Hoe om Handgeschreven Notities te maken op Je iPad Via de Apple Potlood

0
140
Khamosh Pathak

De Apple Potlood is een veelzijdige tool voor uw iPad. Niet alleen kunt u gebruiken voor het (virtuele) tekenen, schilderen of kleuren kunt u ook aantekeningen maken en doodle. Hier is hoe om handgeschreven notities te maken op je iPad.

Apple Potlood Compatibiliteit

Apple Potlood is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De eerste generatie Apple Potlood komt in een ronde vorm en werd voor het eerst geïntroduceerd met de originele iPad Pro. Het is ook voorzien van een Lightning-connector onder een kap voor het opladen.

Apple

Hier is een lijst van alle iPads die ondersteuning van de eerste generatie Apple Potlood op het moment van schrijven:

 • iPad Air (3e generatie)
 • iPad mini (5e generatie)
 • iPad Pro-12.9-inch (1e of 2e generatie)
 • iPad Pro 10.5 inch
 • iPad Pro 9,7-inch
 • iPad (6e generatie)
 • iPad 10.2 inch (7e generatie)

De tweede-generatie Apple Potlood is heel wat kleiner, met een platte rand. Nu magnetisch hang op de rand van de iPad Pro ‘ s en kosten draadloos.

Apple

De accessoire wordt alleen ondersteund op de volgende iPad Pro-modellen met Face ID (nogmaals, op het moment van schrijven):

 • iPad Pro 11-inch (2018 en 2020 modellen)
 • iPad Pro 12.9 inch (2018 en 2020 modellen)

Hoe om Handgeschreven Notities te maken op de iPad met Behulp van Notities App

Het is heel gemakkelijk om te beginnen het maken van notities op je iPad als je niet eens hoeft te downloaden van een app. Gewoon gebruik maken van de ingebouwde notitie-app op uw iPad.

Open de “Notes” app op je iPad en maak een nieuwe notitie te maken. Van daar, tikt u op de knop Uitvouwen om de opmerking op het volledige scherm.

Nu, tik je op het puntje van je Apple Potlood op het scherm voor het invoeren van de handgeschreven notities modus. U zult zien hulpmiddelen voor tekenen verschijnen aan de onderkant van het scherm.

Het doek is nu aan jou. U kunt doodle, schrijf of typ iets in de notitie. Wanneer je notities met de Apple Potlood, gebruik uw vinger omhoog en omlaag.

Van de tekengereedschappen, de eerste is de Pen tool. Tik op om de optie voor de dikte van de vulling en de transparantie. U kunt hetzelfde doen voor de volgende twee instrumenten die zijn Marker en Potlood.

Als u de tweede generatie Apple Potlood, u kunt ook dubbeltikken op de Actie-knop om over te schakelen naar de Gum. U kunt ook de Actie-knop om over te schakelen naar het laatst gebruikte gereedschap voor in de plaats.

GERELATEERD: het Wijzigen van de Dubbele Tik Actie op Apple Potlood voor iPad Pro

Het vierde instrument is de Gum. Tik op om uw Apple Potlood en een gum. Zet uw Apple Potlood over iets dat u wilt wissen.

De vijfde tool is een Lasso-stijl selectie tool. (Photoshop-gebruikers vertrouwd zijn.) Zodra de tool is geselecteerd, kunt u de cirkel over de elementen om ze te selecteren. Zodra het geselecteerd is, kunt u uw vinger gebruiken om ze te verplaatsen. Dit kan een goede manier voor u om een doodle op een andere plaats.

De laatste hulpmiddel in de reeks is de Heerser. Nadat u deze selecteert, ziet u een groot heerser in de nota ruimte. U kunt gebruik twee vingers om de Heerser te wijzigen en om de hoek.

Beweeg uw vingers heen en je zult zien dat de heerser springt in bepaalde hoeken als 45 graden, 90 graden, en zo verder. Als je eenmaal hebt gebruikt, de heerser, tikt u op het pictogram weer te ontdoen van het.

Aan de rechterkant zie je een kleur kiezen. Ziet u vijf veel voorkomende kleuren die je kan kiezen, of u kunt tikken op het pictogram kleurkiezer te kiezen uit alle beschikbare kleuren.

Nu weet je al de gereedschappen, ga je gang en beginnen met het schrijven met behulp van uw Apple Potlood.

Zodra u klaar bent met schrijven, er is een leuke verborgen juweeltje voor u om te ontdekken. Apple notitie-app heeft een functie voor handschriftherkenning ingebouwd. Dus, zolang je het handschrift is goed leesbaar, Apple moet kunnen herkennen en indexeren van hen.

Dit betekent dat u kunt zoeken naar tekst in uw handgeschreven notities. Om het uit te testen, gaat u naar het veld “Zoeken”, en proberen om iets te vinden van uw handgeschreven opmerking.

Plus, je hoeft niet eens om te ontgrendelen uw iPad om te beginnen het maken van handgeschreven notities. Tik gewoon op uw iPad lock-scherm met uw Apple Potlood. Dit maakt een nieuwe lege opmerking dat u kunt beginnen met het schrijven van in. Later, je kunt ontgrendelen met je iPad op te slaan in de notitie.

U kunt de functie in de Instellingen-app door te gaan naar Notes – > de Toegang tot Toelichting Van het Slot Scherm.

Schrijf Netjes met Behulp van Lijnen en Rasters

Wanneer u start met het gebruik van de notitie-app om handgeschreven notities te maken, zult u zich realiseren dat uw handgeschreven nota ‘ s zijn heel toevallig. Er is een manier om dingen netjes en opgeruimd. Wanneer u voor het eerst een lege notitie, tik je op de knop Delen. Het zal een single “Lijnen en Rasters” optie. (U vindt er ook de optie in het Aandeel blad.)

Uit het pop-up, selecteert u de vorm van lijnen of grid lay-out die u wilt.

Dit wordt nu de achtergrond van uw opmerking, waardoor het veel makkelijker om te schrijven in een rechte lijn.

Alternatieve App-Opties Opmerking

De Apple notitie-app is een goede plek om te beginnen met handgeschreven notities op de iPad, maar als u meer functies, kijk je bij één van de vele third-party apps in de App Store. Hier zijn onze aanbevelingen.

GoodNotes 5 ($7.99)

GoodNotes 5 is de meest veelzijdige notitie-app als het gaat om Apple Potlood. U kunt aanpassen van vrijwel elk onderdeel van de handgeschreven notitie interface. U kunt schakelen tussen de verschillende pen stijlen en schuiven richting. U kunt het toevoegen van vormen, afbeeldingen en tekst om de notitie. De app wordt geleverd met een groot aantal sjablonen, en er is een functie waarmee u kunt inzoomen op een bepaald gedeelte van de pagina.

Erkenning ($8.99)

Erkenning is een populaire notitie-app onder studenten. Hiermee kunt u audio opnemen, typt u opmerkingen, en het nemen van handgeschreven notities, allemaal in een enkele interface. Plus, het synchroniseren van audio met uw opmerkingen, wat handig is tijdens de revisie van de tijd. U kunt ook importeren en annoteren van Pdf ‘s en het werk op twee nota’ s side-by-side.

Als je een iPad Pro en nieuwere Mac, kunt u sluit uw iPad aan op je Mac en zet hem in een volledig functionele secundaire beeldscherm en tekening tablet (met Apple Potlood ondersteuning) met behulp van de nieuwe Secundaire functie in macOS Catalina en iPadOS.

GERELATEERD: Hoe Gebruik Je iPad als een Extern Beeldscherm Met Zijspan

LEES VERDER

 • “Het Uitschakelen of Aanpassen van Nieuwe e-Mail Alerts in Outlook
 • “Het Gebruik van Uw Smartphone als een Amazone-Brand Afstandsbediening van de TV
 • “Het Gebruik van Windows-10 van de Package Manager, “winget”
 • “40 Jaar Later, ‘Pac-Man’ Is Nog Steeds Het Vastleggen Van Onze Harten
 • “Nee, de iOS-13.5 iPhone Update zal niet Sturen Uw medische Gegevens aan de Overheid