Peak Design Dagelijks Bijgewerkt Messenger Is een Alternatief, Niet een Upgrade

0
47

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $220

Nu Kopen

Niki Reed

De film Alien (1979) is groot. Zo is Aliens (1986). Ze zijn heel verschillend films: de voormalige beslist horror, de laatste stevig actie. Welke is beter? Het hangt af van wie je het vraagt, of zelfs wat voor stemming je bent. Dus het gaat met pieken in het Ontwerp van het vernieuwde Dagelijks Messenger. Het origineel was uitstekend, en zo is de nieuwe één, maar op verschillende manieren.

Hier is Wat We Willen

 • Verbeterd geheugen capaciteit
 • Uitstekende, comfortabele riem
 • Sterker magnetische sluiting
 • Hardere materiaal

En Wat We niet

 • Minder opties voor de kleinere opslag
 • Geen toegang terwijl de klep gesloten is
 • Minder hoekig uiterlijk

Op een technisch niveau, ik zou moeten geven van de rand naar het nieuwe ontwerp. Het is meer comfortabel om te dragen, vooral bij belasting, en de organisatie van het interieur is veel verbeterd. De al-uitstekende magnetische vergrendeling systeem is gestroomlijnd voor het sneller openen en sluiten, en de hele zak voelt moeilijker.

Maar enkele van de unieke kenmerken van het origineel zijn gegaan, met name de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de belangrijkste zak de inhoud zonder het openen van de hele flap. Het ziet er ook minder opvallende, minder hoekig, en meer ronde. Het zorgt voor een betere tas in het algemeen, maar een minder interessant.

Aangepast Ontwerp

Terwijl de oorspronkelijke Dagelijks Messenger spreiding van de opslag rond met een laptop sleeve is bereikbaar via de rits aan de achterzijde, deze is al over een grote emmer opslag onder het grote flap. Dat is waar de laptop sleeve (met een tweede interieur sleeve voor tablets) en de belangrijkste kamer hangen. Het is groot genoeg voor een 13″ MacBook Pro (12 cm breed, .6 dik), dus laat dat je gids of je laptop past. Aan weerszijden zie je stretchy zakken, ideaal voor een klein flesje water of zonnebril geval.

Niki Reed

Er zijn twee extra ritssluiting delen, een binnen in de klep zelf en één aan de voorzijde, het vervangen van het membraan voorkant organisator. Beide zijn ongeveer telefoon-en kleinbedrijf, maar de voorkant van de zak bevat ook een aantal kleine organizer zakjes, ideaal voor de camera te kaarten. (Dit is primair ontworpen als een fotograaf in de tas.)

Niki Reed

Een ander ding om op te noemen voordat we verder gaan: de laptop sleeve bevat nu hoge smalle zakken aan beide kanten. Ik noem ze “pen zakken” als ze niet zo lang. Ik weet niet zeker wat ze zijn ontworpen.

Aan weerszijden van de belangrijkste zak, krijg je steekzakken met ritssluiting. Deze zijn vrij klein—ik worstelde om mijn telefoon te krijgen binnen hen. Er is een clip aan de binnenkant zowel voor de meegeleverde sleutel fob, en op de stiff upper gedeelte kunt u Peak Design is een unieke camera clip. Deze zijn omgekeerd voor de toegang van de terug (of, als de zak is nonchalant over een schouder) in plaats van de voorkant.

Niki Reed

Op de bodem (moeilijk te zien op de all-black review unit) is een van de extra stevige bodem materiaal 900D nylon ten opzichte van de 400D waterdichte nylon op de rest van de zak. Hoofd aan de achterkant en je zult zien wat lijkt op een andere laptop sleeve, maar is echt een pass through-riem voor de handgreep op uw rollend bagage. Erg handig.

Twee bijgeleverde bandjes kan worden toegepast tot 10 verschillende interieur en exterieur lussen. Niki Reed

Zie die kleine lussen? Die zijn voor de alle-nieuwe buitenkant strapping systeem. Als je niet kan passen iets op de 13-liter interne capaciteit, of zelfs in de 16-liter belangrijkste zak met de magnetische sluiting op de grootste instelling kunt u de riem dingen naar beneden met de twee bijgeleverde bandjes en clips. De plastic lipjes vastklikken met verrassende veiligheid, en kunnen ze worden vastgezet voor lastige items. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld statieven die zijn een beetje te groot om te passen in de grote zak. Er zijn vier externe bandjes en zes interne.

Eigenschappen

De tas grootste plus blijft de MagLatch sluiting systeem, waarmee in de buurt van instant openen en sluiten van de belangrijkste zak zak. Deze verbeterde versie is nog sterker en veiliger is, zonder verlies van snelheid. Het lijkt alsof de hele tas is ontworpen om heen.

De MagLatch systeem is zelfs beter op dit verbeterde ontwerp. Niki Reed

Dat is mooi, want de grote rits aan de bovenkant van de flap, voorheen waardoor snelle toegang tot de bag interieur zonder het openen van het volledig is verdwenen. Zo is de kleine quick-grab zak dat was perfect voor uw telefoon. Ik vermoed dat de Piek Ontwerp nog wat feedback van gebruikers en vond dat deze functie was niet zo heel vaak gebruikt.

Een andere overdracht van het oorspronkelijke ontwerp is van de band, met een uniek systeem voor de aanpassing, dat maakt on-the-fly aanpassingen aan de lengte eenvoudig. Maar er zijn een aantal subtiele verbeteringen hier. De roterende punten van de band nu hechten aan de achterkant van de tas in plaats van de zijkanten, waardoor het gaan zitten makkelijker is als je van wandelen of fietsen. Het heeft ook weinig verborgen zakken voor steken afstand overtollige band lengte op de belangrijkste aanpassing punten. De uitgebreide bagage banden verdubbelen als een borstband als u behoefte aan meer stabiliteit.

Niki Reed

Peak Design heeft gehouden zijn innovatieve interieur-divider-systeem. De tas wordt geleverd met twee origami geïnspireerde vouwen tussenschotten die kan opnieuw de belangrijkste compartiment in een verscheidenheid van manieren, dankzij de drie opvouwbare hoes of een plank posities.

Deze dividers interieur kan verplaatst worden dankzij de sterke klittenband en gevouwen in drie verschillende posities. Niki Reed

Deze zijn nu nog veelzijdiger door hun camera bag-stijl klittenband bijlagen, zodat de glazen ladeschotjes kan geplaatst worden op meer of minder een plek in de tas interieur. Natuurlijk, je kunt ze helemaal verwijderen als u wilt maximale opslag.

Verbeteringen voor-en Nadelen

De grootste functionele wijziging aan deze tas is het verplaatsen van de laptop en tablet compartiment van de buitenkant naar de binnenkant. Het is ook aanzienlijk groter—kan ik bij mijn veel grotere ThinkPad T450s er nu zijn, wat onmogelijk was op de oudere van de 13-inch tas.

Dagelijks Messenger V1, links, en V2, rechts. Niki Reed

Ik ben op twee gedachten over. Ik kan zien dat het zinvol is als je het dragen van uw laptop in een secundaire capaciteit, als een soort van back-up voor uw telefoon en uw andere spullen (een fotograaf van de mind-set). Maar voor iemand die wil sneller toegang tot een computer meer of minder de tijd, betekent dit dat de belangrijkste flap veel vaker, en zorg ervoor dat het blijft goed georganiseerd, zodat de toegang tot het slot niet is geblokkeerd.

Ik ben ook geen fan van de vernieuwde kleinere zakken. Er is geen quick-grab plaats voor mijn telefoon, of in ieder geval geen die niet vereist dat een rits voor de veiligheid. De zijzakken zijn omgekeerd en het gebruik van ritsen in plaats van magneten, en zijn veel kleiner in capaciteit, weer, waardoor ik meer vertrouwen sterk op dat grotere belangrijkste interieur.

Niki Reed

De wijzigingen van die zakken aan de zijkant ook de zak meer eivormig en minder hoekig, verliest een beetje van de onderscheidende, aansprekende vorm van het oorspronkelijke ontwerp. Beauty is in the eye of the beholder, natuurlijk, maar ik waardeerde het origineel is bijna veelhoekige kijken. Misschien is dit minder een probleem, op de grijze versie van de tas, die heeft meer compensatie accenten geven het een gedefinieerde vorm.

Noem Het Zelfs

De vernieuwde opzet transacties flexibiliteit in de kleinere zakken voor snellere toegang tot een groter belangrijkste zak. Ik ga niet zeggen dat het de verkeerde beslissing, en het heeft zeker voordelen op papier in termen van draagkracht en comfort.

Maar als ik zou kunnen nemen de verbeteringen van de schouderband, magnetische sluiting, in-en externe band sluitingen, en bolt ze op mijn oudere Peak Design tas, ik zou zelfs concessies te doen een beetje van de draagkracht om dit te doen. Het is een “gras is altijd groener” situatie.

Niki Reed

Dat wil niet zeggen dat er iets slecht over de nieuwere Dagelijks Messenger. Het is nog steeds met kop en schouders boven bijna elke andere tas die ik heb gebruikt, waaronder enkele van de competitie op deze premium prijs niveau ($220 voor de 13-liter versie). Maar dat maakte de vergelijking met het originele model, ik ben blij dat het nog steeds gemakkelijk te vinden voor die lezers die het willen.

Waardering: 9/10
Prijs: $220

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Verbeterd geheugen capaciteit
 • Uitstekende, comfortabele riem
 • Sterker magnetische sluiting
 • Hardere materiaal

En Wat We niet

 • Minder opties voor de kleinere opslag
 • Geen toegang terwijl de klep gesloten is
 • Minder hoekig uiterlijk