ICYDK: Ladda Din iPhone 3X Snabbare med en Billig Kabel-Uppgradering

0
56
Anker

Apple gillar att skryta om att dess moderna iPhones, precis som iPhone har X, 11, och SE, stödja 18-watt för snabb laddning. Men laddningen tillbehör som kommer med iphone har en max hastighet av bara 5 watt. Om du vill nå maximal 18-watt hastighet, då är det dags att köpa en ny laddkabel.

Välkommen till ICYDK (I Fall Du inte Vet), en serie där vi bjuder på tips och tricks som inte nödvändigtvis är nya men kanske har gått under radarn eller på annat sätt inte vara väl kända.

Men vilken kabel ska du köpa? Enligt Apple, iPhone endast kan nå sitt max laddning hastighet med en USB-C för att Lightning-kabeln. Jag föreslår att du använder Anker Lightning-till-USB-C sladden eftersom det är 6 fot lång, är Apple-certifierade, och förvånansvärt välgjord. Det är också halva priset på Apples officiella USB-C för att Lightning-kabeln, som är en allvarlig plus.

Om du inte äger en USB-C effekt tegel, då du behöver för att köpa en av dessa. Någon USB-C-adapter som stöder Power Leverans (PD) kommer att fungera, men jag föreslår att ta tag Aukey är billig 18-watts tegel. Det är den billigaste USB-C och PD-adapter som du hittar från en pålitlig varumärke, och det är tillräckligt kraftfull för att ladda iPhone i högsta fart. Aukey säljer även ett prisvärt USB-C och PD-adapter för bilar, i fall du vill ladda på för fullt på språng.

Okej, men vad om att du inte vill släppa $30 på laddning tillbehör? Du kan alltid använda din iPhone som ingår Lightning-kabel med en 12 w USB-A-brick. Som kommer att dubbla din enhet laddas hastighet och spara en cool $15. Tänk på att USB-ETT-enheter faller ut i popularitet. Över tid, du kommer få mer användning av nyare, snabbare USB-C tillbehör.

Ladda Din iPhone i Högsta Fart

Anker USB-C Lightning Kabel -, iPhone-11 Laddare [6 ft Apple MFi: s Certifierade] Powerline II för iPhone SE / 11 Pro/X/XS/XR / 8 Plus/AirPods Pro Stöder Power Leverans

Anker är prisvärda USB-C för att Lightning-kabeln är 6 fot lång, Apple-certifierad och klarar av att trycka din iPhone till 18 watt laddning hastigheter.

Handla Nu

$14.99
Fler erbjudanden