Hoe Beter Uitzien op Zoom (en Andere Video-Bellen Apps)

0
59

Meer professionele (en persoonlijke) interacties gebeuren via de Zoom-en andere video-bellen apps, en het lijkt er niet op dat dat zal veranderen anytime soon. Hetzelfde als een persoonlijke ontmoeting of datum, is het belangrijk om uw best uit te zien op video-oproepen. Hier is hoe het werkt voor uw webcam.

Het Vinden Van Betere Verlichting

In een professionele broadcast studio, de camera ‘ s niet is wat mensen er goed uitzien—het is de verlichting. Het maakt niet uit hoeveel geld de producenten gooien op dure lenzen, ze kunnen niet iedereen toonbaar als de verlichting is verschrikkelijk. Hetzelfde geldt in huis.

Nu, we zijn niet pleiten dat u investeert uw spaargeld in een 10.000 lumen verlichting van de studio setup. Echter, u kunt kiezen een plek in uw huis voor video-oproepen die is voorzien van goede verlichting.

U wilt voorkomen, overhead verlichting, want ze wierp vreemde schaduwen en hooglichten op je gezicht. Ze hebben ook de neiging af te werpen van de totale balans.

Een voorbeeld van slechte verlichting. Kijk niet op mijn glimmende voorhoofd!

De achtergrondverlichting is slecht, ook. U zult verschijnen donkere en duistere tegen een te lichte achtergrond. Compenseren met een licht in de voorkant van je niet veel helpen, hetzij.

Tegenlicht is niet een sterke blik voor mij of iemand.

Wat je zoekt is een plek met een mooi, zelfs frontlighting. De makkelijkste plek om het te vinden is in de voorkant van een groot raam.

In de voorkant van een raam, de dingen zien er een stuk beter uit.

Dit is een van de beste “fotografie ” hacks” om er goed uitzien, of je neemt een selfie of het doen van een professionele presentatie. Zoek gewoon de grootste, helderste venster in uw huis en in de voorkant van het. U zult er beter uitzien dan iemand anders op de oproep!

GERELATEERD: Hoe u Betere Foto ‘ s in Uw Huis (Geen Flash Nodig)

Het Verhogen Van Uw Camera

Niemand is de beste hoek is het opzoeken van onder hun kin, maar dat is waarschijnlijk waar uw laptop webcam. Computer fabrikanten prioriteit geven aan kleine dingen, zoals functionaliteit en prijs, meer dan je voor de camera uiterlijk.

Op je best uitzien, u wilt uw webcam te worden op (of net boven) eye-niveau. Dat is hoe mensen normaal gesproken zie je in persoon, en het is wat ze onbewust verwachten.

Kijken hoe veel beter mijn kaaklijn ziet er met de camera op ooghoogte.

Om je camera op ooghoogte, kunt u investeren in een laptop staan, of ga van de oude school, en stapel een paar boeken onder. Als u het gebruik van uw smartphone, prop het tegen wat u bij de hand hebt of een klein statief.

U kunt ook kiezen voor een extern toetsenbord en muis als je gaat om uw computer terwijl u een gesprek voert.

Kijk naar de Camera (en Dim Uw Scherm)

Oogcontact is zeer belangrijk in de Westerse cultuur. We verdacht van mensen die niet kunnen handhaven of voortdurend weg te kijken. Helaas, de manier waarop video-oproepen zijn ingesteld, is het onmogelijk om echt contact met de ogen. Als je kijkt naar iemands ogen op het scherm, die persoon ziet zitten.

Kijk op deze vriendelijke man; hij zou het niet verkopen van een timesharing.

Terwijl u niet in staat zijn stand te houden de hele tijd, als je presenteert of praat veel, wil je de illusie creëren dat je op zoek bent naar uw doelgroep. Dus, kijk direct op uw webcam zo veel mogelijk. Het is moeilijk om dit te doen met alle afleiding op het scherm, maar hier zijn een paar dingen die je kunt doen:

  • Verbergen of minimaliseren van de preview van u: ik gebruik de mijne als een spiegel, en ik weet dat ik niet alleen ben. Het is gemakkelijk om jezelf te vinden voor het controleren van uw haar.
  • Dim uw scherm: Tenzij je absoluut nodig hebt om iedereen te zien, probeer dan deze. Het is handiger om de illusie te wekken dat je naar de mensen kijkt dan om daadwerkelijk te kijken naar iedereen.

Test Uw Internetverbinding

Video chats vereisen een redelijk snel, zeer stabiele internet verbinding. Het maakt niet uit hoe goed u kijken op de webcam als al je Wi-Fi kan sturen is een korrelig splodge.

Zoom, Skype, FaceTime, en alle andere video-bellen naar apps die het dynamisch aanpassen van de kwaliteit van de video die u verzendt en ontvangt aansluiting te behouden. Dit betekent dat zelfs als je hebt een trage verbinding, u zult nog steeds in staat om verbinding te maken, zal je zien er erg goed uit.

Zoom minimale systeemvereisten geven u een goed idee van de nodige specs:

  • Voor één-op-één-oproepen: 1,8 Mbps up/down is vereist voor het verzenden en ontvangen van 1080p HD-video.
  • Voor groep noemt: 2,5 Mbps up/down is nodig om 1080p HD-video-3.0 Mbps up/down is vereist voor het verzenden van 1080p HD-video.

Om te controleren de snelheid van uw internet verbinding, ga dan naar Speedtest. Als je het krijgen van iets minder dan 3.0 Mbps, u bent niet van plan te kunnen versturen, video van hoge kwaliteit. Zelfs als je aansluiting 3.5 of 4.0 Mbps, zal het waarschijnlijk drop laag genoeg om ertoe leiden dat u problemen soms.

Als je een snelle internet verbinding, dat is geweldig! Indien niet, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om te versnellen voor een gesprek. Vraag eerst aan iemand anders die het gebruik van het netwerk om te stoppen (neem een pauze van de Netflix, kinderen!). Gebruik een apparaat met Ethernet.

Als deze tips nog steeds niet, krijg je een voldoende snelle verbinding, zijn er een aantal andere tips die je kunt proberen.

GERELATEERD: Hoe de Snelheid van Uw Internet Verbinding

Gebruik Uw Beste Camera

Een betere camera maakt u er beter uitzien.

De webcam op veel laptops wordt, goed, matig, vooral als je ze vergelijkt met de front-facing camera ‘ s op moderne smartphones. De 12MP TrueDepth camera op de iPhone 11 werelden beter dan de 720p FaceTime hd-camera op een gloednieuwe, 16-inch MacBook Pro. Als je een iPhone gebruiken als uw webcam, bent u gegarandeerd beter ogende video dan op uw MacBook.

Natuurlijk, het is het makkelijkst om gewoon gebruik maken van je laptop, met name voor professionele gesprekken. Als u de optie, hoewel, het is de moeite waard de paar momenten die het kost om het faillissement van uw smartphone op ooghoogte en de stekker in het stopcontact om op te laden. Niet alleen zal je er beter uitzien op je oproep, maar je bent ook vrij om uw computer te gebruiken, indien nodig.

Als je echt wilt om te kijken ongelooflijk, en je hebt een DSLR-camera, kunt u de kick dingen nog verder op en gebruik het als een webcam. Er is een beetje van de installatie betrokken zijn, en niet alle camera ‘ s in staat zijn het, maar de beloning is groot.

GERELATEERD: Hoe een Digitale Camera te Gebruiken als Webcam

Ga heen en Zoom!

Het duurt niet veel inspanning om er een stuk beter op video-oproepen. Of u nu met behulp van Zoom, FaceTime, Google Ontmoeten, Skype, Slap, Microsoft Teams, of een van de andere talloze video-chat-apps, kunt u ervoor zorgen dat u altijd op uw best uit te zien.

Alleen het uitzoeken van uw verlichting situatie, prop je beste camera op ooghoogte en zorg dat je er bij, en je bent good to go!

LEES VERDER

  • “Hoe Hard het Vernieuwen van Uw Web Browser (om een Bypass om de Cache)
  • “Systemd Zal Veranderen Hoe Je Linux Home Directory Werkt
  • “Hoe Beter Uitzien op Zoom (en Andere Video-Bellen Apps)
  • “Hoe Vertaalt Automatisch een Webpagina in Microsoft Rand
  • “Hoe Uitsluitingen Toevoegen in Windows Defender op Windows 10