6 Cocktail Appar för att Hjälpa Dig att Få Din Drink På

0
244
santypan/Shutterstock.kom

Du behöver inte vara en professionell bartender för att göra läckra vackra cocktails hemma. Med hjälp av en kunnig cocktail-app kan du se ingredienser och redskap du behöver för att skaka (eller rör) en själv.

Njuter av en blandad drink på en bar är kul, men att lära sig att göra egna drinkar hemma är biets knän! Från stapelvaror som martini, kul att tiki-drinkar, och älskade Förbud-eran cocktails som sazerac, hundratals drinkar där ute som bara väntar på att göras. Och med en av dessa användbara bartending apps kan du göra och prova varenda en av dem!

Vad du ska Titta efter i Cocktail Apps

Precis som ingredienser i ditt drycker roll, så även gör funktioner inom dessa cocktail apps. Från och med steg-för-steg-guider till stor utsträckning varierade recept, en app med alla dessa funktioner som verkligen kan göra eller bryta din dryck, som gör upplevelsen:

  • Varierad, av Hög Kvalitet Recept: – alla gillar något annat, en bra cocktail app ska erbjuda ett brett utbud av cocktail recept som har testats och bedömts läcker. Den bästa cocktail appar som har recept på fryst och söta drycker, klassiska och Förbud-eran cocktails, internationella supig drycker och roliga nya hopkok så att det finns något för alla. Med ett brett utbud av recept innebär också fler nya drycker för dig att prova, så kan du få en bättre känsla för vad du vill.
  • Steg-för-Steg-Guider: Det finns alltid att en person på en fest som har en naturlig instinkt för att blanda drinkar, men för resten av oss, det är skönt att ha enkla steg-för-steg-instruktioner, särskilt om det finns bilder. Och låt oss vara ärliga, instruktioner är också bra att ha när du behöver en drink, men du har redan haft ett par.
  • Grundlig Leverans Listor: Om du vill att dina drycker ska komma ut perfekt, du har fått för att ha rätt ingredienser och utrustning. Det bästa bartender apps lista ut absolut allt du behöver, så att du kan vara beredd.
  • Professionella Foton: foton med Hög kvalitet inte bara att locka oss att konsumera en drink—de ger oss också en referensram för att göra det (inte i färg och viskositet match, till exempel). De ger också ett förslag på hur man kan garnera och servera drycken.
  • Några Extrafunktioner: Medan de fyra funktionerna ovan är allt du behöver, det finns ett fåtal tillägg som är bra att ha, liksom möjligheten att spara eller favorit recept du gillar så att du lätt kan referera till det igen. Vissa bartender appar erbjuder också en drink randomizer, som visar ett slumpmässigt dricka om du är osäker på vart (eller känner dig modig). Bonuspoäng till appar som ger information om varför vissa förbrukningsmaterial eller en liten historia om en viss dryck.

Auktoritativ och Utbildning: De spritskåpet

Sprit Skåp

Gränssnittet i spritskåpet (Gratis) är lika vackra som de drycker som framhävs i det. Appen är fylld med klassiska drinkar samt exklusiva cocktails kurator och testas av de tre bröderna som grundade app. Du kan söka efter recept i appen, och även söka efter drinkar gjorda med en enda bas ande som konjak eller rom. Knacka på en drink tar dig till sin personliga sida, där du kan se en professionell bild av det tillsammans med sina recept och all utrustning du behöver för att göra det (samt en del fakta om varje del av utrustningen, förklarar vad det innebär och hur det fungerar).

Sprit Skåp är en snygg och intuitiv app, som bröderna tror att presentationen är allt. Appen innehåller också en omfattande flaska guide, som visar bilder av olika typer av sprit tillsammans med några korta anteckningar om sina primörer, berättelser, och vilka typer av drycker du kan göra med dem. Appen är bra för sofistikerade dricker och hem bartenders på alla nivåer.

Från Basen Upp: Cocktail-Flöde

Cocktail Flöde

Cocktail Flöde (Gratis) är en solid app för alla typer av cocktail-entusiaster, men det är speciellt bra för dig som vill behärska gör alla de mest populära drycker. Appen har över 600 recept, dock, så det finns gott om andra bevs värt att utforska när grunderna är behärskar, välsmakande men mindre känt alternativ som Mörk och Stormig, Negroni, och Mint Julep. Förutom att söka efter drinkar med namn, kan du söka efter recept som gjorts med en viss typ av ande som tequila eller gin.

Du kan också skära ner recept val baserat på vilka ingredienser du har till hands, som lime, enkel sirap, apelsin juice, ägg, eller tonic water. Detta är särskilt praktiskt om du vill ha en cocktail men inte är bekant med många, eller om du behöver veta vad du behöver för att ta från butiken för att göra en specifik cocktail. Här kan du även markera din favorit drink recept så att de är lättare att hitta nästa gång. Med så många recept och söka alternativ och dess färgglada enkelt gränssnitt, Cocktail Flow är en fantastisk app för alla typer av alkoholkonsumenter.

För de Obeslutsamma Dricker: Bartender ‘ s Choice

Bartender ‘ s Choice

Om din sprit skåp är välfylld men du kan bara inte bestämma vad man ska dricka, Bartenders Choice ($4.99) kan hjälpa dig att fatta ett beslut. Helt enkelt tala om vad för slags sprit du vill dricka eller den typ av dryck som du är på humör för att (som supig, söt, krämig), och det kommer att visa dig några alternativ, komplett med bilder och en kort lista över ingredienser. Knacka på en drink, tar dig till en sida med en större bild av det, dess recept, och en snabb mening eller två om att dricka bara för skojs skull. Naturligtvis kan du också bläddra igenom Bartender ‘ s Choice dricka databas i alfabetisk ordning och spara eller dela recept drink med vänner.

Kännare Essentials: Moderna Klassiker

Moderna Klassiker

Om du bara vill ha en clean-cut lista över tidlösa och älskade drinkar utan någon rynkad club drycker eller diffust dyk-bar hopkok, Moderna Klassiker ($9.99) är appen för dig. Det har 99 väsentliga recept i fyra kategorier: moderna klassiker, objektivt populära drycker som kan bli klassiker, kritiska favoriter förtjänar mer beröm, och en samling av grundläggande drycker från 1970-talet-1990-talet som bidrog till att föra fram emot dagens cocktail renässans.

En Modern Klassiker är en bra drink recept-app för finsmakare och som uppskattar historia av moderna cocktail göra. Du kan söka efter recept som använder en av många unika filter, som datum, bas ande, eller en cocktail typ, eller helt enkelt bocka av på vilka ingredienser du har i lager tills du ser alla möjliga alternativ. Appen gör det också lätt att spara dina favoritrecept och skapa egna recept listor—komplett med din egen recept kommentarer—och synka din barware och ingrediens lager för lättare användning i framtiden.

Trender och Populära Drinkar: Cocktails Guru

Cocktails Guru

De med en äventyrlig anda och en stark levern kan hoppa i och prova några av de 15.000 recept på Drinkar Guru (Gratis) databas. Förutom att vara välfylld på recept, Drinkar Guru listar också de 100 bästa cocktails, liksom de som trender med sina medlemmar. Så kan du testa det andra är att dricka eller göra något du aldrig har haft innan. Appen gör det också lätt att spara drycker till dina favoriter lista för enkel referens och priser varje recept du försöker.

Knacka på en drink, tar dig till sin personliga sida, som har olika flikar för Information, Recept, Bilder och Kommentarer. Du kommer att kunna titta igenom flera bilder på drink och se hur populärt det är inom Cocktails Guru gemenskapen. På Recept-fliken, appen talar om för dig vilken typ av glas att servera det som ingredienser och verktyg som du behöver, och steg-för-steg-instruktioner. De flesta cocktails också har en video tutorial alternativ tillsammans med ett sätt att göra en alkoholfri version av drycken, om det är möjligt.

Animerade Drink-Byggnad Vägledning: Lush

Lummig

Om du är ny till att göra dina egna drycker, eller bara uppskattar att ha grundlig visuella instruktioner medan bartending, Frodiga ($1.99) är ett bra alternativ. Appen har hundratals handplockade drycker och bilder, som du kan söka själv eller bläddra i alfabetisk ordning. Det har också en fantastisk sökfunktion som låter dig söka efter recept av en bas ande, som vodka, och tack för en sekundär ingrediens, som Amaretto eller cola, och hitta roliga alternativ på det sättet. Lush har också kurator dricka listor för att göra en snabb cocktail val om du är osäker på vart, eller så kan du skapa dina egna genom att favoriting alla de bästa recepten.

Grönskande lyser verkligen med sin animerade drink-making guide, dock. Knacka på en drink tar dig till dess recept sida, där varje ingrediens är upptagna av antal och färg-kodade i en checklista. Du kommer också att se varje ingrediens för “färg” i den animerade bild av den färdiga drycken, som gör det lätt att se förhållandet mellan varje ingrediens i en cocktail. Grönskande ger dig en steg-för-steg-guide för att göra cocktail, från rimming ett glas med salt, för att avsluta den med en garnering så visar det sig perfekt varje gång.