Hur att Koppla Din Rycka Konto Från Amazon Prime

0
49

Länka din Rycka konto till ditt Amazon Prime-konto får du en handfull av freebies. Men om du har anslutit din Rycka hänsyn till fel Amazon Prime-konto, eller om du bara vill dela upp dina två konton, här är hur.

Börja med att logga in på ditt Rycka konto. Efter att du loggat in, klicka på din Rycka användarnamn i det övre högra hörnet av webbplatsen och välj sedan “Inställningar” från drop-down menyn.

När den nya sidan laddas, gå till “Inställningar” – fliken. Du kommer nu att se en lista över alla konton som är ansluten till din Rycka sida. Navigera till “Amazon” notering och välj sedan på knappen “avbryt” – knappen.

Ett meddelande visas som ber dig bekräfta att du vill koppla från din Rycka och Amazon konton. Klicka på “Ja, Avbryt” – knappen, och då kommer du att få en bekräftelse på anmälan till den e-postadress på ditt Amazon-konto. Det är allt som finns till den.

Om du vill kontrollera att bokföringen har varit framgångsrikt kopplas bort, logga in på ditt Amazon-konto och navigera till “Mitt Konto” – fliken under drop-down menyn.

Nästa, leta efter en panel med titeln “Digitala Innehåll Och dina Enheter” och välj “Rycka Inställningar”. Du kommer att dirigeras till en ny webbsida som visar någon Rycka konton som för närvarande är kopplade till din Amazon Prime-konto.

Att hålla din Amazon Prime-konto som är ansluten till din Rycka konto kommer med roliga grejer. En av dessa är en gratis kanal abonnemang som kan användas för att stödja din favorit streamer varje månad.

RELATERAT: Hur man Prenumererar till en Ryckning Streamer Använder Amazon Prime

Mest troligt, när du har din Amazon Prime och Rycka konton anslutna, kommer du vill lämna dem på det sättet. Dock, om du gjort ett misstag och är ansluten på fel konto, är det lätt att gå tillbaka och rätta till felet.

LÄS NÄSTA

  • “Hur Svårt Uppdatera Din Webbläsare (att Kringgå Din Cache)
  • “Systemd Kommer Att Förändra Hur Din Linux-Hem-Katalogen Fungerar
  • “Hur Ser Bättre på Zoom (och Andra Video-samtal Apps)
  • “Hur Automatiskt att Översätta en Webbsida i Microsoft Kanten
  • “Hur för att Lägga till Undantag i Windows Defender i Windows 10