Här är Där Windows 10 Butiker Dess Standard Tapeter

0
61
Microsoft

Windows-10 finns ett fint urval av standard tapeter, men det är lätt att glömma bort dem om du bestämmer dig för att använda egen tapet. Om du vill använda standardinställningarna för bilder igen, här är hur att hitta och använda dem.

Det Gäller den Dolda Tapeter

Här är problemet: i nya installationer av Windows, tapet valet i Inställningar > Anpassa > Bakgrund till den standard bakgrundsbild filer. Vid denna punkt, du kan enkelt växla mellan dem genom att använda Bläddra-funktionen.

Men, om du bestämmer dig för att använda en serie av din egen tapet som lagras i en egen plats och du kommer tillbaka senare för att ändra bakgrundsbild, standard kommer att ha drivits ut ur de fem senaste bilderna visas som miniatyrer i Inställningar. Ännu värre, Windows kommer inte ihåg var standard bakgrundsbild filer lagras när du klickar på “Bläddra”. Du måste hitta dem igen.

Hur att Hitta och Använda Windows-10: s Standard Tapeter

Windows-10: s standard desktop-wallpapers lagras i C:WindowsWeb. Denna mapp innehåller vanligtvis undermappar som har namn efter olika tapeter teman (som “Blommor” eller “Windows”) eller resolutioner (“4K”).

Om du har glömt bort den här mappen i Windows-Inställningar, här är hur man får det tillbaka. Först, öppna Windows-Inställningar och navigera till Personalisering > Bakgrund. Bara under det avsnitt som säger “Välj Din Bild, klicka på “Bläddra” – knappen.

En öppen dialogruta kommer att dyka upp. Typ C:WindowsWeb i adressfältet längst upp och tryck enter. Du kan också bara gå till den här mappen C: köra.

Mappen visas i dialogrutan för att öppna kommer att förändras. Du kan navigera genom undermappar för att välja den bild som du vill använda som din skrivbordsbakgrund. När du är klar, välj filen och klicka på “Välj Bild.”

Om du vill kan du också öppna File Explorer och navigera till C:WindowsWeb och sedan kopiera standard-bildfiler till en bättre plats—till exempel mappen Bilder i ditt användarkonto. Du kan sedan hitta bakgrundsbilder lättare i framtiden.

Letar du efter den ursprungliga tapeter som kom med Windows 10 istället för natt-ljus? Du måste ladda ner det från nätet istället.

RELATERAT: Hur Får man Windows 10 Gamla Standard Desktop Background Tillbaka

Mer Windows-10 Tapeter Tricks

Om du är ett fan av vacker tapet som oss, kan du söka efter coola tapeter online, använda Bing Dagliga Foton som bakgrund, eller ens ändra din bakgrundsbild baserat på tid på dygnet. Och om du kör en multi-monitor setup kan du välja en annan tapet för varje bildskärm. Ha det så kul!

RELATERAT: Hur man Öppnar File Explorer med en Genväg på Windows-10

LÄS NÄSTA

  • “Hur du Begränsa Tv Tid på Windows-10
  • “Här är Där Windows 10 Butiker Dess Standard Tapeter
  • “Hur du säkerhetskopierar och Återställer PS4 Spara Data
  • “De 10 Bästa Netflix Ursprungliga Filmer för att Streama (Maj 2020)
  • “Hur att Spela Ånga VR Spel Trådlöst på Din Oculus Quest