Hur man Ändrar språkinställningarna på Facebook

0
92

Om du vill förbättra dina språkkunskaper genom fängslande praxis eller lägga till ytterligare ett språk till Facebook, social media plattform som ger en fördjupad språk och region inställningar som är tillgängliga med bara några klick.

Hur man Väljer Facebook standardspråk

För att öppna Språk och Region i menyn Inställningar, navigera till den stationära Facebook hemsida och sedan klicka på nedåtpilen i det övre högra hörnet av skärmen. I denna drop-down-menyn, välj “alternativ” eller “Inställningar och Sekretess.”

I sidomenyn till vänster, välj “Språk och Region.” Om du använder Facebook redesign, klicka på “Sekretess” från den pop-up menyn. För att ändra språket på Facebook gränssnitt för ditt konto, klicka på knappen “Redigera” till höger om “Facebook Språk” alternativ.

Klicka på den första rullgardinsmenyn och välj det språk som du vill använda för alla Facebook-knappar, rubriker, menyer, etc. Om du väljer ett språk som inte är fullt ut implementerat på alla Facebook-apps, en andra rullgardinsmenyn kommer att visas.

Med hjälp av denna meny kan du välja ett sekundärt språk som Facebook kommer att använda om ditt första val inte finns. När du är klar, välj “Spara Ändringar”.

Kom ihåg att detta endast kommer att ändra språk i Facebook gränssnitt och inte ändrar språk för de inlägg du se.

Dessutom, om du vill ändra standard-datum, tid, tal och temperatur format som Facebook gränssnittet använder, kan du klicka på den lämpliga knappen “Redigera” bredvid alternativet under “Region Format.”

RELATERAT: Hur för att Posta till Facebook på Flera Språk

Hur till Ändra Översättning Inställningar i Facebook

Facebook automatiskt översätter språket i vissa inlägg för dig. Som standard, engelska redovisning kommer att se sina tjänster översätts till engelska. Du kan ändra det språk och även förhindra Facebook från att automatiskt översätta inlägg av valda språket.

Du kan redigera dessa inställningar genom att navigera till “Språk och Region” – fliken från dina Facebook-Inställningar. För att ändra språk Facebook automatiskt översätter inlägg till, klicka på den första knappen “Redigera” under “Inlägg Från Vänner Och Sidor”.

För att förhindra Facebook att översätta inlägg och sidor på ett visst språk, välj “Edit” knappen. Typ språk som du inte vill möjlighet att översätta från och klicka sedan på “Spara Ändringar” knappen när du är klar.

Slutligen, du kan klicka på den tredje knappen “Redigera” under “Inlägg Från Vänner Och Sidor” för att förhindra Facebook från att automatiskt översätta inlägg i ett visst språk. Som ovan, typ i alla språk(s) och klicka på “Spara Ändringar”.

Dessa funktioner kan hjälpa till att göra surfar Facebook inlägg och sidor lättare för dem som talar flera språk. Det är också bra att veta hur man återgå språkinställningar visuellt om du inte kan tala det språk som du eller en annan person kan ha ändrat din profil.

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Spela Ånga VR Spel Trådlöst på Din Oculus Quest
  • “Windows 3.0 Är 30 År Gammal: Här är Vad som Gjorde Den Speciell
  • “Hur man stänger Av eller Anpassa Nya E-postmeddelanden i Outlook
  • “Hur du Använder Din Smartphone som en Amazon Fire TV-Fjärrkontroll
  • “Hur du Använder Windows-10 Package Manager “winget”