6 Cocktail Apps om U te Helpen Uw Drankje Op

0
75
santypan/Shutterstock.com

U hoeft niet te worden een professionele bartender maak je heerlijke mooie cocktails thuis. Met de hulp van een slimme cocktail app, zie je de ingrediënten en de uitrusting die u nodig hebt om te schudden (of roer) een zelf opgebouwd.

Geniet van een gemixt drankje in een bar is leuk, maar het leren maken van uw eigen cocktails thuis is het bij de knieën! Van nietjes zoals de martini, om plezier te tiki drankjes en geliefde Verbod uit het tijdperk van cocktails als de sazerac, honderden cocktails zijn daar gewoon te wachten om te worden gemaakt. En met één van deze handige bartending apps, je kan en probeer een ieder van hen!

Wat te Zoeken in een Cocktail Apps

Net zoals de ingrediënten in uw drankjes materie, zo ook de functies binnen deze cocktail apps. Van stap-voor-stap handleidingen om uitgebreid gevarieerde recepten, een app met al deze functies kan echt maken of breken uw drink-ervaring:

  • Gevarieerd, van Hoge Kwaliteit Recepten: Omdat iedereen houdt van iets anders, een goede cocktail app moet bieden een breed scala van cocktail recepten die zijn getest en wordt geacht heerlijk. De beste cocktail apps hebben recepten voor bevroren en suikerhoudende dranken, het klassieke en het Verbod uit het tijdperk van cocktails, internationale dronken dranken en leuke nieuwe brouwsels, zodat er voor ieder wat wils. Het hebben van een breed scala van recepten betekent ook meer nieuwe drankjes voor u om te proberen, zodat je kunt krijgen een beter gevoel voor wat je wil.
  • Stap-voor-Stap Handleidingen: Er is altijd die ene persoon op een partij die een natuurlijk instinct voor het mixen van drankjes, maar ook voor de rest van ons, het is leuk om op een eenvoudige stap-voor-stap instructies, vooral als er foto ‘ s. En laten we eerlijk zijn, de instructies zijn ook leuk om te hebben wanneer je het nodig een ander drankje, maar je hebt al een paar.
  • Grondige Leveren Lijsten: Als u wilt dat uw drankjes komen goed uit, heb je de juiste ingrediënten en apparatuur. De beste bartender apps lijst van absoluut alles wat je nodig hebt, zodat u kan worden bereid.
  • Professionele Foto ‘s: Hoge-kwaliteit foto’ s niet alleen verleiden ons om te consumeren van een drankje—ze geven ons ook een referentiekader voor het maken van het (is de kleur en viscositeit overeenkomen, bijvoorbeeld). Ze bieden ook een suggestie over hoe om te garneren en serveren van de drank.
  • Een Paar Extra ‘s: Terwijl de vier hierboven zijn alles wat je nodig hebt, er zijn een paar extra’ s die zijn leuk om te hebben, zoals de mogelijkheid om op te slaan of favoriete recept je graag zo kunt u gemakkelijk verwijzen naar het weer. Sommige barman apps bieden ook een drankje bubble sky, die geeft je een willekeurige drinken als je besluiteloos (of in een dappere bui). Bonus punten naar apps die informatie geven over waarom een bepaalde benodigdheden nodig zijn of een beetje geschiedenis over een bepaald drankje.

Gezaghebbende en Onderwijs: De drankkast

De Drankkast

De interface van De Drank Kast (Gratis) is zo mooi als de drankjes aanbevolen binnen het. De app is gevuld met klassieke drankjes en exclusieve cocktails samengesteld en getest door de drie broers, de grondlegger van de app. U kunt zoeken naar de recepten in de app, en zelfs het zoeken voor een drankje gemaakt met een enkele base geest zoals cognac of rum. Tikken op een drankje neemt je mee naar de afzonderlijke pagina, waar u kunt een professionele foto van het, samen met het recept en alle apparatuur die je nodig hebt om het te maken (evenals een paar feiten over elk onderdeel van de apparatuur, uit te leggen wat het doet en hoe het werkt).

De Drank Kast is een knappe en intuïtieve app, net als de broers van mening dat de presentatie is alles. De app bevat ook een uitgebreide fles gids, die toont foto ‘ s van verschillende types van alcoholische drank, samen met een paar korte opmerkingen over hun proefnotities, de geschiedenis, en wat voor soort drankjes kunt u met hen maken. De app is geweldig voor de geavanceerde drinkers en thuis barmannen en-vrouwen van alle niveaus.

Vanaf de Basis op: Cocktail Flow

Cocktail Flow

Cocktail Flow (Gratis) is een degelijke app voor alle soorten cocktail liefhebbers, maar het is vooral geweldig voor mensen die willen meester maken van alle van de meest populaire drankjes. De app heeft meer dan 600 recepten, maar zo zijn er nog tal van andere bev moeite waard om te verkennen eenmaal de basis onder de knie, met inbegrip van heerlijke maar minder bekende opties zoals de Donkere en Stormachtige, Negroni, en de Mint Julep. Naast het zoeken voor een drankje aan de naam, kunt u zoeken naar recepten gemaakt met een specifiek type van de geest als tequila of gin.

U kunt ook ontzenuwen recept opties op basis van die ingrediënten die u bij de hand, zoals de limes, eenvoudige siroop, jus d ‘ orange, eieren, of tonic water. Dit is vooral handig als u wilt een cocktail, maar niet bekend zijn met velen, of als u nodig hebt om te weten wat je nodig hebt om te grijpen van de winkel een bijzondere cocktail. Ook kunt u markeer uw favoriete drankje recepten zodat ze gemakkelijker terug te vinden de volgende keer. Met zoveel recept en zoekopties en de kleurrijke eenvoudige interface, Cocktail Flow is een geweldige app voor alle soorten drinkers.

Voor de Besluiteloos Drinker: Bartender ‘ s Keuze

Bartender ‘ s Keuze

Als je sterke drank kast is goed gevuld, maar je gewoon niet kan beslissen wat te drinken, Bartender Keuze ($4.99) kan u helpen een beslissing te nemen. Gewoon vertellen wat voor soort drank je wilt drinken of de soort drank je in de stemming bent voor (zoals dronken, zoet, romig), en het zal u tonen een paar opties, compleet met foto ‘ s en een korte lijst van ingrediënten. Tikken op een drankje brengt u naar een pagina met een grote foto van het, het recept, en een korte zin of twee over het drinken gewoon voor de lol. Natuurlijk kunt u ook bladeren door de Barman de Keuze drankje database alfabetische volgorde opslaan of delen drankje recepten met vrienden.

Kenner Essentials: Moderne Klassiekers

Moderne Klassiekers

Als je wil gewoon een clean-cut lijst van tijdloze en geliefde cocktails zonder tierelantijnen club drankjes of dubieus duik-bar brouwsels, Moderne Klassiekers ($9.99) is de app voor jou. Het hotel beschikt over 99 essentiële recepten in vier categorieën: de moderne klassiekers, objectief populaire drankjes die kunnen worden klassiekers, kritische favorieten waard meer lof, en een verzameling van fundamentele drankjes uit de jaren 1970-1990 dat heeft geholpen om vooruit vandaag de dag de cocktail van de renaissance.

Moderne Klassiekers is een geweldig drankje app recept voor kenners en mensen die prijs stellen op de geschiedenis van de moderne cocktail maken. U kunt zoeken naar recepten met één van de vele unieke filters, zoals de aanmaakdatum, base geest, of een cocktail type, of gewoon vink ingrediënten die u in voorraad hebben tot je alle mogelijke opties. De app maakt het ook gemakkelijk om op te slaan uw favoriete recepten en het maken van aangepaste recept lijsten aanvullen met uw eigen recept annotaties—en het synchroniseren van je barware en stof inventaris voor gemakkelijker gebruik in de toekomst.

Trending en Populaire Cocktails: Cocktails Guru

Cocktails Guru

Mensen met een avontuurlijke geest en een sterke lever kan springen en probeer een aantal van de 15.000 recepten in de Cocktails Guru (Gratis) database. Naast een goed gevulde op de recepten, Cocktails Guru ook een overzicht van de Top 100 cocktails alsmede degenen die zijn trend met de leden van de gemeenschap. Dus, kunt u proberen wat anderen drinken, of iets wat je nog nooit hebt gehad. De app maakt het ook makkelijk op te slaan drankjes aan uw lijst met favorieten voor de hand, en beoordelen elk recept proberen.

Tikken op een drankje brengt je naar de individuele pagina heeft verschillende tabbladen voor meer Informatie, Recept, Foto ‘ s en Opmerkingen. U zult in staat zijn om te kijken door middel van meerdere foto ‘ s van de drank en zien hoe populair het is binnen de Cocktails Guru gemeenschap. Op het Recept tabblad van de app vertelt je wat voor soort glas te serveren in, welke ingrediënten en welke gereedschappen je nodig hebt, en stap-voor-stap instructies. De meeste cocktails hebben ook een video-tutorial-optie, samen met een manier om een niet-alcoholische versie van de drank, als dat mogelijk is.

Geanimeerde Borrel-Gebouw Begeleiding: Lush

Weelderige

Als je nieuw bent in het maken van je eigen drankjes, of gewoon waarderen grondige visuele instructies, terwijl bartending, Weelderige ($1.99) is een prima optie. De app bevat honderden uitgekozen drankjes en shots, waarin u kunt zoeken naar individueel of bladeren door op alfabetische volgorde. Het heeft ook een fantastische zoekfunctie kunt u zoeken naar recepten door een base geest, zoals wodka, en tack op een secundaire bestanddeel, zoals Amaretto of cola, en het vinden van leuke opties op die manier. Lush heeft ook samengesteld drinken lijsten voor het maken van een snelle cocktail keuze als je besluiteloos, of u kunt uw eigen door favoriting alle van de beste recepten.

Weelderige schijnt echt met zijn geanimeerde drank-en gids, echter. Tikken op een drankje neemt je mee naar de recept pagina, waar elk ingrediënt wordt weergegeven door het aantal en de kleur-gecodeerd in een checklist. U zult ook zien dat elk ingrediënt is “kleur” in de geanimeerde foto van de afgewerkte drinken, wat maakt het gemakkelijk om te zien de verhouding van elk ingrediënt in de cocktail. Weelderige geeft u een stap-voor-stap handleiding voor het maken van de cocktail, van rimmen een glas met zout, voor de afwerking van het af met een garnering zodat het blijkt elke keer volmaakt.