PSA: Saknas Någon Lokal TV-Kanaler? Här är Varför Du Behöver för att Söka

0
63
FTC

Om du får några eller alla av dina TV-kanaler över luften och några av dem har gått saknas nyligen, det här är anledningen (och vad man ska göra om det).

Med början förra året och fortsätter fram till och med juli 2020, sända frekvenser på hundratals stationer över hela Usa håller på att blandas om något. Flytten är inte avsedd att hindra personer som använder antenn antenner för att dra ner lokala over-the-air (OTA) stationer, men för att frigöra utrymme i vissa frekvensband för hög-hastighet trådlös, ett stort område med tillgång till internet teknik.

Medan de flesta stationer är anmälande tittare via meddelanden på skärmen om du missade det meddelande som du kanske undrar vad som händer. Den enkla lösningen, snarare än att försöka följa meddelanden, är att helt enkelt använda rescan funktion på din TV. Varje vecka eller två, kör funktionen för att plocka upp nya platser i din bekant gamla stationer.

Om du vill ha en mer praktisk inställning men, du kan kolla in FTC: s fria digitala TV-sändningar karta här. Koppla in ditt postnummer, och du kommer inte bara se en lista över tillgängliga TV-stationer i ditt område.

Inte bara det du visa kanalnummer för alla stationer (så att du kan se om du letar efter har flyttat redan) men även benämning på station, flytta status.

FTC

“RS” och “R” i den bortre högra kolumnen status anger station är rörliga kanaler. Du kan klicka på kanalens anropssignal för att se ytterligare information, inklusive vad den nya kanalen kommer att vara och när den projicerade flytta datum.