OTT Forklarer: Hva Er Trekning Prime?

0
76

Du trenger ikke en million dollar satt opp til å bygge opp et publikum for spillet bekker online. Takk til tjenester som YouTube og Trekning, kan du spille spill og bli betalt for å gjøre det, å bygge opp en hær av trofaste fans som du går. Rykke, i særdeleshet, og tilbyr et bredt utvalg av funksjoner som lar fans abonnere på og støtte deres favoritt-tv.

Hvis du er ny til Trekning, men du kan bli å se biter, tips og annen forvirrende vilkår og spør deg selv: Hva er Trekning Prime nøyaktig? Hvis du noensinne har ønsket å ta Trekning streaming avhengighet til neste nivå, vil du trenger Trekning Prime—her er alt du trenger å vite om det.

Hva Er Trekning Prime?

Trekning Prime er en forlengelse av den bredere Amazon Prime abonnement for tjenesten, som gir brukerne fri neste dag levering, Amazon Prime Video-tilgang, og mer. For Trekning brukere, men Prime er den ultimate skryt verktøy, som tilbyr en rekke fordeler til streamere og besøkende alike.

Disse inkluderer å se Trekning bekker uten annonser, gratis tilgang til spill, og Amazon rabatter på spill du er ute etter å fysisk kjøpet. Du kan også støtte dine favoritt-kanaler, med en månedlig Trekning kanal-abonnement inkludert for gratis, selv om du kan kjøpe flere for andre kanaler må du support.

For innflytelse, en Trekning Prime medlemskap gir deg eksklusive chat alternativer, inkludert Prime-bare emojis, mer tekst, farger, en kul Trekning Prime chat-merket, og annen kanal-spesielle fordeler som vimpler kan tilby for Trekning brukere.

Alt i alt, Trekning Prime gir deg mulighet til å støtte dine favoritt-kanaler, noe som gir deg bedre sikt til å chatte med vimpler og andre brukere, så vel som få andre varige gaming fordeler som rabatter eller freebies.

Ved å abonnere på Trekning Prime

Hvis du ønsker å abonnere på Trekning Prime, trenger du en Amazon Prime eller Amazon Prime Video abonnement første. Trekning Prime er en add-on fordel for Amazon Prime medlemmer.

Hvis du har en Amazon Prime-abonnement, kan du klikk koblingen din Amazon-konto til din egen Trekning konto, få fordelene av begge tjenester.

  • For å gjøre dette, gå til Trekning Prime nettstedet. Du må logge deg inn på dette punktet ved hjelp av din Amazon-konto. Når du har logget på, trykker du på Aktiver Trekning Prime – knappen i øverste høyre hjørne.
  • Du vil bli bedt om å logge deg på din Trekning konto på neste etappe. Når du har logget deg inn, må du bekrefte at du ønsker å koble din Amazon-konto med Trekning konto—trykk på Bekreft for å bekrefte dette.
  • Trekning vil bekrefte hvis prosessen er vellykket med en liste over noen av dine tilgjengelig fordeler, og gir deg muligheten til å abonnere på en kanal.

Hvis du ikke har Amazon Prime, kan du prøve det ut med en 30-dagers prøveversjon. Dette gir deg også 30 dagers fri Trekning Prime medlemskap—bare koble Trekning konto til din trial Amazon Prime-kontoen din for å få fordeler.

Når prøvetiden, din Trekning konto vil gå tilbake til en vanlig gratis konto.

Tilgjengelig Land for Trekning Prime

Hvis du ønsker å bruke Trekning Prime, du trenger å være lokalisert i et land hvor Amazon Prime eller Amazon Prime Video abonnement er tilgjengelig. I områder som er dekkede av Amazon, kan du abonnere på Amazon Prime Video ved hjelp av sin globale plan, og koble dette til din konto.

Dette betyr at, uansett hvor i verden du er, bør du være i stand til å få en Trekning Prime abonnement—med et par unntak. I dag, brukere fra India eller Kina er i stand til å abonnere på noen av disse tjenestene, slik at de er i stand til å abonnere på Trekning Prime, heller.

Du er også i stand til å abonnere på Trekning Prime hvis du er en bruker logger deg på fra et land under en United States trade embargo, slik som Nord-Korea eller Iran.

Å hevde Trekning Prime Tyvegods og Spill

Du kan bruke fordelene som følger med en Trekning Prime medlemskap i et par forskjellige måter.

En Rykning Prime-medlemskap inkluderer ulike tyvegods, som er i spillet elementer eller gaver du kan bruke med noen av dine ulike spill. For eksempel, du kan være i stand til å kreve en spesiell, Trekning Prime-bare kosmetisk, eller få tilgang til en gratis prøveversjon for et spill. For å få tilgang til disse elementene, trykk kronen element i øverste høyre på Trekning nettstedet.

  • Du kan se en full liste av tyvegods, inkludert spill, kan du kreve for gratis gjennom Trekning Prime medlemskap, på Trekning Prime byttet side. Du kan gå dit direkte, eller ved å trykke på kronen-ikonet øverst til høyre i Trekning nettstedet ditt, og deretter trykke på Besøk Trekning Prime Tyvegods Side – knappen.
  • Under Spill og Tyvegods fane, trykker Krav til hvilket som helst spill oppført under Spill med Førsteklasses delen til å kreve dem for gratis. Du kan også gjøre dette for noe av byttet eller annet innhold under noen av delene som er oppført under Spill og Tyvegods kategorien.

Ved Å Bruke Din Gratis Trekning Prime Kanal Abonnement

Et medlemskap i Trekning Prime inkluderer en månedlig kanal abonnement for gratis. Ved å abonnere på en kanal som gir en rekke fordeler, blant annet muligheten til å rope ut til å streamer, samt få bestemt kanal ytelser (inkludert egendefinerte emojis).

Det er også en fin måte å støtte din favoritt vimpler. Ved å abonnere på en kanal betyr at Amazon betaler streamer en prosentandel av kostnadene. Mens Trekning Prime medlemmer få et gratis abonnement, Amazon betaler fortsatt kanalen streamer tilsvarende beløp.

  • Ulike nivåer av abonnementer som er tilgjengelig for brukerne, med ekstra fordeler, avhengig av hvor lenge du har vært tegnet seg for, så vel som mengden du betaler. For å bruke din gratis Trekning Prime kanal abonnementet, åpner du den kanalen du ønsker å abonnere på, så trykk på Abonner knappen.
  • Dette vil bringe opp ulike abonnement valg. For å bruke din gratis Trekning Prime kanal abonnement, trykk på Abonner Gratis – knappen.

Gratis Trekning Prime abonnement ikke fornyes, så du trenger å gjøre dette hver måned for å fortsette å støtte din favoritt kanal eller abonnementet, vil bortfalle. Hvis du streamer spill å Rykke deg selv, Trekning Prime abonnementer er en flott måte å øke inntektene for kanalen din uten ekstra kostnad til seerne.

Trekning Streaming Alternativer

Trekning har slått den ut av parken, spesielt siden Amazon kjøpte selskapet i 2014. Det er den eneste sanne, stor-skala konkurrent til YouTube rundt, men det er nok av Trekning alternativer hvis du er ute etter å se gameplay bekker utenfor Amazon økosystemet, for eksempel Microsoft ‘ s Mikser.

Hvis du liker ideen om streaming av din egen spilling, kan du spille på Trekning deg selv. Bare sørg for at du har en god kvalitet mikrofon, en PC som kan håndtere tv-opptak, og de rette spillene til å spille for å bygge opp et publikum.