PSA: het Missen van Enkele Lokale TV-Kanalen? Hier is de reden Waarom Je Nodig hebt om opnieuw Scannen

0
42
FTC

Als u sommige of alle van uw TV-kanalen via de ether en sommige van hen zijn verdwenen onlangs, hier is waarom (en wat er aan te doen).

Sinds vorig jaar en doorgaat tot juli 2020, de uitgezonden frequenties van honderden stations in de Verenigde Staten worden geschud over iets. De verhuizing is niet bedoeld om je te frustreren mensen die gebruik maken van antenne antennes naar beneden te trekken lokale over-the-air (OTA) stations, maar om ruimte vrij te maken in bepaalde frequentiebanden voor high-speed, draadloos, wide-area toegang tot internet technologieën.

Terwijl de meeste stations zijn de kennisgeving kijkers met het scherm berichten als je het gemist van het bericht kan je je afvragen wat er aan de hand. De gemakkelijke oplossing, eerder dan het proberen te volgen van de aankondigingen, is om gewoon gebruik maken van de nieuwe scan-functie op uw TV. Elke week of twee, voer de functie voor het ophalen van de nieuwe locaties van uw oude bekende stations.

Als je graag een meer hands-on aanpak, hoewel, kunt u check out de FTC is gratis digitale TV-dekking kaart hier. Sluit uw postcode in en u ziet niet alleen een lijst van beschikbare TV-zenders in uw gebied.

Niet alleen het tonen u de kanaal nummers voor alle stations (zodat u kunt zien als u op zoek bent naar heeft verhuisde al), maar ook de aanduiding van het station is verplaatst status.

FTC

“RS” en “R” in de uiterst rechtse kolom status geeft aan het station is het verplaatsen van kanalen. U kunt klikken op het kanaal de call van aanvullende informatie, met inbegrip van wat het nieuwe kanaal zal worden en wanneer de geprojecteerde verplaatsen-date is.