U Kunt een Verzoek voor Vroege Toegang tot de Overdracht van het Spelen van Muziek naar YouTube-Muziek

0
33
Google

Na jaren van draaien overlappende Muziek en YouTube Music side-by-side, Google werkt aan de overgang van de gebruikers van de voormalige dienst voor het laatste. De overdracht is uit te rollen in fasen, maar nu kunt u vragen om te springen naar de voorkant van de lijn.

Wanneer je in staat bent om, de overdracht van het Spelen van Muziek naar YouTube-Muziek is een eenvoudig proces—klik op een knop. Dat is alles wat je hoeft te doen, ervan uitgaande dat Google opende de tool voor u.

Veel mensen kunnen niet gebruik maken van de tool op dit moment, en een bezoek aan de overdracht van het terrein leidt tot een binnenkort bericht. Wanneer het wordt geopend, wordt de overdracht proces zijn alle belangrijke functies van Google Play, met inbegrip van:

  • Gekochte nummers en albums
  • Geupload persoonlijke muziek (limit voor upload is opgewaardeerd tot 100.000 nummers)
  • Opgeslagen afspeellijsten
  • Podcast-abonnementen (woon nu op de Google-Podcasts-app)

Als u daar niet op wilt wachten, kunt u een formulier invullen om een aanvraag early access. Alles wat je hoeft te doen is uw e-mail adres is gekoppeld aan uw Google Play-Account, en uw land van verblijf.

YouTube doet zeggen dat het aanvragen van een vroegtijdige toegang niet garanderen dat je naar de voorkant van de lijn, dat wel. Maar als u wilt maken het verplaatsen eerder vroeger dan later, het is de moeite waard een schot.

via 9to5Google