De Beste Websites en Apps om Online Bingo te Spelen

0
70
Anan Kaewkhammul/Shutterstock.com

Bingo is een leuk spel dat is eenvoudig genoeg voor kinderen en grootouders gelijk om van te genieten. Het spelen van bingo online of in een app laat je genieten van leuke graphics, verdien power-ups en beloningen, en zelfs chatten met vrienden terwijl je speelt.

Maar er zijn ook opties voor het afdrukken van kaarten en het gebruik van een virtuele bingo beller voor het spelen thuis, weten hoe om online bingo te spelen met een van deze gratis websites of apps laat je spelen tegen vrienden of andere willekeurige bingo liefhebbers voor de prijzen.

Websites

Je kunt bingo spelen voor gratis met een van deze websites, met één of meerdere kaarten in een keer. En met hun leuke graphics en thema ‘ s, live chat speler, en leuke power-ups, veel van deze websites een spannende moderne draai aan dit klassieke spel.

Meer Winnen Opties: Arkadium

Arkadium

Het is leuk om te winnen en Arkadium (Gratis) krijgt, dus het biedt meer manieren om te winnen dan de gewone rijen, kolommen en diagonalen. U kunt ook winnen met twee, drie of vier rijen, of met de hele kaart gevuld, en elk van deze opties verhogen uw winnende uitbetaling. Arkadium laat je spelen met één, twee, drie, of vier kaarten tegelijk, en u kunt wedden op elke gespeelde kaart met de $100 (nep) in-game geld om dingen spannend te houden. Deze kleurrijke speler bingo online beschikbaar is, en als een downloadbare desktop-app.

Lees meer op Arkadium

Spelen Handmatige of Automatische Games: Game Point

Spel Punt

Spel het Punt (Gratis) is zeer geschikt voor casual en ernstige bingo spelers, met traditionele handmatige games en kamers voor automatisch afspelen. De site kunt u chatten met andere spelers, het aanpassen van uw dauber, en is voorzien van leuke evenementen van tijd tot tijd. Claim een winnen door het invullen van een diagonaal, rij, kolom, of een leuk patroon, als een pijl. Je hebt een account aan te maken of verbinding maken met uw Facebook account om te spelen, maar het duurt slechts een seconde en je zult spelen in een mum van tijd.

Meer informatie op Game Point

Met Leuke Tutorials: Bingo Blitz

Met Bingo Blitz (Gratis), u bent er in een meeslepende game-omgeving, dat maakt het spelen van bingo ronduit leuk. De populaire bingo site heeft leuke thema ‘ s (zoals het reizen van stad naar stad om te voltooien van quests), evenals creatieve graphics, ton van power-ups en items te verzamelen, en je kunt chatten met andere spelers terwijl je speelt. Kunt u het beheersen van uw bingo techniek met de leuke tutorial voordat je speelt tegen andere spelers, hetzij met een enkele kaart of meerdere kaarten. Bingo Blitz kan ook worden genoten op zijn Android-en iOS-apps, of u kunt het downloaden als een bureaublad-app uit de Windows-10 store.

Lees meer op Bingo Blitz

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk: Bingo Bash

Gehost op de Game Show Network website, Bingo Bash (Gratis) is de eenvoudigste manier om hop online en in uw dagelijkse bingo te herstellen, hoewel je nodig hebt om een account te maken om te spelen. Bingo Bash is eenvoudig in gebruik en richt zich slechts op het spelen van het spel, eerder dan overstag gaan op thema ‘ s, quests, side games, wedden, trofeeën en andere opties. U kan spelen tussen de één en vier kaarten tegelijkertijd elk spel, en je zult het handmatig markeren genaamd getallen op elkaar. U kunt verdien power-ups om te helpen bij het vergroten van uw kansen om te winnen, en aanspraak maken op een bingo met elke rij, kolom, diagonaal of zelfs met hoeken.

Lees meer op Bingo Bash

Apps

U kunt ook spelen bingo op de weg (of, oke, op de bank zonder een desktop. Elk van deze bingo apps zijn gratis en beschikbaar voor zowel Android en iOS-apparaten. Uw daubers klaar!

Tutorials en Avonturen: Bingo Blitz

Bingo Blitz

Net zoals u zou spelen op de website, dus, ook, kunt u genieten van de leuke omgeving van Bingo Blitz (Gratis) op uw Android-of iOS-apparaten. Het leuke tutorial is geweldig voor degenen die nieuw zijn in het spel en om te leren hoe de Bingo Blitz dingen doet), en het is een goede manier om je hoofd in het spel als het al een tijdje geleden dat je hebt gespeeld. In het spel, geniet van het reizen naar de verschillende steden als u spelen en zoeken naar tickets en beloningen. En, als je speelt, verdien je dagelijkse bonussen en ton van power-ups die zullen helpen u winnen en vul het spannende in-game quests.

Uw Ticket naar Feesten: Bingo Party

Party Bingo

Met Bingo Party (Gratis), kunt u springen direct in en start het afspelen. Wanneer u voor het eerst inlogt, krijgt u 500 tickets en 30 power-ups, zodat u kunt beginnen te spelen als een professionele recht uit de vleermuis. Bingo Party kunt u spelen zo veel als acht kaarten in een tijd, en het heeft de dagelijkse toernooien en bonussen. En met real-time ondersteuning voor meer dan 10.000 spelers, kunt u gemakkelijk nieuwe vrienden te maken terwijl je speelt in een mum van tijd.

Spelen, Zelfs Wanneer U Offline bent: Pop Bingo

Pop Bingo

Als het spelen van een spel is leuk, het spelen van meerdere tegelijkertijd moet de hemel! Met Bingo Pop (Gratis), kun je, natuurlijk, bingo spelen, maar het combineert ook in minigames en kleine dagelijkse taken om u te vermaken tussen de games. Bingo Pop enorme jackpots, scratchers, een spinner, en kun je de plant fruit, grotten verkennen, en genieten van andere kleine avonturen. Je kunt spelen tot 12 bingokaarten tegelijk in Snelheid Bingo modus, team up met je vrienden en speel tegen andere spelers een kans te maken op het leaderboard. Verdien je power-ups, munten, huisdieren en andere beloningen als je speelt, en er zijn zelfs geheime stadia te ontdekken. Met meer dan 900 niveaus om te spelen, 15 kamers te verkennen en offline support, het leuke nooit stopt.

Het Beste van Beide Werelden: Monopoly Bingo

Monopoly Bingo

Als je van bingo en Monopolie, er is geen twijfel vindt u iets om van te houden in de Monopoly Bingo (Gratis). Je kunt bingo spelen op enkele van de meest beroemde stopt op het Monopoly-bord, zoals Park Place of Vermont Avenue, en verdienen kisten, verhoogt, munten, kaarten en andere bonussen als je gaat. U kunt ook het bouwen van huizen en hotels, zoals je zou doen in een Monopolie, spelen in grote toernooien tegen miljoenen andere spelers, of genieten van een spel op je eigen.