Disney ‘ + ‘Zenimation’ Voegt Realistisch geluid naar Uw Favoriete Disney-Films

0
55
Disney

Of het nu een film of tv-show, de soundscape van wat je aan het kijken bent is net zo belangrijk als de visuele effecten. Dat is vooral het geval met Disney-films, met dank aan haar muzikale neigingen. Maar wat als je iets meer wilt ontspannen? De nieuwe Disney+ Zenimation-serie is gericht om u te helpen met mindfulness in stressvolle tijden door proefuitzending met je favoriete Disney-scènes met meer realistische geluiden.

Het eerste seizoen van Zeinmation al tien afleveringen die op bezoek films als Bevroren, Big Hero 6, Moana, en meer. Elk item is vijf tot zeven minuten lang en gaat over een bekende scène, zoals de opening zonsopgang in de Lion King.

Maar terwijl de animatie blijft hetzelfde, Disney heeft verwijderd van de originele muziek en geluidseffecten en het vervangen door nieuwe audio. In plaats van de stijgende muziek van de Cirkel van het Leven, hoort u elke bezoekersaantallen van de naderende dieren en vertrapte gras.

Elke aflevering heeft fragmenten uit een waaier van films en gericht is op een thema, zoals “Water”, “de Natuur,” “Ontdekking” en “de Vlucht.” Als je ooit geluisterd naar een soundtrack gevuld met regen of walvissen oproepen, Zenimation is als dat maar aan Disney visuals.

Het is het beste om te luisteren met een volledig surround systeem of een goede hoofdtelefoon. De soundscapes zijn voltooid, en je hoort het gefluister in de wind, het gezoem van voertuigen, en meer. Geen aflevering blijft op een bepaalde film te lang, maar ze samen te voegen en een thema.

U kunt kijken naar Zenimation op Disney+ vandaag.

via De Rand