Back-Up en Terugzetten van PS4-Gegevens Opslaan

0
62
Anthony McLaughlin/Shutterstock

Of u zich hebt aangemeld 10 uur of 100 het spelen van een spel, te beginnen omdat er iets gebeurd met het bestand opslaan hartverscheurende. Laat dit niet gebeuren aan u! Een Back-up van uw PS4 gegevens op te slaan, en bespaar jezelf de pijn.

Waarom Een Back-Up Van Uw Gegevens Opslaan?

Laten we zeggen dat je een game speelt met een bekend probleem dat nog niet is hersteld. Dit specifieke probleem veroorzaakt crashes die sommige mensen hebben gezegd zouden corrupte gegevens op te slaan. Je hebt gelezen van de horror verhalen op Reddit en Twitter en wil maatregelen nemen om de bescherming van uw gegevens opslaan.

Door het handmatig maken van een back-up van uw bestand opslaan, kunt u een momentopname van uw vooruitgang te boeken op een bepaalde tijd. Dan, zelfs als het ergste gebeurt, zult u alleen het verliezen van enige vooruitgang sinds de laatste momentopname. Het zal nog steeds een angel, maar het is beter dan een complete doe-over.

Nu, stel je voor dat u op uw PS4 maar één dag om het vinden van een fout op het scherm. Het systeem zegt dat de vaste schijf is beschadigd en moet worden geformatteerd als u gebruik wilt maken van uw console. U hebt mogelijk het verliezen van uw gehele bibliotheek van het opslaan van gegevens.

Een brand, een overstroming of elke vorm van plotselinge uitvallen van de hardware kan maken van uw harde schijf nutteloos. Met een geautomatiseerde online back-up, als u eindelijk uw console draait, uw gegevens op te slaan voor u klaar.

Wat als je verblijft in het huis van een vriend en wil om te springen in een spel waar je gebleven thuis. Met Sony ‘ s cloud-back-ups, kunt u alleen in te loggen op je PSN-account en download het bestand opslaan. Wanneer u klaar bent, kunt u ook het uploaden van uw bijgewerkte bestand opslaan, zodat u het niet verliest uw vooruitgang te spelen wanneer u weer thuis.

De bescherming van uw gegevens op te slaan, en, bij uitbreiding, van uw vooruitgang, biedt gemoedsrust. Het is ook handig om on-demand bestand opslaan downloads die beschikbaar zijn in het geval je ooit nodig hebt.

Automatisch een Back-Up PS4 Gegevens Opslaan in de Cloud

Om een back-up van uw gegevens op te slaan op de cloud automatisch, u een abonnement op PlayStation Plus. Vervolgens kunt u dit doen via de PlayStation Store of de PlayStation Plus-pictogram op de PS4 Home-scherm. In de VS, de service is $59.99 per jaar of $9.99 per maand. Met een abonnement krijg je ook twee gratis games per maand en de mogelijkheid om online te spelen

Als u al een abonnement op PlayStation Plus, cloud saves zijn waarschijnlijk al ingeschakeld. U kunt maximaal 100 GB aan gegevens opslaan in de cloud.

U kunt uploaden alleen voor het opslaan van gegevens automatisch van uw primaire console, hoewel. Als u slechts één PS4, u hoeft niet te zorgen te maken over dit. Als je speelt op meerdere consoles, kunt u één van de primaire PS4 voor uw account door te gaan naar Instellingen > Account Management > Activeren als Uw Primaire PS4.

Daarna controleer je of je console blijft verbonden met het internet wanneer u inschakelen Rest Modus. Dit zorgt ervoor dat de console kunnen voltooien van de upload zodra u klaar bent met spelen. Om dit mogelijk te maken, gaat u naar Instellingen > Energie Besparen Instellingen > Stel de Functies die Beschikbaar zijn in Rust Modus > Verbonden te Blijven met het Internet.

Nu, zorg ervoor dat “Inschakelen van het Automatisch uploaden” optie is ingeschakeld in Instellingen > Applicatie Opgeslagen Data Management > Auto-Upload. Als het al is ingeschakeld, kan uw bibliotheek opgeslagen is al veilig in de cloud. U kunt ook instellen dat automatisch uploaden instellingen voor specifieke spellen, als je wilt.

Wanneer u voor het eerst deze instelling ingeschakeld, hebt u mogelijk een paar uur te wachten voor al uw opgeslagen gegevens overzetten naar de cloud. Dit hangt geheel af van hoeveel gegevens op te slaan die je hebt, en de upload snelheid van uw internet verbinding.

Handmatig een Back-Up PS4 Gegevens Opslaan in de Cloud

U kunt deze ook uploaden slaat naar Sony ‘ s servers handmatig. Als u het automatisch uploaden is ingeschakeld, kunt u waarschijnlijk laat deze met rust en laat uw PS4 gaan.

De belangrijkste reden waarom je zou willen om te uploaden bespaart handmatig is als je speelt op een PS4 die niet ingesteld als uw primaire console. Als u wilt bijhouden van de voortgang op meerdere consoles heb je voor het uploaden van de bestanden opslaan die zijn opgeslagen op een andere PS4s handmatig.

Met het uploaden van handmatig is zeer eenvoudig, maar er zijn twee manieren waarop u kunt doen. Als het spel is op het Home-scherm, markeer het dan en druk vervolgens op de knop Opties. Selecteer “Uploaden/Downloaden Van Opgeslagen Gegevens.” Vanaf hier kunt u kiezen “Uploaden” of “Selecteer en Upload” als er een specifieke opslaan bestand dat u wilt uploaden.

U kunt ook toegang krijgen tot deze opties via de console voorkeuren. Ga naar Instellingen > Applicatie Opgeslagen Data Management > Opgeslagen Data in de systeemopslag, en kies vervolgens “Uploaden naar de Online Opslag.”

Wacht tot de PS4 te lezen van de schijf (het kan een minuut of twee), en selecteer de game die u wilt. U kunt ook op Opties en kies “Selecteer Meerdere Toepassingen” uploaden hele mappen, in plaats van.

Als u het uploaden van een bestand opslaat, wordt u gevraagd of u wilt overschrijven alle overeenkomstige bestanden die bestaan in de opslag. Niet alle games ondersteunen meerdere bestanden opslaan, maar veel doen. Als je een game speelt met een enkel bestand opslaan, je moet ervoor zorgen dat de versie die u uploadt, is degene die u wilt bewaren.

Een Back-Up van PS4 Opslaan van Gegevens op de USB-Gratis

Als je geen PlayStation Plus, kunt u nog steeds een back-up van je save data handmatig. Je hebt een vrije USB-drive. Zorg ervoor dat het leeg, als de PS4 zou kunnen hebben om de schijf te formatteren voordat u deze kunt gebruiken, welke zal wissen van de inhoud.

U kunt ook de USB-schijf formatteren naar exFAT-of FAT32 (NTFS en APFS niet werken) van te voren als u wilt. U kunt dit doen in Windows of in de “Disk Utility” op een Mac.

Sluit eerst de USB-station aan op een van de USB-poorten aan de voorkant van de PS4. Vervolgens, ga naar Instellingen > Applicatie Opgeslagen Data Management > Opgeslagen Data in de systeemopslag > Kopiëren naar het USB-opslagapparaat. Als u deze optie niet ziet, controleert u of de USB-schijf is volledig geplaatst en goed opgemaakt.

Wacht tot de PS4 aan het scannen van uw schijf. Op het volgende scherm kunt u een afzonderlijk spel, markeer de bestanden die u wilt opslaan, en selecteer “Copy”.

Als u wilt een back-up van meerdere toepassingen, hit Opties, en kies “Selecteer Meerdere Toepassingen” voor het kopiëren van hele mappen met bestanden opslaan voor meerdere game titels.

Handleiding USB-back-ups zijn de beste bescherming tegen het enkel opslaan van bestanden die zijn beschadigd. Als een beschadigd bestand opslaan wordt automatisch verzonden naar PlayStation Plus, je verliest de oude (onbeschadigde) versie. U kunt ook uitschakelen het automatisch uploaden, maar dat zet je andere bestanden opslaan in gevaar.

Je weet nooit wanneer er iets misgaat. Echter, als je het spelen van een spel met een bekend probleem (of één die crasht veel), handleiding USB-back-ups zijn de moeite waard. Dan, als er iets mis gaat en je de cloud opslaan van bestand is niet goed, u kunt handmatig en verliezen minder vooruitgang geboekt.

Herstellen Opslaan van Gegevens uit de Cloud of USB

Handmatig herstellen van uw gegevens opslaan is eenvoudig—ga naar Instellingen > Applicatie Opgeslagen Gegevens beheren. Er zijn, kunt u kiezen voor “Opgeslagen Gegevens in de Online Opslag” of “Opgeslagen Gegevens op het USB-opslagapparaat.” Selecteer de bron die u wilt gebruiken om de gegevens te kopiëren, en selecteer “Downloaden naar Systeem-Opslag.”

Op het volgende scherm ziet u een lijst van games. Druk op de Opties-knop op de controller te gebruiken “Selecteren van Meerdere Applicaties” optie en het herstellen van meerdere spellen tegelijk. U kunt ook kiezen voor een specifieke game en herstellen van specifieke bestanden opslaan als u de voorkeur geeft. Selecteer “Downloaden/Kopiëren” en uw gegevens op te slaan zal worden hersteld.

Kun Je Delen PS4 Bestanden Opslaan?

Uw gegevens kunnen opslaan is gebonden aan de PlayStation Network-account op waarmee het is gemaakt, niet op de console. Betekent dit dat u kunt downloaden en overdracht van uw gegevens opslaan in een andere PS4, die dezelfde account bestaat op die console.

Echter, het betekent ook dat je niet kunt delen, opslaan bestanden met andere spelers—ze zijn alleen voor u toegankelijk.

Op zoek naar meer PlayStation tips? Leren hoe de snelheid van uw PS4 downloads, zodat je games zal de update sneller.

GERELATEERD: Hoe de Snelheid van Uw PlayStation 4 Downloads

LEES VERDER

  • “Hier is de plaats Waar Windows 10 Winkels Zijn Standaard Wallpapers
  • “Back-Up en Terugzetten van PS4-Gegevens Opslaan
  • “De 10 Beste Netflix Originele Films Streamen (Mei 2020)
  • “Hoe om te Speel Stoom VR Games Draadloos op Uw Oculus Quest
  • “Windows 3.0 Is 30 Jaar Oud: Hier is Wat Het Speciaal Gemaakt