Praten Birdy voor Mij! Vogels Kijken met Deze Fantastische Apps

0
83
Philippe Clement/Shutterstock.com

Met meer dan 47 miljoen liefhebbers in de Verenigde Staten alleen al, het is gemakkelijk om te zien dat vogels kijken is een spannende hobby. Met één van deze apps en een paar andere benodigdheden, kunt u beginnen met uw eieren-waarneming vogel reis vandaag!

Voor iedereen naar vogels kijken, het is een geweldige manier om naar buiten te krijgen en te verbinden met de natuur. De hobby is de geliefde zelfs door beroemdheden als Paul McCartney, Wes Craven, en de voormalige President Jimmy Carter. Doorgewinterde vogelaars noemen zichzelf vogelaars, en genieten van het nemen van hun verrekijkers, veld gidsen, en vogelen apps met hen waar ze ook gaan. Het zien van een vogel die je nog nooit hebt gezien is de lol, en deze apps kunnen u helpen te leren hoe ze te herkennen door het zien of horen, en houden van elke één die je gezien hebt.

Gratis Field Guide: Audubon Bird Guide

Audubon

De Audubon Bird Gids voor Noord-Amerika (Gratis) is een geweldige keuze voor beginnende en ervaren vogelaars gelijk, met de eenvoudig te gebruiken interface en een arsenaal van informatie. De National Audubon Society is een non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud van vogels en andere dieren (en gezonde ecosystemen). Vernoemd naar de beroemde ornitholoog en natuuronderzoeker John James Audubon, de organisatie heeft alle informatie die ze hebben verzameld over vogels gratis beschikbaar.

De app zelf is een prachtig gebied gids, dat is makkelijk voor beginners om te gebruiken en robuust genoeg voor veteraan vogelaars vertrouwen. Het heeft informatie over meer dan 800 soorten van de Noord-Amerikaanse vogels. Met het, kunt u snel en gemakkelijk identificeren van de vogels door het invoeren van alle gegevens die u heeft waargenomen. Ook kunt u meer informatie over alle vogels die u herkennen of je zoeken. Er zijn meer dan 3.000 foto ‘ s van vogels kunt u bladeren door evenals meer dan acht uur van vogel gesprekken en liedjes om naar te luisteren, multi-season kaarten, en in-diepte informatieve teksten.

Integratie met eBird (die we zullen behandelen in detail onderaan) ziet u in de buurt birding-hotspots en real-time waarneming updates van andere gebruikers. Plus, de Waarnemingen functie kunt u een doorlopend verslag van elke vogel die je hebt gezien of het was op een speciale birding reis of in een informele situatie. Audubon de website heeft ook ton van de middelen over hoe aan de slag met vogelen, van welke accessoires u nodig hebt om te leren hoe om te identificeren van de vogels. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is zo eenvoudig in gebruik is, moet ill-eagle.

Lees meer op Audubon

Veld betaald Gids: iBird Pro-Gids voor de Vogels

iBird

Als u op zoek bent naar een field guide biedt gedetailleerde vogel illustraties en audio clips, iBird Pro-Gids voor de Vogels ($14.99) is de app te kiezen. Beschikbaar voor zowel iOS en Android-platforms, het is een van de meest uitgebreide en diepgaande birding apps, en het is net zo nuttig voor de nieuwe vogelaars als voor ervaren vogelaars. De app van de identificatie-instrument is een in-app aankoop die automatisch identificeert elke vogel uit een foto genomen van uw apparaat.

iBird biedt illustraties en foto ‘ s voor alle 900+ Noord-Amerikaanse soorten, en elke illustratie is een high-res composiet HDR-tekening van de vogel in zijn natuurlijke omgeving. iBird is een punt om foto ‘ s van mannelijke, vrouwelijke en juveniele vogels, samen met ondersoorten, wanneer het mogelijk is. Het heeft ook een indrukwekkende bibliotheek van meer dan 4000 bellen geluiden en vogelzang, en veel vogels hebben van meerdere audio-bestanden beschikbaar om te luisteren naar en de fonetische tekst en vocalisatie informatie. U kunt zelfs luisteren naar soortgelijke klinkende gesprekken. Dit is groot als u probeert te beperken is een vogel die je hebt gespot of meer vogel oproepen. U kunt ook het schudden met je telefoon wanneer de app wordt geopend, hoor je een willekeurige bird song.

Door ver, de app van de meest indrukwekkende actief zijn krachtige zoekfunctie. Via een filter kunt u zoeken op 35 unieke kenmerken, waaronder locatie, vorm, grootte, habitat, kleur, familie, orde, en zelfs staat van instandhouding. Het heeft ook kaarten voor verschillende vogelsoorten, die laat zien waar ze het meest zijn het hele jaar door en tijdens migraties. iBird is een ideale veldgids bij de hand hebt, en de geavanceerde functies maken het de moeite waard het dure prijskaartje.

Lees meer op iBird

Indrukwekkende Vogel Identificatie: Merlin Vogel-ID

Merlin

Merlin Vogel-ID (Gratis) is een geweldige app om te hebben als je niet wilt dat een volledige veld gids en zijn meestal op zoek naar een bird identification tool. Ontworpen door de Cornell University Lab van de Ornithologie, de app kunnen identificeren van de vogels door simpelweg de foto of door het beantwoorden vijf eenvoudige vragen als “Wat waren de belangrijkste kleuren” en “Hoe groot was de vogel” te beperken tot de mogelijkheden. Vervolgens laat u het beste past dienovereenkomstig, compleet met foto ‘ s van mannetjes en vrouwtjes, en een audio-clip. U kunt ook op de “Dit is Mijn Vogel!” – knop als het is, in feite, uw vogel.

De app bevat kaarten voor elk type van de vogel, die laat zien waar de ruimtes waarin ze zijn bekend om te leven of te migreren, en is uitgerust met audio-clips van de vogel oproepen liedjes en audio-visuele golven, zodat u beter inzicht kunt krijgen van hen. Merlin Vogel-ID beschikt ook over een Verken Vogels sectie waar je kunt zien vogels common uw gebied, samen met een foto van een eenvoudige kalender toont de maanden waarin het is vaak voor hen om daar te zijn. De app heeft een grote database van meer dan 40.000 foto ‘ s van vogels en 15.000 liedjes en gesprekken, en het bevat informatie over vogels over de hele wereld, samengesteld door ornithologie deskundigen. Je zult een wijze oude uil in een mum van tijd dankzij deze app!

Meer informatie bij Merlin

Meester Uw Vogel Oproepen: Larkwire

Larkwire

Als je serieus bent over ornithologie en beheersen van het geluid van vogels, je moet een app zoals Larkwire ($14.99) aan uw kant. De game-based applicatie was gemaakt om te helpen vogel liefhebbers van elke leeftijd en vaardigheidsniveau leren birdsongs efficiënt en effectief, en het trekt uit een database van meer dan 300 gesprekken met meerdere oproepen voor bepaalde vogels). Het houdt je voortgang en laat je de app waar je gebleven bent, zodat u kunt oefenen op elk gewenst moment. Larkwire is beschikbaar op het web en voor iOS-gebruikers, en het is informatief en gemakkelijk te gebruiken omdat het emu-zingen.

Lees meer op Larkwire

Het vinden en Volgen van Vogels: eBird

eBird

Voor de bird ‘ s eye view van waar de vogels bij u in de buurt met eBird (Gratis). Deze app is ook ontworpen door de Cornell University Lab van de Ornithologie, en het maakt het gemakkelijk om te zien de laatste lokale waarnemingen, vinden hotspots in de buurt van uw huis of waar u maar wilt reizen, en worden verbonden met een van de grootste vogels van de gemeenschap. U kunt zelfs dragen uw eigen waarnemingen om te helpen houden de lijsten up-to-date mogelijk te helpen ornithologen.

eBird kunt u notities maken voor elk van uw waarnemingen, met inbegrip van hoeveel van elk type van de vogel die je zag, en u kunt uw eigen opmerkingen zoals “grotere eend bruine kop” of “vooral actief over gemaaid gras weide” in de sectie opmerkingen. De app houdt een lijst van alle vogels die je ooit hebt gezien en opgemerkt in de app, met maandelijkse en jaarlijkse storingen, en volgt elk van uw ontdekkingsreizen door middel van GPS en toont het op een kaart, zodat je kunt volgen waar je gaat vogelen iedere keer dat u naar buiten gaat. eBird heeft integraties met Merlin Vogel-ID en het Audubon voor een nog nauwkeurigere tracking van waarnemingen.

Lees meer op eBird