Hier is de plaats Waar Windows 10 Winkels Zijn Standaard Wallpapers

0
47
Microsoft

Windows 10 bevat een mooie selectie van standaard achtergronden, maar het is gemakkelijk om te houden van hen verliest als u besluit gebruik te maken van aangepaste behang. Als u wilt de standaard afbeeldingen weer, hier is hoe te vinden en ze te gebruiken.

Het Geval van de Verborgen Achtergronden

Hier is het probleem: in nieuwe installaties van Windows, het behang selectie in Instellingen > persoonlijke instellingen > Achtergrond punten om de standaard achtergrond van bestanden. Op dat punt kunt u gemakkelijk schakelen tussen hen met behulp van de functie Bladeren.

Maar, als u besluit gebruik te maken van een serie van je eigen wallpapers opgeslagen in een aangepaste locatie en je komt later terug om de achtergrond te wijzigen, de standaard zal zijn geduwd van de vijf meest recente beelden weergegeven als miniaturen in Instellingen. Nog erger, zal Windows niet meer weet waar de standaard achtergrond-bestanden werden opgeslagen wanneer u op ‘Bladeren’.” Je hebt weer te vinden.

Hoe te Vinden en te Gebruiken Windows-10 Standaard Wallpapers

Windows 10 standaard desktop wallpapers zijn opgeslagen in C:WindowsWeb. Deze map bevat meestal submappen die zijn genoemd na verschillende achtergrond thema ‘ s (zoals “Bloemen” of “Windows”) of resoluties (“4K”).

Als je hebt verloren track van deze map in Windows-Instellingen, hier is hoe om het terug te krijgen. Eerste, Windows-Instellingen en ga naar systeeminstellingen > persoonlijk > Achtergrond. Net onder het gedeelte dat zegt “Kies Uw Foto” klik op de knop “Bladeren”.

Een open dialoog zal verschijnen. Type C:WindowsWeb in de adres balk aan de bovenkant en druk op enter. U kunt ook gewoon blader naar deze map van de C: – schijf.

De map weergegeven in het dialoogvenster openen zal veranderen. Vervolgens kunt u navigeren door de submappen op te nemen in de afbeelding kiezen die u wilt gebruiken als achtergrond van uw bureaublad. Wanneer u klaar bent, selecteert u het bestand en klik op “Kies een Foto.”

Als u wilt, kunt u ook open de Verkenner en navigeer naar C:WindowsWeb vervolgens kopieert u de standaard-image bestanden naar een betere locatie—zoals de map Afbeeldingen in uw Gebruikers-account. Je vindt de wallpapers makkelijker in de toekomst.

Op zoek naar het origineel behang dat kwam met Windows 10 in plaats van de nacht-licht? Je moet om het te downloaden van het web.

GERELATEERD: Hoe je Windows 10 de Oude Standaard Bureaublad Achtergrond Terug

Meer Windows-10 Achtergrond Trucs

Als je een fan bent van mooi behang van ons, kunt u zoeken naar coole wallpapers online, gebruik van Bing Dagelijks Foto ‘ s als achtergrond, of zelfs u kunt de wallpaper wijzigen op basis van de tijd van de dag. En als u een multi-monitor setup, kunt u kiezen voor een andere achtergrond voor elke monitor. Veel plezier!

GERELATEERD: Hoe om Verkenner te Openen met een Sneltoets op het Toetsenbord op de Windows-10

LEES VERDER

  • “Hier is de plaats Waar Windows 10 Winkels Zijn Standaard Wallpapers
  • “Back-Up en Terugzetten van PS4-Gegevens Opslaan
  • “De 10 Beste Netflix Originele Films Streamen (Mei 2020)
  • “Hoe om te Speel Stoom VR Games Draadloos op Uw Oculus Quest
  • “Windows 3.0 Is 30 Jaar Oud: Hier is Wat Het Speciaal Gemaakt