Hoe Rol Je Vakantie Budget in Staycation Upgrades

0
106
AVN Photo Lab/Shutterstock

Geannuleerde vakanties niet leuk, maar soms hebben ze een zilveren voering: geld gespaard. Als je mist dat vakantie gevoel, wilt u misschien een trechter uw opgeslagen vakantie budget in verbeteringen aan het huis voor een staycation!

Het goede nieuws over staycations is dat ze minder kosten dan een goede vakantie. Zelfs als je koopt een aantal nieuwe spullen voor je huis, je bent nog steeds niet de uitgaven veel geld op vliegtickets, accommodaties en prijzig recreatie. Plus, het investeren in uw huis heeft op de lange termijn waarde van uw woning meer leuke en ontspannende ruimte voor de komende jaren.

Benieuwd hoe u uw huis in een staycation paradijs? We hebben wel wat ideeën!

Waarom Moet U Nog een Vakantie Tijdens Lockdown

Laten we eerst een zaak voor de sociaal-verre vakantie.

Als u op annuleren van een geplande vakantie, zou u hebben besloten om af te zien van de tijd geheel uitgeschakeld, omdat u niet kunt jet-set om altijd en overal. Terwijl je vast zit thuis, zou je denken, Waarom niet gewoon besteden de vakantie tijd te werken in plaats?

Echter, de waarheid is dat je moet nog de pauzes en de tijd uit, zelfs als je niet kunt gaan op een traditionele vakantie. Downtime kan eigenlijk het verbeteren van de productiviteit, het ontgrendelen van creatieve doorbraken, en je gezonder en gelukkiger in het algemeen. U mag niet in staat zijn om uw huis te verlaten, maar de tijd is geen verloren tijd.

Met de huidige stressvolle situatie, je gedachten en je lichaam zal waarschijnlijk profiteren van een rustpauze nog meer. Natuurlijk, niet iedereen is in staat om de tijd krijgen nu af of het betalen van extra vrije dagen. Maar als je kunt swing, ga je gang en geef jezelf een vakantie. Zelfs als het is gewoon een lang weekend, kom je terug van de pauze vernieuwd.

Nu, laten we een kijkje nemen bij het gebruik van uw bestaande vakantie budget voor het verbeteren van uw staycation—en een aantal gratis opties in het geval dat het vakantie budget niet bestaat.

14 Thuis Upgrades om Uw Vakantie te Besteden Budget Op

Artazum/Shutterstock

De juiste upgrades voor uw staycation zal afhangen van uw huis ontwerp, budget en wat u wilt doen met uw tijd. Maar we denken dat er is voor ieder wat wils, van eenvoudige one-step aankopen om de hele kamer revisies.

Omdat de zomer is om de hoek we de nadruk op buiten upgrades eerste, maar maak je geen zorgen we zullen het ronde de lijst met overdekt staycation upgrades ook.

Vuurplaats

Of u nu doen achtertuin kamperen of niet, een vuurplaats is een grote staycation upgrade. Vuurkorven bieden een scala van ervaringen: koken s ‘ mores is eenvoudig en ontspannen onder het genot van zelfgemaakte cocktails rond een vuur is stijlvol en verhoogd. Vele outdoor vuurkorven zijn verrassend goedkoop en eenvoudig op te zetten!

Tuinmeubilair

Als u buiten de ruimte—zelfs alleen maar een balkon of terras—kunt u waarschijnlijk gebruik maken van een aantal tuinmeubilair.

Uit een set van all-weather stoelen, een hangmat of een schommelbank, een paar nieuwe meubels kan draaien buiten de ruimten in een extra kamer van je huis. Probeer als je kunt, het opzetten van een eethoek in de openlucht ook, die op zijn beurt de gewone maaltijden in vakantie-y al fresco dineren.

Picknick Benodigdheden

Tuinmeubilair duur kan zijn. Als u niet het budget of ruimte voor een upgrade, een paar mooie picknick benodigdheden voor een geweldige stand-in.

De kansen zijn, kunt u samen een huis picknick met spullen die je al hebt. Maar om de ervaring zich speciaal voelen, proberen het krijgen van een lekkere picknick mand en een vrolijke outdoor deken. Pack kaas, wijn, broodjes, of wat u maar wilt, stap in uw erf of tuin en doe alsof u in een Parijs park met de eiffeltoren op de achtergrond.

Grillen Apparatuur

U hoeft niet een Airbnb door het strand om te genieten van buiten koken! Een huis grillen setup kunt u optimaal profiteren van mooie dagen en in de openlucht.

Fancy roosters kunnen krijgen super-duur, maar je kan ook een eenvoudige, draagbare grill voor onder de $50. Geen kwestie wat u uiteindelijk koken, bekijk onze tips voor het grillen van grote resultaten.

Camping Uitrusting

Als je een erf, zelfs een kleine, hebt u bijna zeker ruimte voor een tent. Een paar camping essentials zal zorgen voor een “uitje” in uw eigen tuin met de uitgesproken unrugged voordeel van stromend water op slechts een steenworp afstand.

Een tent, slaapzak en zaklamp is een goede start, maar u kunt ook gaan met een camping fornuis en kookgerei om het maximale uit uw tijd buiten. Kopen van hoge kwaliteit versnelling, dus je zult in staat zijn om het te gebruiken voor de “echte” camping reizen ook in de toekomst.

Een Bubbelbad

Weet je wat een goede overgang van het buiten zomer leven ideeën om het hele jaar door leuk is? Een hot tub. Zeker hot tubs lijken als een warm-weer-zaak, want de meeste van ons associëren ze met de zomer vakantie naar warme plaatsen, maar vraag iemand van een besneeuwde klimaat en ze zullen u vertellen dat zinken in een bubbelbad terwijl het sneeuwt buiten is geweldig.

Een goede hot tub is niet goedkoop (maar zeker goedkoper dan een week van de premie op vakantie!) en het is zeker vereist meer planning dan alleen het kopen van een vuurplaats en neer te zetten in uw achtertuin of de aanschaf van nieuwe stoelen voor je deck. Maar het is moeilijk te verslaan onderdompelen in een warm bad met een cocktail om dat te recreëren “ik ben op vakantie” gevoel.

Upgraden Van Uw Verlichting

Denk na over uw afgelopen vakantie. Wat deed het hotel, het zwembad en omgeving, het restaurant van het hotel, en alles wat op het terrein gemeen hebben? Een goede verlichting.

Of u nu gaat voor een romantische bistro voor uw eethoek in de openlucht door te rijgen tot bistro lichten of wilt u om u naar huis met een subtiele zachte ambient licht om te ontspannen in de avond met behulp van slimme lichten, het veranderen van de verlichting in en rondom uw woning is een zeer hoge impact upgrade.

Beter Beddengoed

WHYFRAME/Shutterstock

Denk aan het slapen in een hotel, en het eerste ding dat komt te letten op is waarschijnlijk het luxe beddengoed. Nu is het tijd om te investeren in even-nice home beddengoed terwijl u perfect de staycation kunst van het slapen in.

Witte lakens altijd dat het vibe hotel, maar je kunt ook zacht, hoog-thread-count lakens in elke kleur. Vergeet niet een chique dekbed hoes en wat pluizige nieuwe kussens! Een matras-topper kunnen ook uw oude matras voelt als nieuw.

Plafond Ventilator

Plafond fans kunnen lijken praktische en saai, maar de gestage spin van een ventilator aan het plafond, op een warme dag kan eigenlijk brengen tropical vibes om uw staycation. Met zo veel ventilator modellen die er zijn, kunt u gemakkelijk vinden die upgrades van uw home decor.

Scherm Deur

Laten een frisse wind in door middel van een zachte scherm deur kan u te verleiden tot denken dat de azuurblauwe Middellandse zee ligt net buiten uw deur.

Wat is de deal met zachte scherm deuren? In tegenstelling tot de starre metalen deuren en schuifdeuren panelen (die vereisen dat de installatie en/of bestaande hardware) een zachte scherm deur is een add-on accessoire die u kunt ombouwen naar een reguliere breedte of glazen schuifdeur openen. Hier is een voorbeeld, maar u kunt ze vinden in een verscheidenheid van formaten.

Spa Treats

Als u alleen een upgrade van een kamer in uw huis voor een staycation, de badkamer is een goede keuze. Het is klein, dus verfraaiing it up voelt beheersbaar. En met de deur dicht, de buiten wereld verdwijnt voor een tijdje—met inbegrip van de mensen die je in quarantaine geplaatst met—voor een ontspannend spa-achtige uitje.

Een nieuw schone badkamer kan voelen als een spa al, maar je kunt stimuleren de vibe met een aantal nieuwe inrichting, kaarsen, en groene planten (zelfs kunstmatige degenen). Een andere douche gordijn zal echt een badkamer voelt opgewaardeerd. Voor spa-achtige sfeer, kiest u voor een witte of zachte kleuren in uw interieur.

Ten slotte, voeg enkele persoonlijke verzorging items, zoals een exfoliating body brush of fancy face masker om uw huis compleet spa-ervaring!

Eetkamer Upgrades

We denken dat het diner partijen gaan een enorme post-pandemie trend, want iedereen wil om te pronken met hun nieuw-georganiseerd woningen en kookkunsten. Echter, u hoeft niet te wachten voor partijen te worden toegestaan voordat het upgraden van uw eetkamer.

Een mooie nieuwe serviesje en een paar mooie bril kan een level omhoog thuis te eten, en zal van pas komen voor deze toekomstige feesten. Een middelpunt of tafelkleed maakt een oude eettafel voelen weer als nieuw. Wat extra zorg en aandacht aan de presentatie van de maaltijden thuis, en zult u beginnen te voelen vakantie vibes.

Cocktail Essentials

Voor veel mensen de vakantie niet compleet zonder cocktails. Nu, kunt u uw eigen staycation cocktails, wat eigenlijk veel leuker is dan je zou denken!

Een set van basic bar tools kunt u de zweep cocktails in een paar seconden, en u kunt elk drankje recept denkbare online. Maar als je probeert te blijven uit uw telefoon tijdens uw vrije tijd, pak een cocktail boek recepten voor in de plaats.

Verse Verf

Als je iets wilt, dat voelt meer als een DIY-project, het schilderen van een kamer of twee is een geweldige manier om uw huis te voelen als een uitje. De frisse kleur truc je ogen in het zien van bekende ruimtes op een nieuwe manier.

U kunt kiezen een tijdloos of trendy kleur—het is allemaal aan u—maar zorg ervoor dat plannen project-gratis staycation tijd om te genieten van de resultaten nadat u klaar bent met het schilderij.

Gratis Staycation Ideeën

Evgeny Atamaneko/Shutterstock

Niet iedereen heeft het geld om te kopen nieuwe spullen voor hun huis, maar een krap budget betekent niet dat je moet afzien van een staycation. Geef je je tijd uit een uitje voelen met deze gratis upgrades!

Een Andere Slapen of Eten

Er zijn een aantal krachtige verbindingen tussen het gevoel van nieuwigheid en het gevoel van geluk, wat kan verklaren waarom vakanties kunt maken ons gelukkiger. Nieuwe bezienswaardigheden en ervaringen hebben de neiging om ons positieve gevoelens.

U kunt op die nieuwigheid gewoon door het creëren van een nieuwe eten of slapen ruimte in uw huis. Neem een paar dekens en kussens van uw slaapkamer, en een knusse slaap retraite in een ander deel van het huis. Schakel een lage salontafel in een alternatieve ruimte om samen te eten met kussens op de vloer kussens. Het doen van iets gewoons, zoals eten of slapen, in een andere plaats kunt uw huis voelt fris en interessant.

Maak een Restaurant Ervaring

Je hebt waarschijnlijk al wat je nodig hebt om opnieuw een restaurant ervaring in huis! U kunt bouwen aan een thema “menu” gebruik van wat al in uw koelkast of vriezer. Stel de tafel mooi, doe het licht uit, en kies uit een afspeellijst. Voor meer details over hoe u thuis dineren voelen restaurant-kwaliteit, check dit bericht.

Upgrade Uw Film Nachten

U kunt kijken naar bijna alles in huis, maar nog steeds mensen gaan graag naar de bioscoop, want het is een ervaring. Gelukkig, kunt u ook opnieuw een theater-ervaring in huis voor een lowkey staycation activiteit.

Trek de gordijnen of tijdelijk hangen dekens over je ramen te verduisteren van de kamer als het licht uit. Haal je zachtste dekens om uw meubels gezelliger. Een paar hapjes en drankjes, zodat u niet steeds up-to-raid de koelkast halverwege de film.

Gebruik kaarsen, string lichten, of andere bronnen van weinig licht heb je te bieden nauwelijks-er verlichting. Ten slotte, het schoonmaken van de kamer een beetje te verbergen en rommel, dus niets leidt je af van wat er op het scherm. Je zou niet een state-of-the-art theater systeem, maar deze upgrades zal helpen met het maken van films een meeslepende ervaring.

Het Herschikken Van Uw Meubels

U kunt uw huis totaal anders uitzien zonder iets te kopen nieuwe, eenvoudig te herschikken. Dit geeft u een dosis van die verslavende nieuwigheid, het maken van een staycation voelen zich meer spannend. Plus, het proces van het herschikken kan leuk op zich, zodat u uw huis in een creatief nieuw licht.

Thuis blijven op de lange termijn is niet wat de meeste mensen zouden kiezen, maar dat betekent niet dat je niet moet zoeken naar manieren om jezelf te vermaken. Deze upgrades geeft je een reden om wat broodnodige tijd af te laden en te ontstressen. En nog eens reizen beperkingen zijn opgeheven, je zou kunnen vinden jezelf te kiezen om het herhalen van de staycation ervaring in uw nieuwe, geüpgrade huis!