3 Splid Spill For Spill Og Anime Fans

0
167

Splid popularitet har gått i været de siste årene i løpet av sin overgang fra å bli markedsført som en budbringer for spillere til en mer generell kommunikasjon plattform. Splid servere er perfekt for nettsteder, internett-personligheter, og mer—de er en av de enkleste måter å bygge et nettsamfunn for en merkevare, en tjeneste eller en hobby.

Med denne popularitet har kommet en økning i utvikling av tredjeparts applikasjoner, slik som Splid roboter. Disse roboter har blitt mer og mer kreative som Splid blir eldre, og noen har utviklet seg til fullverdig, tekst – /bilde-basert spill som folk kan spille helt gjennom Splid.

For de som er interessert i spill og anime, det er gode nyheter—mange av de mest unike Splid spillet bots imøtekomme disse nisjene. I denne artikkelen, la oss gå over tre av de mest interessante Splid spill for spill og anime fans som kan spilles gjennom en bot.

Karuta

Lansert i februar 2020, Karuta er en ny bot som er raskt økende popularitet. Det tilbyr en morsom måte å samle over 70 000 individuelle anime tegn, som kort gjennom Splid.

Når det legges til en server, Karuta fungerer ved å la enkelte spillere kjøre en kommando (k!slipp) på en tidsbestemt intervall, som kaster et sett med kort i en offentlig kanal for spilleren og andre å velge mellom. Under disse kortene vil være et sett av reaksjoner, nummerert opp til tre, som spillerne kan trykke eller klikke på.

Den som er først til å reagere får kortet tilsvarende reaksjon nummer, som vil sette spillerens evne til å hevde seg på en kort cooldown.

Kortene vil også automatisk slippe så spillere på serveren chat aktivt. I store servere, den utpekte Karuta kanal er ofte veldig opptatt på grunn av både den aktive og passive slippe metoder.

Karuta er en Splid spillet med en global økonomi, som betyr kort innhentet i en server vedvare over alle andre. Kort slippe med én av fem kvaliteter, skadet, fattige, god, god, eller mint—som visuelt påvirker dem. Det er også skrive ut tallene, og legger til et ekstra lag av sjeldenhet og forfengelighet. Spillere kan bruke gull til å oppgradere kort opp til mint tilstand, som låser videre progresjon og kosmetisk alternativer, for eksempel farging.

Karuta har også en svært aktiv handel økonomi og flere forskjellige typer valuta for å holde ting interessante. Boten tar også en veldig sterk holdning mot juks, ikke tillater spillere å bruke flere kontoer eller roboter, og forbud spillere som begår disse forbrytelser. De spillerne kort er deretter sendt til en spesiell global auksjon system der de er fordelt tilbake i økonomien.

For anime fans og samlere eller completionists, Karuta er et utrolig vanedannende bot.

Pokécord

Pokécord har eksistert i mange år, og har etablert seg som en av de sanneste måter å oppleve verden av Pokémon gjennom Splid.

For å spille Pokécord, bare legge til bot til en server og la den til å overvåke kanaler der brukerne aktivt chat. Som dette skjer, Pokécord vil automatisk gyte Pokémon-for medlemmer av serveren til fange. Å fange en Pokémon, spillere må skrive inn p!ta kommandoen etterfulgt av the Pokémon ‘ s navn.

Pokécord er en blanding av casual trivia og en skrive hastighet konkurransen. Den mest kunnskapsrike Pokémon-fans som kan type den raskeste vil finne seg selv med den største samlingen av Pokémon.

Når fanget, hver Pokémon ruller et nivå og Iv, eller Individuelle Verdier, som hjelper deg å bestemme den totale strømnivå og verdi (for handel). Dette gjør bot er økonomien mye dypere enn bare å fange Pokémon-en spiller kan ønske—å fange en med perfekt Iv er det endelige målet. Hver Pokémon ‘ s nivå passivt øker som spillerne chatte i Splid servere som har bot.

Mens “fange ’em all” er de viktigste tegn til Pokécord, det er en robust kjempe mot systemet som tar seg av Iv. Mens andre roboter, som Myuu, kan gjøre bedre jobb enn Pokécord på å simulere en ekte Pokémon battle erfaring, størrelsen på Pokécord—i dag over en million Splid spill servere—holder det på toppen. Pokémon-fans vil elske denne boten.

Mudae

Mudae setter en interessant vri på samlingen-stil spill av andre roboter i denne artikkelen. Mudae er en Splid bot med tegn fra anime og spill som gjør at enkelte servere for å kjøre sin egen lokale “økonomi.” Karuta og Pokécord er både globale, noe som betyr spillernes utvikling overføringer med dem på tvers av servere, men Mudae setter server eiere i kontroll av hvordan spillet fungerer.

I Mudae, spillerne er i stand til å rulle collectible figurer basert på flere parametere—$hg vil rulle mannlige karakterer fra tv-spill, $wa vil rulle kvinnelige figurer fra anime, etc. Mudae er gimmick er å samle inn “husbandos” og “waifus”, begge populære søkeord i anime kultur for å beskrive kjære mannlige og kvinnelige figurer, henholdsvis.

I Mudae, klikke hjertet reaksjon under uavhentede rolls vil tillate spillere å “gifte seg” disse tegn, sette dem i eget besittelse av det. Siden spillet er lokalisert, dette betyr at hver karakter kan bare kreves av en person av gangen.

Mudae har også en dyp valuta system, kakera, som tillater spillere å nivå opp merker at forsterke den måten de opplever spillet. For eksempel, kan spillerne bruke sine kakera å smi en Bronse merke som vil gi dem en ekstra ønskeliste slot, som vil ping dem når en karakter som de ønsker for har blitt kastet.

Mudae bringer sammen både anime og spill tegn og er spesielt stor i mindre servere på grunn av sin begrensede gyte-system.

Uenigheten spillene som er nevnt ovenfor, vil være et flott tillegg til enhver server som er fylt med fans av tv-spill eller anime, og alle tre er regelmessig for å holde ting friskt. Har du spørsmål eller kommentarer om noen av disse roboter? Hvis så, legg gjerne igjen en kommentar nedenfor.