Het uitschakelen van COVID-19 Blootstelling Loggen en berichten op de iPhone

0
75
Khamosh Pathak

Apple introduceerde de Blootstelling Meldingen API in de iOS-13.5 iPhone update, samen met de blootstelling te loggen en meldingen expliciet ontwikkeld om te helpen met het coronavirus contact traceren. Hier is hoe kunt u in-of uitschakelen van de COVID-19 Blootstelling Logging functie op je iPhone.

Google en Apple hebben de krachten gebundeld om een digitale versie van een contact tracing kader genoemd Blootstelling Meldingen. Als u een gezondheids-app is geïnstalleerd, wordt uw iPhone zal sturen gerandomiseerde Bluetooth bakens aan apparaten om je heen. Het zal ook het verzamelen van de bakens van telefoons die heb je al voor 10 minuten of meer.

Als iemand wordt gediagnosticeerd met COVID-19, ze kan mark zich als geïnfecteerd in de health app. Elke dag, uw iPhone zal het downloaden van een nieuwe anonieme database van degenen met geverifieerde gevallen en controleren aan de hand van de bakens die zijn opgeslagen op uw apparaat. Als u kruisten in de laatste 14 dagen, je krijgt een melding dat u mogelijk blootgesteld aan COVID-19, en de app zal de gids u door de volgende stappen.

GERELATEERD: Hoe Je iPhone de Nieuwe COVID-19 Blootstelling Meldingen Werken

De Blootstelling van de Logging functie is niet standaard ingeschakeld, en in te schakelen, moet u een ondersteund gezondheid tracking app (vanaf uw lokale publieke gezondheid organisatie). Dat gezegd hebbende, je kunt gaan en de functie uit te schakelen (en te verwijderen van de blootstelling log) op elk gewenst moment.

Aan de slag, open de ‘Instellingen’ app op je iPhone en selecteer vervolgens de optie “Privacy”.

Hier tikt u op de “Gezondheid” knop.

Je ziet nu de nieuwe “COVID-19 Blootstelling Logging” optie bij de bovenkant van de Gezondheid van de pagina.

Hier vindt u de details van de gezondheid tracking apps die u heeft geïnstalleerd. Als u een gezondheids-app is geïnstalleerd, kunt u op het rondje naast ‘Verkennen log in” de functie in te schakelen.

Selecteer de “Blootstelling Controles” optie om een overzicht zien van alle verzoeken om uw Belichting Log in de laatste 14 dagen.

Als u wilt, kunt u verwijderen van uw Belichting Aanmelden door op de “Delete Blootstelling Aanmelden” knop.

Wilt u meer weten? Neem een kijkje op onze contact op met het traceren van toelichting en de beste apps en websites voor het bijhouden van COVID-19.

GERELATEERD: De Beste COVID-19 Tracking Apps en Websites

LEES VERDER

  • “Wat Is LinkedIn Premium, en Is het de moeite Waard?
  • “Hoe Je iPhone de Nieuwe COVID-19 Blootstelling Meldingen Werken
  • “Update Je iPhone voor Face ID Masker Detectie in iOS 13.5
  • “Hoe Wijzig Uw Persoonlijke Meeting-ID (PMI) in te Zoomen
  • “Hoe Naadloos de Overdracht van Je WhatsApp-Berichten naar Uw Nieuwe Telefoon