Hur man Använder Google biträdets Åtgärder Block för Tillgänglighet

0
45
Google

Google Assistant gör att fylla den digitala uppgifter enklare, men det kan vara otillgängliga för dem som inte har riktigt lika skicklig med fingrarna eller med en stadig röst. Med de Åtgärder Block app för Android, kan du vända komplexa kommandon i en enda digital-knapp tryck.

Vad Är Action Block?

Åtgärder Block är en Android-app från Google som gör att du kan minska komplexa smartphone uppgifter från massor av olika åtgärder till en enda tryck. Miljontals människor runt om i världen står inför en rad hinder som hindrar dem från att engagera sig med Google Assistant för att spela YouTube-videor eller kontroll av smarta hem-enheter.

I firandet av 2020: s Global Tillgänglighet Awareness Day, Google släppt Åtgärder Block för att hjälpa till att ytterligare ansluta dem med milda och svåra funktionshinder.

RELATERAT: Android Nyaste Har Fokus på Tillgänglighet för Alla

Google ingenjör Lorenzo Caggioni först skapades föregångaren till Handling Block för att hans bror, som var oförmögen att använda de flesta teknik på grund av sin funktionsnedsättning. Project DIVA, som är en förkortning för Mångsidigt Stöd, använder en Raspberry Pi och Google Assistant för att ge mer självständighet till de med oförmåga att utföra specifika uppgifter på en smartphone.

Utvecklare kan använda Project DIVA för att tilldela uppgifter till en fysisk knapp som körs sedan flera komplexa digitala uppgifter med en enkel knapptryckning.

Google

Åtgärder Block använder digitala knappar istället för DIVA ‘ s fysiska sådana och ger ett användarvänligt gränssnitt som du kommer att använda för att ordna komplexa processer i ett enda tryck. Ungefär som Google Assistant Rutiner, dessa Åtgärder Block kan utföra alla de uppgifter som din virtuella assistent kan göra.

Hur man Ställer in Action Block

För att komma igång med Åtgärder Block, ladda ner det app från Google Play Butik på din Android-enhet. Se till att du har aktiverat Google Assistant på din telefon.

När Åtgärden Block är installerad, starta appen och tryck på “Hur Det Fungerar” – länken för att lära dig mer om vad det kan göra. Börja med att göra din egen digitala knappar genom att välja “Skapa Åtgärder Block.”

I “Skapa Åtgärder Block” – menyn kan du välja mellan flera dagliga åtgärder som att ringa telefonsamtal eller spela media. Tryck på “Fler Åtgärder” för att få tillgång till ytterligare funktioner som smarta hem kontroller, påminnelser, kalendrar och mycket mer.

Välj en av dessa åtgärder för att få upp ett mallbaserat Åtgärder Block eller för att välja “Skapa Anpassade Åtgärder” för att använda ett tomt Åtgärder Block.

Om du väljer en mall för en viss åtgärd, kommer du att se att Google Assistant kommando för att åtgärder är redan skrivet. Redigera kommandot som du tycker passar. Om du inte vill att Google Assistant för att meddela åtgärder för högt varje gång denna Åtgärd Block används, se till att “Tala Alltid Action Out Loud” alternativet är avmarkerat.

Använd “Test Action” knappen för att se till att detta kommando inte vad du vill att den ska göra. Tryck på “Nästa” längst ned på skärmen när du är klar med att redigera och testa detta kommando.

Nästa, du vill skapa ett unikt namn för denna Åtgärd Block. Därifrån, välj en bild för att hjälpa till att identifiera de knappen från ditt bildbibliotek eller Google bibliotek av symboler och ikoner, eller knäppa en ny bild med din kamera. När du är redo att gå vidare trycker du på “Spara Åtgärder för att Blockera” längst ned på skärmen.

När din Åtgärd Block sparas, du kan placera automatiskt på din startskärmen eller skapa mer Action Block och placera dem senare.

För att placera en Åtgärd Blockera, knacka på från viktigaste Åtgärden Block skärmen och välj “Placera På startskärmen.”

Åtgärder Knapparna har en standard storlek 2×2 på din Android-smartphone i displayen. Tryck på och håll din Åtgärd Block widget tills fyra prickar markerar kanten av blocket för att flytta eller ändra storlek på den.

LÄS NÄSTA

  • “Nej, iOS 13.5 iPhone Uppdateringen Kommer inte att Skicka Din Hälsa Uppgifter till Regeringen
  • “Hur att Annullera en Zoom-Möte
  • “Hur man stänger av COVID-19 Exponering för Loggning och Meddelanden på iPhone
  • “Vad Är LinkedIn Premium, och Är det Värt det?
  • “Hur Din iPhone Nya COVID-19 Exponering Anmälningar Arbete