7 Grote YouTube-Kanalen te Leren Grafisch Ontwerpen van

0
47
wavebreakmedia/Shutterstock.com

Elk logo, advertentie of user interface (UI) die u ooit gezien heeft grafische vormgeving achter de rug. Grafisch ontwerp is een belangrijk onderdeel van de digitale wereld, en er is veel te leren over het. Als u geïnteresseerd bent in het invoeren van dit gebied, je hebt een aantal richtlijnen, en er zijn enkele grote YouTube-kanalen die je kunnen bieden dat.

En, even voor de duidelijkheid, we bedekken kanalen die zich richten op het ontwerp hier geen foto ‘ s bewerken. Deze vaardigheden kunnen gemakkelijk worden verward bent u helemaal nieuw om een van hen (en sommige programma ‘ s kunnen delen van beide). Maar, zoals we eerder gezegd, het ontwerp richt zich op dingen als logo ‘s en de UI, terwijl foto’ s bewerken is het verbeteren en bewerken van foto ‘ s. Hoewel, als je geïnteresseerd bent in foto ‘ s bewerken, er zijn genoeg kanalen om u te helpen met dat.

Tot slot, laten we praten een beetje over de software. Er zijn veel opties als het gaat om ontwerp-gerichte programma ‘ s, en het vinden van de YouTube-kanalen die betrekking hebben op alle van hen is niet mogelijk. Maar de meeste programma ‘ s hebben een vrij gelijkaardig UIs, dus wat basic info kunt overbrengen tussen hen (en natuurlijk, de principes van wat maakt een goed logo zijn universele). Als u hulp nodig bij het kiezen van een programma, kunnen we u helpen met dat.

Dus, zonder verdere omhaal, laten we maar beginnen.

Aan De Slag: GCFLearnFree.org

GCFLearnFree.org is een algemene educatieve kanaal, maar ze hebben een grote zes-delige serie dekking van de basisbeginselen van het grafisch ontwerp, en dat is precies wat elke beginnende ontwerpers aan de slag kan gaan. De serie beslaat fundamentals, huisstijlen, typografie, kleur, lay-out en algemene beelden. Deze video ‘ s zullen gemak je in de wereld van grafisch ontwerp en leren een aantal van de fundamentele terminologie die je nodig hebt om te weten.

Bezoek GCFLearnFree.org op YouTube

Algemene Tips: Zal Paterson

Als je eenmaal hebt geleerd de basis, je gaat nodig hebben wat meer algemene kennis om uw vaardigheden. Gelukkig voor u, Zal Paterson uploads drie video ‘ s een week voor zijn persoonlijke geschiedenis in grafisch ontwerp, algemene onderwerpen, of het geven van advies over software en hardware. Ongeacht welk systeem of programma dat u gebruikt, u zult zeker de pick-up van meer dan een paar dingen uit Zullen video ‘ s.

Bezoek Paterson op YouTube

Specifieke Adobe-Effecten: Ja, ik ben een Designer

De Adobe Suite (voornamelijk Illustrator) is een vrij veel voorkomende tool onder grafisch ontwerpers. Dus, als je hebt besloten om te bijten de kogel en springen op de Adobe trein recht uit de poort, Ja ik ben een Ontwerper kan tonen u specifieke trucs die u kunt trekken uit tot het maken van mooie graphics. Of u wilt maken van custom brushes in Illustrator, het maken van neon afbeeldingen in Photoshop, of gewoon behoefte aan wat advies over lay—outs, dit kanaal heb je bedekt.

Bezoek Ja, ik ben een Designer op YouTube

Adobe Suite Gidsen: Satori Graphics

Dit is een andere manier om u te helpen met Adobe ‘ s software. Je vindt er video ‘ s om u te helpen navigeren door Adobe Illustrator, voor specifieke tools, en gaan over plugins. Video ‘ s gaan dieper in op het ontwerpproces dan hun titels zou betekenen, ook met tips op dingen als brand onderzoek en het opdoen van inspiratie. En, terwijl het kanaal voornamelijk gericht op Adobe-producten, zijn er ook video ‘s voor andere programma’ s zoals de recente video over gratis design-programma ‘ s.

Bezoek Satori Afbeeldingen op YouTube

Het beste voor Inkscape Gebruikers: Logo ‘ s door Nick

Inkscape is een geweldig ontwerp programma ‘ s, gratis en open-source. Ondanks dat het gratis is, kan het gemakkelijk overeenkomen met premium design software features, dat is wat het kanaal Logo ‘ s van Nick geeft perfect.

Een overzicht van de nieuwste update? Wilt u aangepaste borstels? Of gewoon een mooie tekst? Nick heeft betrekking op al dat en nog veel meer—hij heeft zelfs een 15 minuten lange diepgaande vergelijking van Adobe Illustrator, Inkscape. U vindt er ook een aantal design tutorials voor de GIMP (een andere gratis open-source programma, maar meer een focus op fotobewerking) hier.

Bezoek Logo ‘ s door Nick op YouTube

Design in Motion: TipTut

TipTut opent een hele nieuwe wereld van design voor u. Het maken van statische logo ‘ s en illustraties is één ding, maar hoe zit het met motion graphics en animatie? Dit zijn waardevolle vaardigheden te hebben, en Tiptut zal u helpen uw weg te vinden met veel goede tutorials serie. Leer de basisprincipes van animatie in Adobe Bezielen, te kijken naar de bijna 4 uur durende intro cursus motion design, of gewoon kijken naar zijn uitleg van de typografie. Als u geïnteresseerd bent in dit deel van de wereld van het ontwerpen, Tiptut is gewoon een kanaal dat u nodig hebt om te controleren.

Bezoek TipTut op YouTube

Leuk Redesigns: Kel Lauren

Om onze lijst, we wilden aan het einde op een meer ontspannen kanaal. Kel Lauren kan niet focussen op het leren van specifieke technieken of effecten op haar kanaal, maar heeft gewoon een goede tijd met het herontwerpen van logo ‘ s of andere willekeurige ontwerpen van taken. Zelfs met deze meer chill vibe, je zult nog steeds waarschijnlijk pick-up een ding of twee door te kijken naar haar werk wel. Video ‘ s zijn op de lange zijde van de dingen, maar met een aantal goede montage en humor, ze zijn boeiende rookvrij, dus gewoon een snack, ga rustig zitten en kijk haar redesign Girl Scout cookie verpakking.

Bezoek Kel Lauren op YouTube