Hoe om Uw Taal te Wijzigen Instellingen op Facebook

0
98

Als u wilt dat jouw taalvaardigheden te verbeteren door middel van onderdompelings de praktijk of het toevoegen van een extra taal op Facebook, de social media-platform zorgt voor een grondige taal-en regio-instellingen die toegankelijk zijn met slechts een paar klikken.

Hoe u Facebook de Standaard Taal

Open de Taal-en Regio-Instellingen menu, navigeer naar het bureaublad Facebook-website en klik vervolgens op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van het scherm. In dit drop-down menu, selecteer “Instellingen” of “Settings & Privacy.”

In de zijbalk aan de linkerkant, kies “Taal en Regio.” Als u het Facebook redesign, klikt u op de optie “Privacy” in het pop-up menu. Om de taal te wijzigen van een Facebook-interface voor uw account, klikt u op de knop “Bewerken” aan de rechterzijde van de “Facebook-Taal” optie.

Klik op de eerste vervolgkeuzelijst en selecteer de taal die u wilt gebruiken voor alle Facebook-knoppen, titels, menu ‘ s, etc. Als u een taal selecteert die nog niet volledig is geïmplementeerd in alle Facebook apps, een tweede drop-down menu zal verschijnen.

Met behulp van dit menu kunt u selecteert u een secundaire taal die Facebook gebruiken als uw eerste keus niet beschikbaar is. Wanneer u klaar bent, selecteert u “Bewaar de Wijzigingen”.

Vergeet niet dat dit alleen de taal wijzigen van de Facebook-interface en heeft geen verandering van de talen van de berichten die je ziet.

Bovendien, als u wilt wijzigen van de standaard de datum, de tijd, het nummer en de temperatuur van de formaten die de Facebook-interface gebruikt, kunt u klikken op de juiste knop “Bewerken” naast de optie onder “Regio-Indeling.”

GERELATEERD: Hoe om te Posten op Facebook in Meerdere Talen

Hoe Wijzig Instellingen van de Vertaling in Facebook

Facebook vertaalt automatisch de taal van sommige berichten voor u. Standaard is de engelse taal-account zien hun berichten in het engels vertaald. U kunt dit wijzigen de taal en ook voorkomen dat Facebook automatisch vertalen van berichten van een gekozen taal.

U kunt deze instellingen bewerken door te navigeren naar de “Taal en Regio” tabblad van uw Facebook pagina met Instellingen. Om de taal te wijzigen Facebook vertaalt automatisch berichten, klikt u op de “Edit” knop onder “Berichten Van Vrienden En Pagina’ s.”

Om te voorkomen dat Facebook van het vertalen van berichten en pagina ‘ s van een specifieke taal, selecteert u de tweede knop “Bewerken”. Typ de talen die u niet wilt dat de optie van het vertalen en klik vervolgens op de knop ‘Wijzigingen Opslaan’ als u klaar bent.

Ten slotte, kunt u op de derde knop “Bewerken” onder “Berichten Van Vrienden En Pagina ‘s” om te voorkomen dat Facebook automatisch vertalen van berichten van een bepaalde taal. Als boven, type je in welke taal(en) en klik op “Bewaar de Wijzigingen”.

Deze functies kunnen helpen bij het bladeren door Facebook berichten en pagina ‘ s gemakkelijker voor degenen die meerdere talen spreken. Het is ook goed om te weten hoe te herstellen van de instellingen voor taal visueel als u niet in staat bent om de taal te spreken die u of een andere persoon kan het wijzigen van uw profiel.

LEES VERDER

  • “Hoe om te Speel Stoom VR Games Draadloos op Uw Oculus Quest
  • “Windows 3.0 Is 30 Jaar Oud: Hier is Wat Het Speciaal Gemaakt
  • “Het Uitschakelen of Aanpassen van Nieuwe e-Mail Alerts in Outlook
  • “Het Gebruik van Uw Smartphone als een Amazone-Brand Afstandsbediening van de TV
  • “Het Gebruik van Windows-10 van de Package Manager, “winget”