OTT wordt Uitgelegd: Wat Is Twitch Prime?

0
49

U hoeft niet een miljoen-dollar-set kan je bouwen aan een publiek voor je spel streams online. Dankzij diensten als YouTube en Twitch, je kunt spelletjes spelen en worden betaald om het te doen, het opbouwen van een leger van trouwe fans als je gaat. Twitch, in het bijzonder, biedt een scala van functies die het mogelijk maken de fans om te abonneren op en ondersteuning van hun favoriete zenders.

Als u nieuw bent bij Twitch, echter, je kan het zien van bits, tips, en andere verwarrende termen en jezelf af te vragen: Wat is Twitch Prime precies? Als u ooit hebt willen nemen uw Twitch streaming verslaving naar het volgende niveau, moet u Twitch Prime—hier is alles wat u moet weten over het.

Wat Is Twitch Prime?

Twitch Prime is een uitbreiding van de bredere Amazon Prime-abonnement, waarmee gebruikers gratis levering de volgende dag, Amazon Prime Video-toegang, en meer. Voor Twitch gebruikers, echter Prime is de ultieme opscheppen gereedschap biedt een aantal voordelen voor de slingers en de kijkers gelijk.

Deze zijn het bekijken Twitch streams zonder advertenties, toegang tot gratis games en Amazon kortingen op games u op zoek bent om fysiek te koop. U kunt ook uw favoriete kanalen, met een maandelijkse Twitch kanaal abonnement gratis meegeleverd, maar u kunt de aankoop meer voor andere kanalen die u ondersteunen.

Voor de slagkracht, een Twitch Prime-lidmaatschap biedt je exclusieve chat-opties, waaronder Prime-alleen emojis, extra tekst, kleuren, een koele Twitch Prime chat badge, en het andere kanaal-specifieke voordelen die streamers kunnen bieden voor Twitch gebruikers.

Al met al, Twitch Prime kunt u uw favoriete kanalen, waardoor u een beter zicht te chatten met slingers en andere gebruikers, evenals krijgen andere materiële gaming voordelen zoals kortingen of freebies.

Abonneren op Twitch Prime

Als u zich wilt abonneren op Twitch Prime, moet u een Amazon Prime of Amazon Prime Video abonnement eerste. Twitch Prime is een add-on voordelen voor Amazon Prime-leden.

Als je een Amazon Prime-abonnement, kunt u vervolgens koppelen aan uw Amazon-account aan uw afzonderlijke Twitch account, het verkrijgen van de voordelen van beide diensten.

  • Om dit te doen, ga dan naar de Twitch Prime website. Je moet je registreren op dit punt met uw Amazon-account. Zodra je je hebt aangemeld, drukt u op de Activeren Twitch Prime – knop in de rechterbovenhoek.
  • U zult worden gevraagd u aan te melden bij uw Twitch account op de volgende fase. Zodra u bent aangemeld, u moet bevestigen dat u wilt koppelen aan uw Amazon-account met uw Twitch account—druk op Bevestigen om dit te bevestigen.
  • Twitch zal bevestigen als het proces voltooid is, wordt met een opsomming van een paar van de beschikbare uitkeringen, en geven u de mogelijkheid om u te abonneren op een kanaal.

Als u geen Amazon Prime, kunt u proberen het uit met een gratis proefperiode van 30 dagen. Dit geeft je ook een 30 dagen gratis Twitch Prime-lidmaatschap—gewoon uw link Twitch account om uw proef Amazon Prime account aan om te profiteren van de voordelen.

Zodra de proefperiode is afgelopen, je Twitch account terug naar een standaard gratis account.

Beschikbare Landen voor Twitch Prime

Als u gebruik wilt maken Twitch Prime, je moet gevestigd zijn in een land waar Amazon Prime of Amazon Prime Video-abonnementen zijn beschikbaar. In gebieden die ondergewaardeerd worden door Amazon, kunt u zich abonneren op Amazon Prime-Video met behulp van zijn wereldwijde plan, dan is dit koppelen aan uw account.

Dit betekent dat, ongeacht waar in de wereld je ook bent, je moet in staat zijn om zich een Twitch Prime-abonnement—met een paar uitzonderingen. Momenteel zijn gebruikers uit India of China niet in staat zijn om u te abonneren op een van deze diensten, zodat ze niet in staat zijn om u te abonneren op Twitch Prime, hetzij.

U bent ook niet in staat om u te abonneren op Twitch Prime als je een gebruiker ondertekening van een land onder een Verenigde Staten een handelsembargo, zoals Noord-Korea of Iran.

Beweren Twitch Prime Buit en Games

U kunt gebruik maken van de voordelen die zijn verbonden met een Twitch Prime-lidmaatschap in een paar verschillende manieren.

Een Twitch Prime-lidmaatschap biedt verschillende buit, die in-game items of cadeaus die je kunt gebruiken met een aantal van de verschillende spellen. Bijvoorbeeld, kunt u mogelijk aanspraak maken op een speciale, Twitch Prime-alleen cosmetisch, of toegang tot een gratis proefversie voor een spel. Om toegang te krijgen tot deze items, drukt u op de kroon item in de rechterbovenhoek van de Twitch website.

  • U kunt een volledige lijst van de buit, waaronder games kunt u aanspraak maken op gratis via uw Twitch Prime-lidmaatschap, bij de Twitch Prime loot pagina. Ga je er direct, of door op de kroon pictogram in de rechterbovenhoek van de site Twitch, vervolgens op de” ga naar de Twitch Prime Loot Pagina – knop.
  • Onder de Games en de Buit tabblad, druk op Vordering van elk spel wordt vermeld onder de Games met Prime sectie om te beweren dat ze gratis. U kunt dit ook doen voor een van de buit of andere inhoud die onder een van de secties vermeld onder de Games en de Buit tabblad.

Het Gebruik Van Uw Gratis Twitch Kanaal Prime Abonnement

Een lidmaatschap van Twitch Prime omvat een maandelijkse kanaal abonnement gratis. Abonneren op een kanaal biedt een aantal voordelen, waaronder de mogelijkheid om shout out naar de streamer, evenals krijgen specifieke kanaal voordelen (met inbegrip van aangepaste emojis).

Het is ook een geweldige manier om uw favoriete streamers. Abonneren op een kanaal betekent dat Amazon betaalt de streamer een percentage van de kostprijs. Terwijl Twitch Prime-leden krijgen een gratis abonnement, Amazon betaalt nog steeds het kanaal streamer equivalent bedrag.

  • De verschillende lagen van de abonnementen zijn beschikbaar voor gebruikers, met extra voordelen, afhankelijk van de lengte van de tijd die u hebt onderschreven, evenals het bedrag dat u betaalt. Om het gebruik van uw gratis Twitch kanaal Prime abonnement, opent u het kanaal dat u wenst in te schrijven, en druk vervolgens op de Abonneren knop.
  • Dit zal de verschillende opties van het abonnement. Om het gebruik van uw gratis Twitch kanaal Prime abonnement op de Gratis Inschrijven knop.

Gratis Twitch Prime abonnementen niet verlengen, dus je zult moeten om dit te doen elke maand te blijven om uw favoriete kanaal of de inschrijving te vervallen. Als u het streamen van games naar Twitch jezelf, Twitch Prime abonnementen zijn een geweldige manier om inkomsten te verhogen voor je kanaal, zonder extra kosten voor uw kijkers.

Twitch Streaming Alternatieven

Twitch heeft klopte het uit van het park, vooral omdat Amazon verwierf het bedrijf in 2014. Het is de enige echte grote concurrent van YouTube, maar er zijn tal van Twitch alternatieven als u op zoek bent om te kijken naar de gameplay stromen buiten de Amazone ecosysteem, zoals Microsoft ‘ s Mixer.

Als je van het idee van het streamen van uw eigen gameplay, je kan streamen op Twitch jezelf. Maar zorg ervoor dat je een goede kwaliteit microfoon, een PC kan omgaan scherm opnamen, en de juiste spellen te spelen om te bouwen aan een publiek.