Hur du stänger av COVID-19 Exponering för Loggning och Meddelanden på iPhone

0
43
Khamosh Pathak

Apple presenterade sin Exponering Anmälningar API i iOS-13.5 iPhone uppdatering tillsammans med exponering loggning och anmälningar som uttryckligen utvecklats för att hjälpa till med coronavirus kontaktspårning. Här är hur du kan aktivera eller inaktivera COVID-19 Exponering Loggning har på din iPhone.

Google och Apple har gått samman för att skapa en digital version av en kontaktspårning ramverk som kallas Exponering Anmälningar. Om du har en hälso-och spårning app installerat, din iPhone kommer att skicka ut randomiserade Bluetooth-beacons för att enheter runt omkring dig. Det kommer också att samla beacons från telefoner som du har varit runt om i 10 minuter eller mer.

Om någon som är diagnostiserad med COVID-19, som de kan markera sig som smittats inom hälso-och spårning app. Varje dag, din iPhone kommer att ladda ner en ny anonym databas för dem med verifierade fall och kolla upp det mot de fyrar som är lagrade på enheten. Om du korsat vägar under de senaste 14 dagarna, skulle du få ett meddelande som säger att du kanske har blivit utsatt för COVID-19, och appen kommer att guida dig genom följande steg.

RELATERAT: Hur Din iPhone Nya COVID-19 Exponering Anmälningar Arbete

Exponeringen Logga funktionen är inte aktiverad som standard, och att göra det möjligt att du måste installera ett stöd för hälso-och spårning app (från din lokala public health organisation). Som sagt, du kan gå in och avaktivera funktionen (och ta bort den exponering log) som helst.

För att komma igång, öppna “Inställningar” – appen på din iPhone och välj sedan “Sekretess”.

Här, på “Hälsa” – knappen.

Nu kommer du att se helt nya “COVID-19 Exponering Loggning” alternativet längst upp på sidan Hälsa.

Här hittar du information om hälso-och spårning av appar som du har installerat. Om du har en hälso-och spårning app installerad, kan du klicka på knappen växla till nästa “Utforska Logga” för att aktivera funktionen.

Välj “Exponering Kontroller” – alternativet för att se en förteckning över alla begäranden om att kontrollera din Exponering Logga in de senaste 14 dagarna.

Om du vill kan du ta bort din Exponering Logga in genom att trycka på “ta Bort Exponering Logga in” – knappen.

Vill du veta mer? Ta en titt på vår kontakt spåra explainer och det bästa appar och webbplatser för att spåra COVID-19.

RELATERAT: De Bästa COVID-19 Spårning Appar och Webbplatser

LÄS NÄSTA

  • “Vad Är LinkedIn Premium, och Är det Värt det?
  • “Hur Din iPhone Nya COVID-19 Exponering Anmälningar Arbete
  • “Uppdatera Din iPhone för Face ID-Mask Upptäckt i iOS 13.5
  • “Hur du Ändrar Din Personliga Mötet ID (PMI) i Zoom
  • “Hur att Smidigt Överföra Din WhatsApp Meddelanden till Din Nya Telefon