Hva Er Ønske Om Shopping? Få Interessante Produkter For Billig

0
58

Ønsker er en av de største online shopping plattformer i verden, men den har en noe tvilsom rykte. Hva er egentlig Ønsker shopping og kan du faktisk få interessante produkter, uten å bli brent?

Vi vil prøve å svare på disse spørsmålene og mer. Vi kommer til å kjøpe noe, slik at du ikke må.

Er Ønsker en Svindel?

La oss være helt klart her: Wish.com nettstedet er ikke en scam. Ønsker er en seriøs bedrift og e-handel plattformen. Dette betyr at:

 1. Du kan foreta et kjøp med tillit.
 2. Du vil få produktet (til slutt).
 3. Du kan returnere produktet og få en refusjon.

Med andre ord, Ønsker shopping er, stort sett, ikke annerledes enn å kjøpe fra en plattform som Amazon. Det har imidlertid mange av de samme svakheter som Amazon og, faktisk, de er forsterket, takket være den unike forretningsmodell Ønsker bruker.

Hvis du forstår hva Ønsker shopping handler om, det kan være et ganske flott sted å handle. Hvis du går i blinde, det kan være ganske mange harde leksjoner for å lære.

Plattformer som Amazon har mye av tredjeparts selgere som tilbyr produkter gjennom Amazon. Men Amazon er hovedsakelig kjent for anskaffelse, oppbevaring og salg av produkter direkte, noe som er grunnen til at det har enorme varehus fylt med folk, roboter og godbiter. Det er en av grunnene til at du kan bestille noe fra Amazon i dag og ha det i morgen.

Ønsker ikke liker dette. Produktene du ser på listen, er i hovedsak alle fra uavhengige selgere, vanligvis den faktiske produsenten av produktet eller noen svært nær til det. Dette er i stor grad hvorfor Ønsker selger produkter for så lite penger – mellommenn har blitt fjernet.

Det betyr ikke at produktene i seg selv er legitim eller god kvalitet, men. Ønsker selger mye av billig søppel. Selvfølgelig, du vil finne massevis av billige useriøs på alle plattformer, men Ønsker marked og en forretningsmodell som tiltrekker seg en masse av det. Du må også være svært forsiktig når det kommer til forfalsket produkter, noe vi vil diskutere i mer detalj kort tid.

Ønsker Shopping Er Ikke For Sensitive Shoppere

Før vi går videre, og det er veldig viktig at du vet Ønsker synes å utøve noen kontroll på alle over hvilke produkter du vil se. Vi ble truffet med eksplisitte produkt bilder som tydelig tilhørte i en voksen kategori rett utenfor balltre, bla gjennom produkter.

Dette er ikke slutten av verden i seg selv, men hvis du er en følsom person du kanskje ønsker å unngå området siden du kunne se noe eksplisitte bilder med ingen advarsel. Vi vil absolutt ikke anbefale at du la barna surfe Ønsker. Hvis du er OK med å se odd slem bilde, så la oss holde det gående.

Hvem Er Det Som Ønsker Å Handle?

Menneskene bak Ønsker har brukt mange år på å samle inn økonomiske data. De har vært å se på hva folk bruker, hva slags produkter de trenger, og som det kan appellere til. Se gjennom valg av produkt oss selv, tenker vi Ønsker er best for folk som ønsker::

 • Billige produkter som vil gjøre den grunnleggende jobben.
 • Ekte kupp på produkter som er dyrere andre steder.
 • Rart, interessant eller på annen måte unike ting du ikke finner noe annet sted.

Så la oss se på prosessen med å kjøpe noe på Ønsker.

Påmelding

Vi registrerte deg ved hjelp av vår Google-konto, og det gikk ganske greit. I løpet av sekunder vår konto ble opprettet og vi kunne legge produkter i handlekurven. Det bør imidlertid bemerkes at i checkout-kontoen vår, ble satt på hold i påvente identitet verifisering.

Dette involverte Ønsker å sende en scan av vår regjering ID. Vi har ingen anelse om dette bare var en tilfeldig bekreftelse sjekk, eller om dette skjer hver ny kunde. Imidlertid, dette er noe andre nettsteder har gjort i det siste som en form for forebygging av svindel, så det er ikke spesielt uvanlig. Kontoen ble låst opp om fem dager etter etableringen, og vi kunne endelig komme til å Ønske å handle.

Å Finne Produkter

Det er ikke umiddelbart klart når du treffer hjem side av Ønsker om hvordan akkurat du er ment til å finne noe. Trikset er, som vi har funnet, er å klikke på “Merker” som vil avsløre en mer tradisjonell sett av kategorier og merke delene for å hjelpe deg med å finne det du leter etter.

Se også opp for “verifisert” helt seksjoner. Disse er garantert å være ekte-tilbyr produkter etter Ønske. Strømmen av produkter som treffer du på hjemmesiden var mindre enn nyttig.

Produktet Utvalg

Dette er ganske muligens den mest viktig aspekt av shopping på nettstedet. Det spiller ingen rolle hvor godt de Ønsker nettsted som fungerer, hva som virkelig teller er om det er noe på tilbud som du faktisk ønsker å kjøpe.

På den ene siden dette åpenbart betyr at hver person kommer til å finne ulike nivåer av verdi når du surfer på produkter som er tilgjengelig på Ønsker. De fleste av produktene vi så mens du surfer på nettstedet var, helt ærlig, billige, søppel-eller begge deler. Men det var også nok av interessante ting med gode omtaler. Så du trenger ikke male hele katalog med samme pensel!

De Ønsker Returrett

[Brutt Telefonen]

Som med alle andre legitime online shopping plattform, Ønsker har et omfattende returrett. Det er definitivt verdt å gå gjennom sin politikk i detalj. Sørg for at kriteriene for en avkastning på linje med hva du planlegger å gjøre med den type produkt du kommer til å kjøpe.

Vår lesning av denne politikken (vi er ikke jurister!) ser ikke ut til å støtte å få pengene tilbake hvis det viser seg at et produkt ble forfalsket. Selv om retningslinjene ikke si at elementer som ikke er i samsvar med oppføringen er berettiget til en tilbakebetaling. Men, det betyr ikke at et produkt som ender opp med ikke å være fra den merkevaren du trodde det ville telle.

Ønsker ikke spesifikt forbyr falske varer fra å bli solgt, men de har svært spesifikke retningslinjer du bør også være kjent med.

Igjen, hvis noe virker for godt til å være sant, er det sannsynligvis. Du er aldri kommer til å få en høy-end tusen dollar element for $10. Imidlertid, hvis oppføringen spesielt navn merkevare av elementet vi er ganske sikker på at du kan få en refusjon eller returnere hvis det viser seg å være falske. Hvis ikke, hold deg til den bekreftede helt kategorier.

Ønsker Fortsatt Ganske Risikabelt

Mens du vil ikke få deres stjålet, eller ikke klarer å få refusjon for mangler eller er defekt produkter, Ønsker fortsatt representerer et minefelt for intetanende kunder. Bruk sunn fornuft når du vurderer et produkt pris og sjansene for at det er en falsk element.

Det er noen typer produkter som vi tror er vanligvis OK å kjøpe fra nettstedet. Nyhet elementer som statuer eller memorabilia ikke alltid rolle når det gjelder å være falske eller ikke. Hvis elementet ser ut slik du forventer, og det er først og fremst en estetisk produkt, kan du være helt fornøyd med prisen du har betalt og varen du har mottatt.

Den verste type produkt å kjøpe på nettstedet, er nesten helt sikkert elektronikk. Mens det er alltid noen grove diamanter for å bli funnet, er det store flertallet av elektroniske gadgets du kommer til å finne på dette nettstedet vil være av dårlig kvalitet eller utføre svært dårlig. Selv enkle elementer som audio kabler eller USB-tilbehør er sannsynlig å ikke fungere så bra som de burde eller har dårlig byggekvalitet.

Så, la oss oppsummere de Ønsker shopping opplevelse:

 • Nettstedet er lovlig, og du får varen du har bestilt, eller pengene tilbake.
 • Elementet kan imidlertid være misvisende, og ikke på en måte som bryter Ønsker vilkårene og betingelsene.
 • Det kan ta lang tid før varen kommer, avhengig av hvor du bor.
 • Det kan hende du må betale ekstra for toll til lokale myndigheter.
 • Vi så mange interessante elementer, for eksempel nyhet T-skjorter, nerdete statuer og noen ganske unike gadgets som er verdt å kjøpe for en latter.

Som med alt, Ønsker kommer til å utvikle seg over tid. For nå, hold dine penger shopping på plattformer som Amazon, men ikke vær redd for å bla gjennom de rare og fantastiske verden av Ønsker.

Tips & Fartsdumper

Etter endelig å betale for våre element, en plast-figur fra den populære TV-showet, har vi noen tips, fartsdumper og observasjoner til å dele, slik at du har en jevnere erfaring:

 • Alltid Google for Ønsker kuponger før du betaler, vi reddet 20% på vår kjøpet.
 • Du kan bare bruke appen til å gjelde visse kuponger.
 • Ønsker kan brukes via web, men appen gir bedre opplevelse.
 • Vi hadde problemer med betaling (kredittkort eller PayPal), så starter du appen på nytt og vent et par sekunder for PayPal til å dukke opp, selv om det ser ut som ingenting skjer

Som ennå, vi har ikke mottatt ordre på tidspunktet for skriving, men vi vil oppdatere denne artikkelen når den kommer fram, og at du vet hva den siste etappen av våre Ønsker reisen var.