te informeren over de nieuwste versie van Windows is de versie van 2004, die is het Mogelijk 2020 Update. Klik op “Nu Bijwerken” om het te installeren.

Microsoft hulpprogramma automatisch download de nieuwste update en installeer het op uw PC. U kunt houden met uw PC terwijl de Update-Assistent doet zijn werk.

Uiteindelijk zult u worden gevraagd om uw PC opnieuw opstarten om de update te installeren. Dat is het!

Als je een bug of een ander probleem met de update, kunt u terugkeren naar uw oude Windows-versie 10 van Instellingen > Update en beveiliging > Herstel. U moet dit doen binnen de eerste tien dagen na de upgrade of Windows 10 verwijder het vereist bestanden om schijfruimte vrij te maken op uw PC.

GERELATEERD: Hoe Terug te draaien Bouwt en het Verwijderen van Updates op de Windows-10

LEES VERDER

  • “Het Installeren van Windows 10 Mei 2020 Update
  • “Die Apparaten Ondersteunen HBO-Max? Roku en Amazon Fire TV niet
  • “Het opzeggen van de HBO-Max Abonnement
  • “Hoe Stop Je Mac tegen Oververhitting
  • “Waarom Kladblok Is Nog steeds Geweldig voor het maken van Aantekeningen