Disney ‘ + ‘Zenimation” Tillägger Realistiska Ljud till Din Favorit Disney Filmer

0
31
Disney

Oavsett om det är en film eller tv-show, ljudlandskap av vad du tittar på är lika viktigt som det visuella. Det är särskilt sant med Disney-filmer, tack vare sin musikaliska tendenser. Men vad händer om du vill ha något mer avslappnande? Den nya Disney+ Zenimation serien syftar till att hjälpa dig med mindfulness i stressiga tider genom att omvärdera din favorit Disney scener med mer realistiska ljud.

Den första säsongen av Zeinmation redan har tio avsnitt som besöker filmer som Fryst, Stor Hjälte 6, Moana, och mer. Varje post är fem till sju minuter lång och fokuserar på ett välbekant, som öppnar soluppgång i lejonkungen.

Men medan animeringen förblir densamma, Disney har tagit bort den ursprungliga musik och ljudeffekter och ersatt det med nytt ljud. I stället för den skyhöga musik av Circle of Life, du kommer att höra varje steg närmar sig djur och trampade gräset.

Varje episod har klipp från en rad filmer och fokuserar på ett tema som “Vatten”, “Naturen”, “Discovery” och “Flight”. Om du någonsin har lyssnat på soundtracket fylld med regn eller valar samtal, Zenimation är likt—men satt till Disney grafik.

Det är bäst att lyssna med en full surround-system eller en bra hörlurar. Ljudlandskap är komplett, och du kan höra viskningar i vinden, hum av fordon och mycket mer. Inga avsnitt kvar på en viss film för länge, men de förenas väl som tema.

Du kan titta på Zenimation på Disney+ idag.

via Väg