7 Beste Gratis Online Tidtakere, Bør Du Bokmerke

0
133

Tid—det er lett bortkastet i utøvelsen av arbeid eller glede. Du kan spore din tid med alle typer programmer fra Pomodoro tidtakere til god, gammeldags sand tidtakere. Du ønsker kanskje å spore din tid til å være produktiv, for å hjelpe barna gjør sine lekser, eller bare som en påminnelse om å sjekke ovnen før middag.

Tidtakere er overalt, men hvis du leter etter en distraksjon-gratis, rask timer for dine oppgaver, kan du bruke en gratis online timer. Tusenvis av disse eksisterer, alle med ganske lignende funksjoner, men med noen overraskelser for å hjelpe deg å spore din tid. Hvis du leter etter en online-timer klokke til bruk, her er noen alternativer for deg å prøve.

Timerdoro

Den Pomodoro gratis online-timer er en klassisk, utformet som en måte å fjerne gjennom oppgaver i 25-minutters sykluser, med korte pauser etterpå. Den oppfinnsomt navn Timerdoro bruker denne tilnærmingen, noe som gir brukerne en gratis online timer klokke til å spore tid i små, 25-minutters slots.

Sammen med 25-minutters Pomodoro timer, kan du bytte til ulike andre forhåndsinnstilte alternativer, inkludert 5-minutters pause tidtakere eller 2-minutters rask oppgave tidtakere. Du kan også angi din egen tid, med ulike lydsignaler tilgjengelig for å varsle deg når tiden er ute.

Du kan registrere deg for en gratis Timerdoro-kontoen din, slik at du kan spare din vanlige timer, eller bruke den helt gratis uten å logge på.

TomatoTimer

En annen Pomodoro-fokusert timer, TomatoTimer er en rask og gratis online tidtakeren for deg å bruke til jobb, skole, og mer. Den 25-minutters timer er som standard, men du kan bytte til 10 eller 5-minutters timer i stedet, eller tilpasse disse ganger i TomatoTimer innstillinger-området.

TomatoTimer er enkel å bruke, med knapper for å starte, stoppe eller tilbakestille tidtakerne, og lyd varsler når timeren er avsluttet. Hurtigtaster er også tilgjengelig, også for en hands-free tilnærming.

Hvis du bruker Chrome eller Firefox, kan du angi varsler på skrivebordet for å varsle deg når en timer er opp, selv om du kan deaktivere nettleser varsler hvis disse blir irriterende senere. Ingen tegn er nødvendig heller, men du kan sjekke TomatoTimer tid logger for en historie av dine tidligere tidtakere, selv om disse ikke vil spare på ubestemt tid.

Toggl Online Timer

Toggl er en flott tid management verktøy for frilansere og bedrifter som ønsker å holde oversikt over oppgaver og arbeid, med mobile apper og utvidelser for å tillate deg å ta dine timer hvor som helst. Hvis du ikke har en Toggl konto, men du kan bruke Toggl Online Timer i nettleseren din for gratis.

Hvis enkelhet er hva du leter etter, Toggl Online-Timer er alt du kommer til å trenge—trykk på Start for å starte tidtakeren på Pause for å stoppe den, eller Reset for å tilbakestille det. Det kunne ikke være enklere, som denne timeren er den typen du ønsker å lagre bokmerker for nødhjelp.

Selvfølgelig, hvis du liker Toggl erfaring, kan du registrere deg og dra full nytte av sin tid sporing funksjoner for gratis, selv om betalt abonnement med flere funksjoner er tilgjengelige.

Pomofocus

Hvis du trenger en gratis online-timeren for å holde deg fokusert, så Pomofocus timer kan være det du trenger. Det tilbyr 25, 15 og 5-minutters tidtakere, inkludert en oppgave timer som lar deg opprette flere timer for en lengre prosjekter.

Pomofocus tilbyr også en personlig rapport, som viser ditt daglig, ukentlig og månedlig timer. Hvis du trenger varsler på skrivebordet, kan du aktivere disse når du starter en tidtaker.

Innstillingene er også tilgjengelige, slik at du kan endre den forhåndsinnstilte timer varsler, endre lyd-volumer, samt bytte til en mørkere modus. Hvis du vil lagre innstillingene, kan du logge deg på Pomofocus ved hjelp av Google-kontoen din.

Timer-Fanen

Mange av de gratis online timer områder i denne listen er stabil, langsiktig nettsteder som gjør akkurat hva de sier—tid på deg før tidtakeren ender. Tidtaker Kategorien er ikke annerledes, men med jevnlige oppdateringer, nye funksjoner og forbedringer i ytelse, det er et verktøy som fortjener vederlag for rask timer behov.

Tidtaker Kategorien er både timer og klokken, slik at du kan telle ned med tidtakere, som kan være en gang i timen, eller av liten eller andre. Du kan også angi en alarm klokke med Timer-Kategorien, som gir deg et varsel når tiden er rammet.

Hvis du ønsker å telle oppover, Timer Fanen stoppeklokke-funksjonen er perfekt for dette, også, slik at du kan pause eller nullstille stoppeklokken når du vil, gjør det til en flott online tidtakeren for barn lekser. Du kan også angi egendefinerte temaer eller tilpasse dine egne temaer for nettstedet ditt–helt gratis.

Online-Stoppeklokke

Rask og gratis, Online-Stoppeklokke har eksistert i mange år, opprinnelig som en Flash-basert timer for din nettleser. Mobiltelefoner med HTML5 for en mer moderne publikum, Online-Stoppeklokken fortsetter å tilby ulike tidtakere for brukere, inkludert en elektronisk tidtaker for barn til bruk i klasserommet.

Du kan også bruke Online-Stoppeklokke service, for å skape din egen timer, med temaer og maler for å tilpasse den etter dine egne behov.

Ikke la sitt gamle utseende lure deg, som Online-Stoppeklokke er en enkel og klar timer som ikke prøver å imponere med bjeller og fløyter. Hvis du liker tjenesten, kan du støtte for sin utvikling med et premium-abonnement.

Google Timer

Hvis du er på jakt etter en enkel, du kan gå rett til Google for å sette opp en rask gratis online timer i nettleseren din. Åpne i Google søk og skriv timer til å begynne.

Google timer vises på toppen av søkeresultatene, rett ovenfor Online-Stoppeklokke (en annen anbefaling i denne listen). Valg til styre gratis online timer er enkle—trykk på Start, Stopp, eller Reset. Du kan også bytte mellom Google tidtaker-modus for å gå nedover, eller bytte til en stoppeklokke-modus for å telle oppover.

Hvis du er ute etter noe enkelt, dette er bare online timer klokke som du vil sannsynligvis trenger. Andre, mer avanserte alternativer er tilgjengelige i søkeresultatene nedenfor timer (inkludert noen av de som er nevnt i denne listen).

Sparer Tid Online

Med gratis online tidtakere som dette, trenger du ikke å betale for å holde din timings på sporet. Enten det er for arbeid eller lek, disse online tidtakere kan hjelpe deg å holde til i en tidsplan, eller til å øke produktiviteten, men de er fortsatt enkle og gratis for alle typer brukere. Mer avanserte tid-sporing alternativer, som Toggl, er tilgjengelige, men.

Hvis du ønsker å spore dine daglige oppgaver, noen tjenester kan slå Trello eller Evernote for frilansere eller små bedrifter, men med rikelig med Trello tips for nye og avanserte brukere for å prøve.