3 Onenigheid Games Voor Gaming & Anime Fans

0
45

Onenigheid is de populariteit enorm gegroeid de afgelopen jaren tijdens de overgang van markt gebracht als een boodschapper voor gamers om een meer algemene communicatie platform. Onenigheid servers zijn ideaal voor websites, internet persoonlijkheden, en meer—ze zijn een van de gemakkelijkste manieren om te bouwen aan een internet community voor een merk, dienst of hobby.

Met deze populariteit is te komen tot een stijging in de ontwikkeling van toepassingen van derden, zoals Onenigheid bots. Deze bots zijn geworden meer en meer creatief als Onenigheid ouder wordt, en sommige hebben zich ontwikkeld tot volwaardige, tekst/afbeelding-based games die mensen kunnen spelen volledig door Onenigheid.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het gamen en anime, er is ook goed nieuws: veel van de meest unieke Twist spel bots tegemoet te komen aan deze niches. In dit artikel laten we gaan over drie van de meest interessante Onenigheid games voor gamers en fans van de anime die kunnen worden afgespeeld door middel van een bot.

Karuta

Gelanceerd in februari 2020, Karuta is een nieuwe bot die snel aan populariteit wint. Het biedt een leuke manier om het verzamelen van meer dan 70.000 individuele anime personages als de kaarten door Onenigheid.

Wanneer het wordt toegevoegd aan een server, Karuta werkt door middel van individuele spelers een opdracht uitvoeren (k)!drop) op een tijdsinterval, die rolt een set kaarten in een openbaar kanaal is voor de speler en anderen om uit te kiezen. Onder deze kaarten worden een reeks van reacties, genummerd van maximaal drie, die spelers kunnen gebruiken tik of klik op.

Wie het eerst reageert krijgt de kaart overeenkomt met de reactie nummer, dat zal dan zet de speler beweert mogelijkheid op een korte cooling-down.

Kaarten zullen ook automatisch laten vallen als spelers in de server chat actief. In grote servers, de aangewezen Karuta kanaal is vaak erg druk als gevolg van zowel de actieve en passieve drop methoden.

Karuta is een Onenigheid spel met een mondiale economie, wat betekent kaarten verkregen op een server aanhouden tegenover alle anderen. Kaarten vallen met een van de vijf kwaliteiten, beschadigd, slecht, goed, uitstekend of mint—visueel aantast. Er zijn ook afdrukken nummers, het toevoegen van een extra laag van zeldzaamheid en ijdelheid. Spelers kunnen besteden goud om te upgraden kaarten up-to-mint conditie, die ontgrendelt de verdere voortgang en cosmetische opties, zoals het verven.

Karuta heeft ook een zeer actieve handel economie en meerdere andere valuta soorten om dingen interessant te houden. De bot heeft ook een zeer sterke houding tegen bedrog, niet door de spelers gebruik van meerdere accounts of bots en een verbod spelers die het plegen van deze strafbare feiten. Deze spelers worden vervolgens verstuurd naar een speciale global veiling systeem waar ze zijn verspreid terug in de economie.

Voor anime fans en verzamelaars of completionists, Karuta is een ongelooflijk verslavend bot.

Pokécord

Pokécord is al jaar en heeft zich gevestigd als een van de beste manieren om de wereld van Pokémon door Onenigheid.

Om te spelen Pokécord, voeg de bot een server en laat de monitor kanalen waar gebruikers actief chat. Als dit gebeurt, Pokécord automatisch paaien Pokémon voor de leden van de server op te vangen. Om de vangst van een Pokémon, moeten spelers typ de p!catch gevolgd door de Pokémon ‘ s naam.

Pokécord is een mix van casual spellen en een typesnelheid wedstrijd. De meest ervaren Pokémon-fans wie typt het snelst vindt zich met de grootste collectie van Pokémon.

Wanneer gevangen, elke Pokémon rolt een niveau en IVs, of Individuele Waarden, die helpen bij het bepalen van het totale vermogen en de waarde (voor de handel). Dit maakt de bot van de economie veel dieper dan alleen het vangen van de Pokémon mag een speler wilt—het vangen van een perfecte IVs is het ultieme doel. Elke Pokémon-niveau verhoogt passief als spelers chatten in Onmin servers die voorzien zijn van het bot.

Terwijl ‘ vangen ’em all” is de belangrijkste tekenen te Pokécord, er is een robuuste vecht systeem dat gebruik maakt van IVs. Terwijl andere bots, zoals Myuu, kan beter een baan dan Pokécord bij het simuleren van een echte Pokémon battle ervaring, de enorme omvang van Pokécord—momenteel meer dan een miljoen Onenigheid game servers—houdt het op de top. Pokémon-fans zullen genieten van deze bot.

Mudae

Mudae zet een interessante draai aan de collectie-stijl spel van andere bots in dit artikel. Mudae is een Onenigheid bot met personages uit de anime en videogames die het mogelijk maakt individuele servers om hun eigen lokale “economie.” Karuta en Pokécord zijn zowel wereldwijd, wat betekent dat spelers op de vooruitgang van de transfers met hen over de servers, maar Mudae zet server eigenaren bepalen hoe het spel werkt.

In Mudae, spelers in staat zijn om te rollen verzamelbare karakters op basis van verschillende parameters—$hg zal rollen mannelijke personages van video games, $wa rolt vrouwelijke personages uit de anime, enz. Mudae de gimmick is het verzamelen van “husbandos” en “waifus”, zowel de populaire termen in de anime cultuur te beschrijven geliefde mannelijke en vrouwelijke karakters, respectievelijk.

In Mudae, te klikken op het hart reactie onder niet-opgeëiste broodjes stellen spelers in staat om te “marry” deze personages, waardoor ze in enige bezit. Sinds het spel is gelokaliseerd, dit betekent dat elk personage kan alleen worden aangevraagd door een persoon op een moment.

Mudae ook voorzien van een diepe munt systeem, kakera, waarmee spelers een level omhoog badges die het verbeteren van de manier waarop ze de ervaring van het spel. Bijvoorbeeld, kunnen de spelers gebruik maken van hun kakera aan het smeden van een Bronzen badge die hen een extra verlanglijstje slot, die ping hen als een teken zij wensen is uitgerold.

Mudae brengt zowel anime en gaming personages en is vooral groot in kleinere servers vanwege de eindige paai-systeem.

De Onenigheid games bovenstaande zou een geweldige aanvulling op elke server gevuld met fans van videospellen of anime, en alle drie worden regelmatig bijgewerkt om dingen fris. Heeft u vragen of opmerkingen over deze bots? Als dat zo is, voel je vrij om een reactie hieronder achterlaten.