Facebook Wil Nemen van Uw Kantoor aan Huis In Virtual Reality

0
65
Josh Hendrickson

Vraag vijf mensen hoeveel monitors die u nodig hebt, en je zult waarschijnlijk je zes antwoorden. Veel van de definitieve antwoord komt neer op het budget. Maar wat als u kon zoveel monitors als je wilde zonder dat ze te koop zijn? Facebook ‘ s vroege werken op een virtuele werkelijkheid kantoor aan huis zou kunnen geven u precies dat.

Andrew “Boz” Bosworth, Facebook het hoofd van de AR en VR bleek uit een vroeg concept van een mixed reality kantoor aan huis. Momenteel, als je wilt, zou je hoeft een VR-headset, trekken sommige virtuele beeldschermen, en blind typen op een toetsenbord. Als je een touch typiste, zou het waarschijnlijk goed genoeg.

Maar het is niet perfect, omdat je niet kunt zien uw bureau of in uw omgeving. U kunt dus nog steeds tegen het lijf lopen dingen, en je kan niet zien dat de mountain dew u op uw bureau.

Facebook ‘ s concept probeert dat probleem op te lossen. Het maakt gebruik van pass-through functionaliteit, zoals te vinden op de Oculus Zoektocht, om te laten zien uw omgeving. Zo kunt u uw bureau, uw toetsenbord, uw en alles wat in uw kantoor.

Meestal, passthrough schakelt de virtual reality interface. In Facebook ‘ s concept video, dat is niet het geval. Terwijl u kunt uw toetsenbord en bureau, krijgt u ook een virtuele beeldschermen en de hand en het toetsenbord overlays, zodat u kunt werken virtual touch bediening.

Stuurman constateert dat terwijl de video wordt real footage, het prototype maakt gebruik van de hardware. Dat feit moet duidelijk zijn aan iedereen die heeft geprobeerd de Oculus Quest ‘s met de hand bijhouden, dat is niet zo nauwkeurig als de video’ s met de hand bijhouden.

En iedereen die heeft geprobeerd te maken van een VR-home office zal waarschijnlijk een extra probleem niet wordt aangepakt in de concept—comfort. VR headsets worden steeds comfortabeler, maar ze nog steeds knuffel je gezicht strak en niet iets wat je zou willen om te dragen voor een acht uur durende dienst. Laat uw gezicht warm en bezweet, en geven u een nek pijn.

Nu is dit een eerste concept. We zullen moeten afwachten om te zien of Facebook kunnen oplossen van deze problemen en vrijwel het wiel opnieuw uitvinden of het kantoor aan huis.

via De Rand