Bästa Gratis Hemsidor och Verktyg för att Göra Din Egen Gif

0
119
Postmoderna Studio/Shutterstock.kom

De säger att en bild är värt tusen ord, så att en GIF måste vara en hel konversation! Skapa dina egna Gif-bilder med hjälp av dessa fantastiska webbplatser och appar för att sedan dela dem med dina vänner i chatten eller på sociala medier.

Gif-bilder är roliga att använda i alla typer av samtal. De är bra för skratt och göra ett bättre jobb för att uttrycka känslor än vanlig text gör. Efter alla, du kan säga att du är upphetsad, men en GIF av en glad hund eller din favorit TV-show karaktär som är glada som verkligen driver den punkt hemmet.

Här är vår favorit plockar för bästa appar och webbplatser för att skapa alla GIFs från bilder, videoklipp och andra källor.

Där för att Göra GIFs från Skrivbordet

Du kan göra en anpassad GIF använder bilder eller videoklipp, som är lagrade på datorns hårddisk, eller skapa en ny live med dina vänner eller din katt med hjälp av din webbkamera. Även om du inte vet hur man gör en GIF, dessa webbplatser gör det enkelt att skapa ett på ett par minuter.

Giphy

Giphy

Med Giphy (Gratis), kan du göra din egen Gif-bilder på hemsidan och på din iOS-eller Android-enhet. Från Giphy s hemsida, klicka på “Skapa” knappen på toppen, då du kommer att vara på GIF Tekokare sida, redo att bli kreativ. Giphy ger dig möjlighet att göra en GIF av ett foto, video, befintliga GIF, eller med hjälp av en URL från YouTube, Giphy, eller Vimeo.

För Gif-filer skapade från video-eller Webbadresser, kan du välja den längd och trimma ditt klipp. För de som skapas av bilder, helt enkelt välja den som du vill använda från din hårddisk, sedan Giphy kommer automatiskt att ansluta dem tillsammans som ett GIF. Du kan växla upp för varje bild visas i sedan dekorera dina GIF-med klistermärken, filter, en teckning, eller lägga till en färgglad bildtext. Innan du laddar upp dina GIF, kan du lägga till en källa länk och relevanta taggar vilket gör det lätt för andra att hitta dina GIF! Det var också nyligen meddelade att Facebook har köpt Giphy för $400 miljoner.

Läs mer på Giphy

GIFS.com

GIFS.com

GIFS.com (Gratis) låter dig skapa Gif-bilder från video Webbadresser eller filer från din dator. Du kan källa av innehållet från Instagram videor, Vinrankor, YouTube-videor, Facebook videor, och andra alternativ. Gif kan vara upp till 15 sekunder långa och uppladdningar på upp till 150 MB. När du har kastat in en länk, du kan välja GIF: s starttid och tillämpa andra ändringar till det klipp som att beskära bilden, lägga till en bildtext, eller ens att suddas ut eller invertera bilden om du vill lägga till en konstnärlig känsla. För bildtexter, kan du lägga till en allmän beskrivning, eller gå bildruta för bildruta för extra precision, och anpassa teckensnitt, färg, justering, och även lägga till en kantlinje. Du kan lägga till effekter, som en Ligist Liv filter, Pokemon klistermärken, eller andra bilder. Det är lätt att anpassa GIF du gör, och du kan lägga på taggar för att göra det lättare att hitta, och du behöver inte ett konto för att göra en GIF.

Läs mer på GIFS.com

MakeAGIF.com

MakeAGIF.com

Med MakeAGIF.com (Gratis), du har massor av val för att få fram dina GIF-material. Det fungerar med foto och video filer från din dator, kan du ladda upp innehåll från YouTube eller Facebook, eller så kan du ta nya bilder eller videoklipp med din webbkamera. Denna webbplats har en imponerande GIF-editor som ger dig detaljerad kontroll över start-och sluttid (och GIF längd) ner till hundradelar av en sekund, samt justerbar GIF hastighet. Du kan även lägga till enkel text eller välja ett klistermärke från sin lilla galleriet för att sätta på din GIF.

MakeAGIF.com erbjuder också ett Premium-Medlemskap alternativ för $11.95 per månad, vilket ger dig tillgång till livstid GIF lagring, hög-definition Gif, personlig vattenstämplar, snabbare redigering och uppladdning, och tar bort irriterande annonser. Du kan prova detta med en tre-dagars gratis testperiod.

Läs mer på MakeAGIF.com

och då jag var som…

och då jag var som…

Tecknad film och slumpmässiga djur är söt, men du är bedårande. Och sedan var jag som… (Gratis), kan du göra Gif-bilder av dig (och dina vänner och dina katter och doggos) till ditt hjärta innehåll med hjälp av webbkamera. Det är rätt, ingen Chockad Joey reaktion GIFs här—precis vad du ta med till bordet. Allt du behöver göra är att spela in tre sekunder. När du gör det, kan du flytta skjutreglagen för att justera start-och sluttid, och växla några av de andra begränsade redigeringsmöjligheter, som att vända video, skapa en bak-och-fram-loop (som Boomerang), och att snabba upp eller sakta ner videon. Och voila! Gå dela det med dina vänner!

Läs mer på och då jag var som…

Där för att Göra GIFs från Din Telefon eller Surfplatta

Om du behöver göra en GIF men du är borta från din dator, kan du fortfarande göra en GIF på att gå direkt från din telefon med en av dessa söta enkelt-att-använda appar.

5SecondsApp

5SecondsApp

Många GIF tekokare apps begränsa dig till tre sekunder av video, men 5SecondsApp (Gratis) ger dig, som du kan gissa, hela fem sekunder på dig att göra din grej. Och det är enkelt att använda, så att du enkelt kan skapa, redigera och dela med dina nya GIF med dina vänner på bara några minuter. Appen kan göra en GIF från både videor eller foton som du har på din iOS-eller Android-enhet, eller så kan du lägga till effekter till befintliga Gif-filer som du har hämtat. 5Seconds har ett riktigt bra utbud av effekter som du kan lägga till dina GIF-plus att det låter dig lägga till text eller klistermärken sedan dela din nya skapelse med dina vänner och anhängare med bara några tryckningar.

Läs mer på 5SecondsApp

Imgplay

ImgPlay

Det är super lätt att göra en egen GIF (eller meme) med ImgPlay (Gratis). Du kan använda bilder och videor som lagrats på din iOS-eller Android-enhet, redigera en befintlig GIF, importera bilder från cloud lagring alternativ som Dropbox eller Google Drive eller skapa ett varumärke spanking ny med enhetens kamera. När du har fått din media valt, kan du beskära GIF: s ram, trimma sin längd, och anpassa sin hastighet tills det är perfekt. Du kan sedan lägga till flera textrutor med anpassningsbara text, lägga till färgglada filter som du skulle på Instagram, och exportera det var som helst, när du är klar. Så lätt!

Läs mer på ImgPlay

GIF Mig!

GIF Mig!

Med GIF Mig! (Gratis), kan du importera videor, bilder och GIFs från din iOS-eller Android-enhet eller skapa nya bilder eller videor med kameran. Appen låter dig ändra bild sekvens för foto-köps Gif och justera dess animation speed innan du lägger till andra redigeringar. Du kan lägga till bildtexter, gränser, och klistermärken till din nya GIF, och även tillämpa ett roligt färgglada filter för att göra det pop. GIF Mig kan du exportera dina GIF-alster till sociala medier och till och med Giphy att dela med andra GIF-entusiaster.

Läs mer på GIF Mig!

GifGuru

GifGuru

GifGuru (Gratis) är en stor Android-bara GIF-göra-app som är kraftfull och lätt att använda. Om du gör en GIF från foton på din enhet kan du lägga till över 200 bilder i en enda GIF, vilket är långt mer än någon annan app. Du kan också justera bildformatet GIF, kontrollera dess hastighet och, naturligtvis, lägga till klistermärken, bildtexter och filter så att det ser ut precis rätt.

Om du gör GIFs från videofiler, du kan beskära och trimma videon, eller tillämpa andra grundläggande redigeringar för upp till 50 bilder. GifGuru kan du också söka efter Gif-filer från Giphy och redigera eller lägga till effekter till någon av dessa GIFs innan du kan spara eller exportera samt, från att justera hastigheten för att vända bilden och komprimera GIF storlek. GifGuru är editings är kraftfullt och användarvänligt.

Läs mer på GifGuru

GIF Tekokare

GIF Tekokare

GIF Maker (Gratis) fungerar på iphone, ipad och iMessage, och låter dig skapa Gif-filer från foton och videor som redan sparats på din enhet, skapa nya memer, och göra Boomerang videor för Instagram. Eller så kan du använda din enhets kamera för att skapa nya videor eller foton för att sedan förvandlas till en GIF. När du har valt din media kan du justera hastigheten och lägga till bildtexter, filter, klistermärken, och emojis.

Du kan också uppgradera till ett Premium-abonnemang för $9,99 per månad, $59.99 per år, eller på livstid med en engångsavgift på $99.99. Uppgradering får du obegränsad GIF och meme skapande, premium typsnitt, klistermärken och filter, och tar bort annonser.

Läs mer på GIF Tekokare