Sid Meier ‘ s Civilization VI Is Gratis op Epic Games Deze Week

0
68
Firaxis Games/2K Games

Na het crashen van 8 uur tijdens een GTA V giveaway, Epic Games is het nemen van slechts één beurt. Vanaf nu tot en met 28 Mei kan je een gratis exemplaar van de Beschaving VI van de Epic Games store. Als je nog nooit hebt gespeeld Beschaving, dan bereid om jezelf te vinden in de voorkant van het scherm weg langs je voor het slapen gaan.

Beschaving VI is de zesde aflevering van de franchise. Het beschikt over een cartooneske redesign en bijgewerkt monteurs die zijn minder ingewikkeld dan dat van vorige afleveringen. En hoewel het spel is vier jaar oud, maar nog steeds ontvangt regelmatig updates, zoals de nieuwe Maya & Gran Colombia Pack voegt twee personages en extra spel wijzen om te Civ VI.

Epic Games zal het einde zijn gratis Civ VI promotie op 28 Mei, dus zorg ervoor om het te grijpen snel. Add-ons zoals de Nieuwe Grens Passeren of de Maya ‘ s & Gran Colombia Pack zijn niet inbegrepen bij de gratis kopie van Civ VI, maar ze zijn beschikbaar voor aankoop via de Epic Games store.

Voor Civ VI