ICYDK: Laad Uw iPhone 3X Sneller met een Goedkope Kabel Upgrade

0
47
Anker

Apple houdt van opscheppen dat de moderne iPhones, zoals de iPhone X, 11, en SE, ondersteuning 18 watt snel op te laden. Maar het laden accessoires die met iPhones hebben een maximum snelheid van slechts 5 watt. Als je wilt bereiken dat maximaal 18 watt snelheid, dan is het tijd om een nieuwe te kopen oplaadkabel.

Welkom bij ICYDK (In het Geval U het nog niet Weet), een reeks waar we tips en trucs die niet noodzakelijk nieuw, maar kan zijn gegaan onder de radar of anderszins niet goed bekend.

Maar welke kabel moet je kopen? Volgens Apple, de iPhone kan alleen het bereiken van de max snelheid van het opladen met een USB-C-Lightning-kabel. Ik stel met behulp van het Anker Lightning-naar-USB-C koord, want het is 6 meter lang, Apple-gecertificeerd, en verrassend goed gemaakt. Het is ook de helft van de prijs van Apple ‘ s officiële USB-C-Lightning-kabel, dat is een serieuze plus.

Als u niet de eigenaar van een USB-C macht baksteen, dan moet u om te kopen van een van deze, ook. Een USB-C adapter ondersteunt Power Levering (PD) zal werken, maar ik stel voor het grijpen Aukey voordelig 18 watt baksteen. Het is de goedkoopste USB-C PD-adapter die u zult vinden van een betrouwbaar merk, en het is krachtig genoeg voor het opladen van de iPhone op top snelheid. Aukey verkoopt ook een betaalbare USB-C PD-adapter voor auto ‘ s, in het geval dat u wilt opladen op volle snelheid op de weg.

Oké, maar wat als je niet wilt daling van $30 op het opladen van accessoires? U kan altijd gebruik maken van uw iPhone met de meegeleverde Lightning kabel met een 12-watt USB-A-brick. Dat zal verdubbelen uw apparaat de snelheid van het opladen en opslaan in een koele $15. Houd in gedachten dat de USB-toestellen vallen van populariteit. Na verloop van tijd, zal je meer gebruik van nieuwere, snellere USB-C accessoires.

Laad Uw iPhone op topsnelheid

Anker USB-C-Lightning-Kabel, iPhone-11-Lader [6ft Apple MFi-Gecertificeerde] Powerline II voor iPhone SE / 11 Pro/X/XS/XR / 8 Plus/AirPods Pro, Ondersteunt Power Levering

Anker betaalbare USB-C naar Lightning kabel is 6 meter lang, Apple-gecertificeerd en geschikt voor het duwen van uw iPhone tot 18 watt opladen snelheden.

Shop Nu

$14.99
Meer aanbiedingen