4 Grote Hoofdtelefoons voor $100 of Minder

0
44

Gearstd/Shutterstock.comHeadphones zijn een geweldige manier van luisteren naar muziek op een hoog volume, terwijl niet storend voor iemand anders. Een echt goede set oordopjes kan gemakkelijk kosten $300 of meer, maar je zou niet willen besteden dat veel, of zelfs niet veel te besteden. Goedkoop betekent niet per se goedkoper, echter.

Hier zijn vier hoofdtelefoon on-ear of over-ear, die klinken geweldig, en zal niet breken de bank of uw hart als ze verloren of gebroken is.

Wat te Zoeken in $100 of Minder Hoofdtelefoon

U vraagt zich misschien af waarom u zou moeten overwegen zelfs een $300 koptelefoon wanneer kun je iets dat klinkt goed voor een derde van de prijs of minder. Hier is een korte checklist.

  • Actieve ruisonderdrukking (ANC): Niet elk onder de $100 headset biedt de mogelijkheid om het verminderen van het omgevingsgeluid. Maar als u van plan bent om de hoofdtelefoon gebruikt in een omgeving waar het omgevingsgeluid aanzienlijk zouden verminderen van uw genot van de muzikale ervaring, het is een leuke functie te hebben.
  • Bluetooth: Soms moet je het niet erg te sluiten op een audio kabel, maar draadloos gebruik is een grote plus. Tenzij je specifiek op zoek naar een bedraad-alleen hoofdtelefoon, je gaat te willen Bluetooth-mogelijkheden. Bluetooth-5 is de nieuwste iteratie, biedt het breedste bereik en een betere geluidskwaliteit.
  • Op-het-oor/Over-het-Oor: Dit is vooral een administratieve kwestie. Afhankelijk van de grootte van uw hoofd en oren (geen belediging bedoeld), vindt u mogelijk over-ear-hoofdtelefoons meer comfortabel om te dragen voor lange periodes van tijd.
  • Audio Kabel: Als u regelmatig tijd doorbrengen thuis luisteren naar uw muziek, die u misschien wilt gebruiken voor een directe audio-kabel-verbinding in plaats van wireless Bluetooth. Het is minder handig, maar met een directe verbinding, u wordt niet beperkt door de levensduur van de batterij. Het nadeel is dat als deze rechtstreeks wordt aangesloten via een audio kabel, ANC werkt zelden, omdat de hoofdtelefoon niet is ingeschakeld.

Beste Koptelefoon voor het Delen van Muziek: URBANEARS Plattan 2 Bluetooth

Plattan 2 URBANEARS

De $55 Plattan 2 Bluetooth niet ANC. Maar het heeft wel iets wat geen van de anderen—iets URBANEARS roept een Zoundplug. Het is een 3,5 mm audio jack in de linker luidspreker die je kunt aansluiten op een tweede set van een bedrade hoofdtelefoon of oordopjes in en delen van de muziek waar u naar luistert met een vriend. Het is een leuke functie.

En, terwijl deze hoofdtelefoon zijn goedkoop, ze nog steeds in slagen te geven 40mm drivers, een inklapbaar/opvouwbaar ontwerp dat is handig als u wilt pakken ze in een carry-on of rugzak, en Bluetooth-connectiviteit. Als u geen Bluetooth, een soortgelijke set van hoofdtelefoons zonder de draadloze mogelijkheden, de Plattan 2, kost slechts ongeveer $33.

De Plattan 2 Bluetooth telefoons zijn on-ear, in plaats van via-oor. Deze vorm factor vaak de neiging om even je hoofd na een korte periode van luisteren, dus als je een groot hoofd (geen belediging bedoeld), wilt u misschien om te kiezen voor een hoofdtelefoon die past op uw oren, eerder dan rust op hen.

Bij deze prijs, krijg je niet elke soort van koffer, en deze hoofdtelefoon opladen via micro-USB in plaats van het nu gangbare USB-C. Ze zijn ook ontbreekt een audio kabel, maar als je wilt om deze te gebruiken in de bedrade modus, een kabel met 3,5-mm stekkers aan beide uiteinden kosten slechts een paar dollar bij Amazon.

Echter, het is wat je doet dat maakt de Plattan 2 Bluetooth een aantrekkelijke vergoeding. Uiteraard krijgt u draadloze Bluetooth-connectiviteit, evenals 30 uur levensduur van de batterij. Een eenvoudige één op de joystick aan de rechterkant luistergedeelte kun je overslaan van nummers, muziek pauzeren en beantwoorden van gesprekken. Een microfoon in het rechteroordopje pakt uw stem wanneer u een oproep beantwoorden, en als je een iPhone of Mac, kunt u voice control dingen met Siri.

Beste Koptelefoon Voor Het Delen Van Muziek

Urbanears Plattan 2 Bluetooth In-Ear Headphone, Donker Grijs (04092111)

Betaalbare hoofdtelefoon met een 3.5 mm aansluiting op een gecapitonneerde waar een vriend kan de stekker in hun hoofdtelefoon of oortelefoon en luisteren naar wat je aan het luisteren bent.

Shop Nu

$63.97
Meer aanbiedingen

Beste Lange-Spelen van de Koptelefoon: Edifier W828NB

Edifier W828NB Edifier

Bij $90, de Edifier W828NB over-ear koptelefoon is de tweede duurste set in deze roundup. Maar als je lange periodes te luisteren naar muziek zonder de ANC ingeschakeld, zou je willen dat ze op de bovenkant van uw lijst. Edifier beweert een maximum van 80 uur speel tijd met ANC uitgeschakeld, en 25 uur met hem ingeschakeld. Wanneer de batterij bijna leeg is, een vier uur opladen breidt je luisteren.

In andere opzichten zijn ze vergelijkbaar met de meeste hoofdtelefoons in deze prijsklasse. Met een comfortabele hoofdband en oorkussens, deze over-ear-hoofdtelefoons hebben 40mm drivers en makkelijk te gebruiken controles die span beide oorschelpen met de meeste functies op de juiste oorkop en het ANC controles op de linker.

Als u deze thuis of op kantoor bent en niet wilt dat de batterij uitgeput raken, de Edifier is voorzien van een 3,5 mm audio-kabel als met een standaard micro-USB-oplaadkabel. Er is geen hard-shell draagtas, maar de doos bevat een stoffen draagtas en de oortjes klap het minimaliseren van de hoeveelheid ruimte die nodig is om in te pakken het W828NB telefoons.

Niet zo gebruikelijk zijn in veel Bluetooth-hoofdtelefoon met Actieve ruisonderdrukking (ANC) is nog steeds bruikbaar wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten via de bijgeleverde audio kabel alsmede wanneer het wordt gebruikt in de Bluetooth-modus. De Edifier W828NB is verkrijgbaar in wit en zwart. De keerzijde van de W828NB is dat het niet een microfoon, dus helaas kan je niet bellen of gebeld te worden tijdens het dragen.

Beste Lange-Playing Hoofdtelefoon

Edifier W828NB Draadloze Bluetooth Hoofdtelefoon – Ergonomische, Actief Noise Cancelling (ANC) – Zwart

Bespaar tot 80 uur luisterplezier met ANC uitgeschakeld en 25 uur muziek met ANC op.

Shop Nu

$89.99
Meer aanbiedingen

Beste Goedkope Koptelefoon: Monoprice BT500ANC

Monoprice BT500ANC Monoprice

Op ongeveer dezelfde prijs als de URBANEARS Plattan 2, de over-ear Monoprice BT500ANC zorgen voor een goede sound en comfortabele luisterervaring met maximaal 25 uur speel tijd of 28 uur gesprekstijd wanneer u ze met uw telefoon, en alleen zal u terug $60. Ze hebben 40mm drivers, dat is een beetje standaard in alle van de hoofdtelefoon in deze roundup, en vouw mooi voor makkelijk inpakken in de tas van uw laptop of carry-on bagage. En, als je gaat om te reizen met hen, zult u genieten van de hard-shell draagtas, iets van een zeldzaamheid in deze prijsklasse. Inbegrepen zijn ook een micro USB kabel en een audiokabel met 3,5-mm stekkers aan elk uiteinde voor wanneer u geen gebruik wilt maken van Bluetooth.

De comfortabele over-ear gecapitonneerde oorkussens maken het BT500ANC gemakkelijk om te dragen voor langere perioden, en de Qualcomm cVc ruisonderdrukking zorgt voor betere audio kwaliteit en ruisonderdrukking.

Knoppen bevinden zich over de beide oorschelpen met het ANC aan-uit schakelaar, duidelijk aangegeven met een klein LED-lampje dat brandt als de ANC is actief. De micro-USB-poort bevindt zich ook op dezelfde oorkop. Het tegenovergestelde oorkop bevat een 3,5 mm audio jack voor die momenten dat u liever geen gebruik van Bluetooth en bijhouden van controles om te bewegen heen en weer tussen de sporen en te verhogen of verlagen van het volume. Een knop tussen de track/volume-knoppen kunt u Bluetooth in-en uitschakelen en het accepteren of afwijzen van een inkomende oproep.

Kopen van Monoprice

Beste Koptelefoon: IFROGZ ZENDTIJD VIBE

Ifrogz ZENDTIJD VIBE ZAGG

De ZENDTIJD VIBE zijn de meest dure koptelefoon in deze roundup, maar op 99 dollar zullen ze nog krijg je een paar centen terug van uw $100 bill.

De meeste hoofdtelefoon in de $100 of meer categorie zijn redelijk vergelijkbaar, en de ZENDTIJD VIBE niet instellen van een veel hoger bar. De telefoons zijn voorzien van ANC met een 20db vermindering van omgevingsgeluid, die van belang zijn als je het luisteren in een rumoerige omgeving, zoals een vliegtuig. Zoals met alle telefoons gedetailleerde hier, Bluetooth 5 geeft u een uitstekende draadloze receptie voor maximaal 30 meter van de bron, dus je kan dwalen rond uw kamer of huis en niet uw muziek drop-out.

Waar de ZENDTIJD VIBE verdient hun iets hogere prijs is in comfort. Deze over-ear telefoons, zodat ze niet het gevoel hebt vast te zitten op je hoofd in een bankschroef na te luisteren. De zachte gewatteerde oorschelpen laat u luisteren voor uren op een moment, en de lange levensduur biedt 25 uur luisterplezier met de ANC is ingeschakeld en 30 met het uitgeschakeld. Track vooruit en terug aansluiting bedieningselementen bevinden zich aan de rechterkant oorkop, net als de micro-USB en audio aansluitingen. Ook op de rechter oorkop is de ingebouwde microfoon waarmee u inkomende oproepen beantwoorden. De bovenste knop aan de rechterkant oorkop schakelt de hoofdtelefoon in-en uitschakelen en het wordt ook gebruikt om de telefoon te verbinden met Bluetooth.

De ZENDTIJD VIBE hoofdtelefoon vouwen mooi en past gemakkelijk in uw handbagage of laptop zak, en zijn voorzien van een micro USB kabel en een 3,5 mm audio-kabel, zodat u geen afval levensduur van de batterij als u kunt direct de stekker in de muziek bron.

En, als u op zoek bent voor een beetje variatie, de ZENDTIJD VIBE zijn beschikbaar in zwart, wit of blauw.

Beste Hoofdtelefoon Onder De $100

iFrogz – Zendtijd Vibe in Ear Bluetooth-Oordopjes – Zwart

Verkrijgbaar in drie kleuren, de ZENDTIJD VIBE hoofdtelefoon om het meeste uit uw C-note.

Shop Nu

$99.95
Meer aanbiedingen