6 Dingen te Doen Voordat Je Adopteer een Hond

0
39
David Tadevosian/Shutterstock

Adoptie is één van de beste manieren om een hond te krijgen, maar moet u voor te bereiden voor het nieuwe lid van uw huishouden. Zo leuk als een nieuwe harige vriend is, er zijn een aantal ernstige overwegingen te maken.

Wat zijn uw overwegingen? U moet het kiezen van de juiste hond voor u en uw familie, voor de grootte van het huis waar je woont, voor de tijd die je hebt in te zetten voor een hond, en voor de hoeveelheid geld dat je kunt veroorloven om te besteden aan het verzorgen van huisdieren. Mislukking rekening houden met het soort ras van de hond, de behoeften van het ras, en hoe de hond past in uw woonsituatie en gezin verhoogt de kans dat je het nodig hebt om te herplaatsen van de hond. U kunt voorkomen dat stress door te letten op de volgende dingen voordat u een pup en voor je het mee naar huis met u.

Doe Wat Onderzoek Van Het Ras

RELATEDHow Kiezen van de Juiste Huisdier voor Uw Familie

Zelfs bij de vaststelling van een asiel hond, zou u vinden van een zuiver ras. Zelfs als je het niet doet, maak je kennis met enkele van de veel voorkomende rassen die kan maken de honden vinden.

Door het onderzoeken van rassen, u kunt leren van de beste temperament in een hond die past in uw levensstijl. Het vinden van een hond die werkt met uw leven is essentieel. Als u bijvoorbeeld kiezen voor een ras van de hond die wordt beschouwd als een werkende ras (zoals een Australische herder of een mix daarvan) het is belangrijk om te begrijpen dat werkende honden die niet veel werk, zelfs als het “werk” is gewoon een frisbee en agility training, kan gedragsproblemen hebben. Dat soort hond is een uitstekende match als u op zoek bent naar een partner voor uw super energieke tien-jaar oude kind om rond te rennen de tuin in met, maar niet zo ‘ n grote wedstrijd als je alleen wonen en werken lange uren.

Zowel kleine als grote honden komen met hun problemen, en alle rassen zijn verschillend. Ook zij hebben een verschillende levensduur.

Bezoek Schuilplaatsen

Neem even de tijd om een paar verschillende schuilplaatsen en zie wat ze beschikbaar hebben. Terwijl er een kans is dat je een hond bent geïnteresseerd in mei krijgen aangenomen terwijl je “winkel rond,” je bent beter af met het nemen van uw tijd en ervoor te zorgen dat u het vinden van de juiste hond.

Onderdak bezoeken zal u helpen te zien welke rassen zijn beschikbaar voor adoptie, zodat u beter kunt doen van uw onderzoek. Praat met de mensen die werken bij de shelter over de gezondheid en het temperament van de hond bent u geïnteresseerd in als in het soort huis u bent brengen ze in.

Breng Wat Tijd Door Met Potentiële Kandidaten

Als er een hond (of een paar) dat je denkt dat juist is voor u, wat tijd doorbrengen met hen. Veel schuilplaatsen en dier redt hebben kamers waar u kunt gaan hangen met de hond dat je denkt van het nemen van huis. Zorg ervoor dat u uw familie mee te maken. Een hond die kan prima met misschien heb je een andere reactie van uw partner of uw kinderen.

Zie hoe ze handelen om je heen. Lijken ze verlegen of juist open? Doen ze grommen naar u of lijken gelukkig met een kwispelende staart? Terwijl honden kunnen bang zijn de levensomstandigheden van de shelter leven, en voor het eerst ontmoeten, een stand-offish hond mag ook blijven als je ze thuis, en kan een probleem zijn op de weg.

De Voorbereiding Van Uw Huis

Pet-proofing uw huis is van essentieel belang. Jonge en oude honden zowel als om op te kauwen op dingen die ze niet verondersteld om op te kauwen. Zet uw schoenen, hebben kinderen een veilig thuis voor hun knuffels, en iets dat schadelijk kan zijn voor de hond weg in een gesloten kast.

De voorbereiding van uw huis betekent ook ervoor zorgen dat iedereen klaar is voor de hond. Heb je de ruimte buiten voor hem om zijn zaken te doen? Wie is het lopen van de hond per dag? Die hem voeden? Als de hond is ieders verantwoordelijkheid, een ander stap voor het opstellen van uw huis zou worden om een planning te maken die laat iedereen weten wanneer het hun beurt is om te schep de kak in de achtertuin of neem Fido voor een wandeling.

Koop de Dingen die Ze Nodig hebben

Honden moeten een heleboel dingen, en je gaat een aantal van die dingen voor die pooch zelfs wordt om uw huis. Een paar dingen die je moet hebben met je als je gaat kiezen uw nieuwe hond in het asiel is een riem en halsband. De juiste grootte is afhankelijk van de grootte van de hond bent u de aanneming.

Thuis, de hond gaat naar een food gerecht en een waterschaal. Als je de goedkeuring van een senior hond of een groot ras, mag u wilt investeren in een verhoogde voerstation eten gemakkelijker. Je zult moeten investeren in een hond bed (van een passende omvang) en wat speelgoed voor de hond. Zelfs oude honden spelen graag met speelgoed soms.

Andere belangrijke dingen om te kopen voor uw nieuwe harige familielid zijn hond shampoo (hij zal waarschijnlijk een bad juiste afstand), de hond borstelen (speciaal voor langharige rassen), traktaties en hondenvoer.

Dingen die je kunt investeren in nadat u uw hond heeft verplaatst in zijn nagelknippers (of u kunt betalen met uw dierenarts voor u doen), opleiding hulpmiddelen (zoals een clicker), en gehoorzaamheid klassen. Wanneer u vast een asiel hond, er is geen manier om te weten hoe veel training die ze hebben gehad, dus het is altijd een goede investering om ze naar een doggy klasse.

Kies een Dierenarts

Een van de eerste stops te maken wanneer u adopteer een hond is een dierenkliniek. Afhankelijk van het type onderdak die u hebt vastgesteld uw hond uit, hij kan of kan niet worden bijgewerkt op de foto ‘ s. Er is kans dat uw hond heeft een kleine (of misschien een ernstige ziekte. Een snelle trip naar de dierenarts zal u laten rusten op hun gemak voelen.

U moet ook het vaststellen van uw nieuwe hond bij de dierenarts in geval van andere problemen. Asiel honden hebben vaak stress en angst problemen, althans in het begin. Uw dierenarts kan u helpen en uw hond rustiger en gelukkiger te worden in deze nieuwe omgeving.