Het Gebruik van Uw Smartphone als een Amazone-Brand Afstandsbediening van de TV

0
90

Verloor je Amazon Fire afstandsbediening van de TV weer? Vrees niet, u kunt het downloaden van een gratis app voor uw iPhone of Android-smartphone waarmee u het toestel bedienen op afstand. Hier is hoe.

Eerste, moet u gratis downloaden op de Amazon Fire-TV-app. Als u een iPhone of iPad downloaden uit de App Store. Als u een Android-toestel, de app van Google Play.

Volgende, zorg ervoor dat u bent aangesloten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk als het Vuur TV-apparaat dat u wilt bedienen. De app werkt via Wifi, dus er is geen noodzaak voor een directe line-of-sight werking als een IR-afstandsbediening van de TV.

Nadat de app is gedownload, start het op, en meld u aan bij uw Amazon.com account. De app geeft je een lijst van nabijgelegen Vuur TV-apparaten die u kunt bedienen.

Tik op het Vuur TV-apparaat dat u wilt om te controleren, en kijken op de TV aangesloten op het apparaat. Het zal weer een vier-cijferige code in te typen in uw Vuur TV app, zodat de twee kunnen koppelen.

Deze veiligheidsmaatregel is zo random mensen die toevallig op uw Wi-Fi-netwerk niet in staat zijn om de controle van uw Brand-TV.

Als u eenmaal verbonden bent, kunt u omhoog, omlaag, links en rechts in het hoofdvenster van de touchpad-achtig gebied van de app te navigeren als u op de omhoog, omlaag, links en rechts toetsen op de afstandsbediening. Ook de Back, Home, hamburger, terug, afspelen/pauzeren, snel vooruit-alle knoppen werken op dezelfde manier als op een fysieke Brand afstandsbediening van de TV.

U kunt zelfs zoeken op uw Alexa Vuur TV met behulp van de app door naar beneden te trekken op de microfoon tab aan de bovenkant van het scherm en spreek in de microfoon van je apparaat. De resultaten laten zien op de TV.

Als u liever te zoeken met behulp van tekstinvoer (of als je ooit behoefte aan het invoeren van een code voor het ouderlijk toezicht), druk op de-toets op het Toetsenbord, en u zult worden genomen om een zachte toetsenbord op het scherm.

GERELATEERD: het Inschakelen van Ouderlijk toezicht op het Vuur TV en Vuur TV-Stick

U kunt gebruik maken van het Vuur TV app besturen van meerdere Vuur-TV-toestellen uit alle hoeken van het huis waar u een lokale Wi-Fi-verbinding—u hoeft dus niet nodig om erg dicht bij de TV. Dat is handig als, zeg, je bent koken uit de keuken en zet een toon in de andere kamer voor je kinderen. Of, je kunt overtuigen van uw buren dat u een haunted TV.

En, als u vindt dat uw Brand-TV remote opnieuw aan (waarschijnlijk in de bank kussens), kunt u gebruik maken van de app en de afstandsbediening gelijktijdig als u wilt. Veel kijkplezier!

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van Uw Smartphone als een Amazone-Brand Afstandsbediening van de TV
  • “Het Gebruik van Windows-10 van de Package Manager, “winget”
  • “40 Jaar Later, ‘Pac-Man’ Is Nog Steeds Het Vastleggen Van Onze Harten
  • “Nee, de iOS-13.5 iPhone Update zal niet Sturen Uw medische Gegevens aan de Overheid
  • “Het Annuleren van een Zoom Vergadering