Hoe de Google Houd Extensie in Chrome Maakt Surfen op het Web Leuk

0
52

Het is makkelijk om overweldigd en afgeleid tijdens het surfen op het web. Je begint met een schijnbaar eenvoudige taak en voor je het weet vind je jezelf switchen tussen een miljoen tabbladen verloren te hebben wat u zoekt in de eerste plaats volledig.

Nadat u op verplaatsen naar iets anders, het zoeken van uw open tabbladen in Chrome kan een tijdje duren. Een andere manier om op de hoogte te blijven van uw taken is om aantekeningen te maken en opslaan van uw bevindingen daar en dan.

Een geweldige oplossing voor het maken van aantekeningen zonder onderbreking van uw taken is het gebruik van de Google Houd app. Nu kan je het gebruiken in een eenvoudige en strakke vorm van een browser extensie. Snel nemen van notities, het maken van lijsten, sla belangrijke web pagina ‘ s en bekijk ze later met de Google Houd Chrome-Extensie.

Waarom Gebruik Maken Van De Google Houd Extensie?

Ten eerste, het maken van notities apps zijn geweldig voor het verbeteren van uw productiviteit en Google Houden is geen uitzondering. Als je weet hoe om volledig te kunnen profiteren van de app, kunt u tijd besparen op de planning van belangrijke gebeurtenissen, houd uw to-do lijsten en persoonlijke notities georganiseerd, en zelfs helpen je met project management.

Hoe werkt het? Zodra u het toevoegen van de Google Houden extensie kunt u items opslaan tijdens het surfen op met slechts een klik. Op die manier kunt u verder surfen op het web en kom later terug op. U hoeft niet zorgen te maken over het verliezen van een belangrijke link ooit weer.

Toegang tot al uw opgeslagen inhoud wanneer u maar wilt van de Google Houd webpagina. De labeling-systeem helpt u om uw opmerkingen en opgeslagen kaarten georganiseerd. Kleur-code van uw kaarten om ze pop-up tussen alle andere content, of het gebruik van afbeeldingen of tekeningen om creatief te zijn met hen. U kunt ook herinneringen voor taken voltooien en Google Houd zal u waarschuwen over hen, wanneer de tijd komt.

Het Installeren Van De Google Houd Uitbreiding

Voordat u start met het gebruik van de Google Houd uitbreiding, hier is hoe het te installeren.

  1. Open de Google Houd extensie pagina in de Chrome web store.
  1. Klik op Toevoegen aan Chrome knop.
  1. U zult zien dat het Toevoegen van “Google Houd Chrome-Extensie”? menu pop-up. Selecteer Add extension.
  1. Chrome krijgt dan informatie over u die u hebt toegevoegd aan de extensie. U kunt nu toegang tot Google Houden door te klikken op het gele pictogram met een lamp naast de adresbalk.

Het Gebruik Van De Google Houd Chrome-Extensie

Nu dat u hebt toegevoegd aan de uitbreiding, het vinden van de Google Houd het pictogram in de rechterbovenhoek van het venster en klik met de rechtermuisknop op het. Selecteer Ga naar Houden om de app in een nieuw tabblad.

Wanneer u voor het eerst het land op het Houden pagina, de app zal u vragen of u wilt om het gebruik van licht of donker modus. Wij raden het inschakelen van de donkere modus voor een meer comfortabele gebruikerservaring. Zodra u klaar bent met de algemene app aanpassen, kunt u beginnen met het toevoegen van notities en web pagina ‘ s aan te Houden. Alle items worden gesynchroniseerd op al uw apparaten, inclusief computers, Android, iOS, en Dragen die u gebruikt.

U kunt opmerkingen toevoegen van het Houden van pagina met een opmerking… menu in de top van het venster.

U kunt een notitie maken tijdens het surfen. Klik op de Bewaar-pictogram om het te doen van alle Chrome-tabblad. Voeg een opmerking en een label in voor het organiseren van uw notities beter, of het laten zoals het is.

Creatief Met Wat U Bespaart

Google Houd zorgt voor een zekere creativiteit met de opmerkingen die u maakt en de inhoud die u opslaat. Hier zijn een paar tools die je kunt gebruiken om beter te kunnen organiseren uw Google Houd de kaarten. Leren gebruik maken van alle van hen om optimaal te profiteren van de service.

Gebruik Labels Om Categorieën Maken

Labels zijn de gemakkelijkste manier voor het organiseren van de inhoud op te Houden. Ze maken het makkelijker voor u om toe te voegen en vervolgens te zoeken in de toelichting voor meer informatie. Labeling zal ook u helpen om uw werk-gerelateerde content gescheiden is van de persoonlijke inhoud.

Een item op Google Houden kan één of meerdere etiketten. U kunt het maken van nieuwe etiketten van de Google Keep pagina, evenals van alle andere Chrome-tabblad bij het toevoegen van een opmerking.

Gebruik Beeldspraak & Kleur-Codes Aan Het Visualiseren Van Je Doelen

Of uw kaarten en notities op Google Houden zijn alle professionele of persoonlijke, het kan nooit kwaad om het visualiseren van je doelen beter. U kunt afbeeldingen toevoegen of foto ‘ s van uw kaarten en lijsten voor een betere motivatie.

Als het een te doen lijst, maak een color-coding systeem dat zal u vertellen hoe ver in de vooruitgang die u met de taken. Samen met smart etikettering en motiveren van beelden, kunt u uw Google Houd de pagina in een inspirerende visie van commissarissen.

Gebruik Herinneringen Vergeet Nooit Meer Een Verjaardag Opnieuw

Google Houd hiermee kunt u instellen dat een enkelvoud of een herhaalde herinnering voor uw notities, met een datum en tijd. Dit is een handige functie voor zowel uw vriend ‘ s verjaardag en een conferentie video-oproep die u niet mag missen.

Het gebruik van Gedeelde Lijsten te Maken van Huishoudelijke Taken Makkelijker

U kunt uw notities en lijsten uit de Keep met een van uw contacten. Vind de medewerker pictogram wanneer u uw opmerking, klik op hun naam of e-mail.

Afgezien van professionele samenwerking, die u kunt gebruiken voor het organiseren van uw vriend van het verjaardagsfeestje, of om te delen boodschappenlijstjes met uw familie. Vink de items uit de lijst als je ze, en het Houden en bijwerken van de lijst van iedereen die je gedeeld.

Toegang Tot Google Houden Van Uw Telefoon

U kunt uw opmerkingen en kaarten uit andere computers en mobiele telefoons.

Vanaf uw smartphone, u kunt gebruik maken van de Google Houd mobiele app, zie uw opgeslagen inhoud, of ga naar Google Houd de pagina van de Chrome-browser. Alle wijzigingen en updates die u op uw telefoon wordt automatisch opgeslagen en zichtbaar vanaf andere apparaten.

Downloaden: voor iOS, Android.

Check Out Wat Google Te Bieden Heeft

Google heeft lange vertakte van de zoekmachine die het gebruikt te worden. Als je van Google Houden, geven andere minder bekende Google-diensten uit te proberen. Je zou verrast zijn door wat ze te bieden hebben.

Maakt u gebruik van Google Houden? Gaat u liever met de app of de Google Houd extensie? Deel je mening met ons in de reacties hieronder.