Hur du Begränsa Tv Tid på Windows-10

0
62
Prostock-studio/Shutterstock

Både barn och vuxna behöver tillfällig paus från att stirra på en skärm. Lyckligtvis, Microsoft Familj Grupper på Windows-10 låter dig ställa in ett friskare schema för alla i familjen.

Microsoft Familj Grupper som tillåter dig att sätta alla i din familj som har en gratis Microsoft-konto under en digital paraply. På Microsoft Familj Grupper webbplats, kan du få tillgång till ett antal enkel-att-använda inställningar och begränsa tv med tid för dig själv eller dina barn.

För att komma igång, du kan göra en familj grupp, antingen direkt på Windows-10 eller hemsida. Efter att du bjuder in alla till din familj, hitta den medlem vars tid för skärmen du vill begränsa på huvudsidan för ditt Microsoft-Familjen konto. Klicka på “Screen Time” under personens namn för att öppna skärmen time management-sidan.

Alla tid för skärmen begränsningar är inaktiverad för nya konton, så att växla Om “Windows-10” – alternativet för att öppna skärmen tidsplan.

I veckans kalender, klicka på någon dagens schema för att redigera det.

I det dagliga schemat menyn kan du skapa en eller flera tidsperioder under vilken skärm som helst är tillåtet att använda “Från” och “Till” drop-down-menyer. När du är klar, klicka på “Spara” och sedan upprepa processen för varje dag i veckan du vill redigera.

Du kan också använda den nedrullningsbara menyn under “Tid” för att begränsa den sammanlagda tiden ett konto kan spendera på Windows-10. Du kan till exempel tillåta en timmes användning av dator som helst mellan 10 på morgonen och 2 på eftermiddagen

Du kan också välja “Spärrad” för att ändra denna lista när skärmen är blockerad. Du kan också använda dessa inställningar för att alla andra Windows-10 enheter, liksom Xbox, eftersom det är en Microsoft-produkt. Att göra så, växla-På “Använd Ett Schema för Alla Enheter” alternativet längst upp.

RELATERAT: Hur man Använder Föräldrakontroll Windows 10

Du behöver inte oroa dig för att förlora ditt arbete på grund av att skärmen tidsfrister, heller. Du får ett meddelande när din skärm är tiden på väg att rinna ut.

LÄS NÄSTA

  • “Här är Där Windows 10 Butiker Dess Standard Tapeter
  • “Hur du säkerhetskopierar och Återställer PS4 Spara Data
  • “De 10 Bästa Netflix Ursprungliga Filmer för att Streama (Maj 2020)
  • “Hur att Spela Ånga VR Spel Trådlöst på Din Oculus Quest
  • “Windows 3.0 Är 30 År Gammal: Här är Vad som Gjorde Den Speciell