7 Beste Gratis Online Timers Die U Moet Bookmark

0
30

Tijd—het is gemakkelijk verloren in de uitoefening van het werk of plezier. U kunt bijhouden van uw tijd met allerlei toepassingen, van de Pomodoro timer voor een goede, ouderwetse zand-timers. U kunt bijhouden van uw tijd om productief te blijven, om te helpen uw kinderen doen hun huiswerk, of gewoon als herinnering om de oven voor het diner.

Timers zijn overal, maar als je op zoek bent naar een afleiding-vrij, quick timer voor uw taken, kunt u een gratis online timer. Duizenden van deze bestaan, alle met vrij gelijkaardige functies, maar met een aantal verrassingen om u te helpen bijhouden van uw tijd. Als u op zoek bent naar een online klok te gebruiken, hier zijn een paar opties voor u om uit te proberen.

Timerdoro

De Pomodoro gratis online timer is een klassieker, ontworpen als een manier om door middel van taken in 25 minuten cycli, met korte pauzes daarna. De creatief-met de naam Timerdoro deze benadering wordt gebruikt, waardoor de gebruikers een gratis online klok voor het bijhouden van de tijd in een kleine 25 minuten slots.

Naast het 25 minuten met de Pomodoro timer kunt u overschakelen naar diverse andere vooraf ingestelde opties, waaronder 5 minuten pauze timers of 2 minuten snel taak timers. U kunt ook uw eigen tijd, met verschillende audio-signalen beschikbaar om u te waarschuwen wanneer de tijd om is.

U kunt zich aanmelden voor een gratis Timerdoro-account, zodat u bij het opslaan van uw common timers, of gebruik het is helemaal gratis zonder zich aan te melden.

TomatoTimer

Een andere Pomodoro-gericht timer, TomatoTimer is een snelle en gratis online timer voor u om te gebruiken voor werk, school en nog veel meer. De 25-minuten timer is de standaard, maar u kunt overschakelen naar de 10 of 5 minuten met de timers in plaats daarvan, of pas deze keer in de TomatoTimer gebied instellingen.

TomatoTimer is eenvoudig te gebruiken, met knoppen voor het starten, stoppen of opnieuw instellen van de timers, en audio-waarschuwingen zodra de timer afloopt. Toetsenbord sneltoetsen zijn ook beschikbaar, ook voor een hands-free aanpak.

Als u google Chrome of Firefox, kunt u de bureaubladmeldingen om u te waarschuwen wanneer een timer is afgelopen, maar u kunt deze uitschakelen browser meldingen als deze worden vervelend later. Nog geen sign-in is vereist, maar u kunt de TomatoTimer tijd aanmelden voor een geschiedenis van uw vorige timers, hoewel deze niet opslaan voor onbepaalde tijd.

Toggl Timer Online

Toggl is een geweldige time management tool voor freelancers en bedrijven die op zoek om te houden van taken en werkzaamheden, met mobiele apps en extensies kan je je timer overal. Als u niet beschikt over een Toggl account, maar u kunt gebruik maken van de Toggl Online Timer in uw browser is gratis.

Als eenvoud is wat u zoekt, Toggl Online Timer is alles wat je nodig hebt—druk op Start om de timer te starten, te Pauzeren om te onderbreken, of Reset om het te resetten. Het kan niet eenvoudiger, als deze timer is de soort die je wilt opslaan in uw bladwijzers, voor noodgevallen.

Natuurlijk, als je van de Toggl ervaring, kunt u zich aanmelden en volledig te profiteren van de time tracking functies voor gratis, hoewel betaalde abonnementen met extra functies zijn beschikbaar.

Pomofocus

Als u behoefte aan een gratis online timer om u gericht, dan is de Pomofocus timer zou kunnen zijn wat je nodig hebt. Het biedt 25, 15 en 5 minuten timers, waaronder een task timer waarmee u meerdere timers voor meer projecten.

Pomofocus biedt ook een persoonlijk verslag, het tonen van uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uur. Als u desktop aanmeldingen, kunt u deze wanneer u voor het eerst start een timer.

Instellingen zijn ook beschikbaar, zodat u het kunt wijzigen de ingestelde alerts, geluid wijzigen volumes, evenals het overschakelen naar een donkere modus. Als u uw instellingen wilt opslaan, kunt u zich aanmelden bij Pomofocus met uw Google-account.

Timer Tabblad

Veel van de gratis online timer websites in deze lijst zijn stabiele, lange termijn sites die precies doen wat ze zeggen—tijd u tot de timer afloopt. Timer Tabblad is niet anders, maar met regelmatige updates, nieuwe functies en verbeteringen van de prestaties, het is een tool die het verdient overweging voor uw quick timer behoeften.

Timer Tabblad is zowel timer en klok, waardoor je af te tellen met een timer die kan worden per uur of per minuut of seconde. U kunt ook een alarm instellen de klok met Timer Tabblad geeft u een waarschuwing wanneer het tijd is geraakt.

Als u wilt tellen omhoog, de Timer op het Tabblad stopwatch functie is perfect voor deze, ook, zodat u om te pauzeren of reset de stopwatch wanneer u maar wilt, waardoor het een geweldige online timer voor het maken van huiswerk. U kunt ook aangepaste thema ‘s of het aanpassen van uw eigen thema’ s voor de site–allemaal gratis.

Online-Stopwatch

Snel en gratis, Online-Stopwatch is al jaren een, oorspronkelijk als een Flash-gebaseerde timer voor uw browser. Maar met HTML5 voor een modern publiek, Online-Stopwatch blijft bieden verschillende timers voor gebruikers, met inbegrip van een online timer voor kinderen om te gebruiken in de klas.

U kunt ook gebruik maken van de Online-Stopwatch-service voor het maken van uw eigen timer, met thema ‘ s en sjablonen aanpassen aan uw eigen wensen.

Laat u niet van de verouderde uitstraling misleiden, zoals Online-Stopwatch is een duidelijke en eenvoudige timer die niet proberen te imponeren met toeters en bellen. Als je van de service, die u kan ondersteunen met de ontwikkeling van een premium-abonnement.

Google Timer

Als je doel is om eenvoudig, u kunt het hoofd recht om Google in te stellen op een snelle, gratis online timer in uw browser. Open Google zoeken en typ de timer te beginnen.

De Google timer wordt weergegeven op de top van de zoekresultaten, net boven Online-Stopwatch (een andere aanbeveling in deze lijst). Opties om de gratis online timer is eenvoudig: druk op Starten, Stoppen of opnieuw instellen. U kunt ook schakelen tussen de Google-timer-modus te gaan, naar beneden of switch in om de stopwatch-modus te tellen naar boven.

Als u op zoek bent naar iets simpels, dit is de enige online klok die je waarschijnlijk nodig hebt. Andere, meer geavanceerde opties zijn beschikbaar in de zoekresultaten onder de timer (met inbegrip van sommige van die vermeld in deze lijst).

Besparing Van Tijd Online

Met gratis online timers zoals deze, hoeft u niet te betalen om je tijden op de rails. Of het nu om werken of spelen, kunt u deze online timers kan u helpen om een schema of uw productiviteit te verhogen, maar ze blijven eenvoudig en gratis voor alle soorten gebruikers. Meer geavanceerde time-tracking opties, zoals Toggl, zijn beschikbaar, echter.

Als u op zoek bent voor het bijhouden van uw dagelijkse taken, een aantal diensten kan verslaan Trello of Evernote voor freelancers en kleine bedrijven, echter, met tal van Trello tips voor nieuwe en gevorderde gebruikers om te proberen.