3 Oenighet Spel För Spel & Anime Fans

0
61

Oenighet popularitet har vuxit snabbt under de senaste åren under sin övergång från den marknadsförs som en budbärare för spelare till en mer generell plattform för kommunikation. Oenighet servrar är perfekt för webbplatser, internet personligheter och mycket mer—de är ett av de enklaste sätten att bygga en internet-community för ett varumärke, service, eller hobby.

Med denna popularitet har kommit en våg i utvecklingen av tredje part, såsom Osämja robotar. Dessa robotar har blivit mer och mer kreativ som Oenighet växer äldre, och vissa har utvecklats till fullfjädrade, text/bild-baserade spel som man kan spela helt och hållet genom Oenighet.

För dem som är intresserade av spel och anime, det är goda nyheter—många av de mest unika Oenighet spelet bots tillgodose dessa nischer. I denna artikel, låt oss gå över tre av de mest intressanta Oenighet spel för spel och anime fans som kan spelas igenom en bot.

Karuta

Lanserades i februari 2020, Karuta är en ny bot som är snabbt ökar i popularitet. Det erbjuder ett kul sätt att samla över 70 000 enskilda anime tecken som kort genom Oenighet.

När de läggs till en server, Karuta fungerar genom att låta enskilda spelare kör ett kommando (k!släpp) på en tidsinställd intervall, som kastar en uppsättning kort i en offentlig kanal för spelare och även andra att välja bland. Under dessa kort kommer att vara en serie av reaktioner, numrerade upp till tre, där spelarna kan klicka på eller klicka på.

Den som är först med att reagera blir kortet som motsvarar reaktion nummer, som sedan kommer att sätta spelarens förmåga att hävda sig på en kort cooldown.

Kort kommer också automatiskt att släppa spelare på servern chatta aktivt. I stora servrar, särskilt Karuta kanal är ofta mycket folk på grund av att både aktiv och passiv släppa metoder.

Karuta är en Oenighet spel med en global ekonomi, vilket innebär att kort som har framställts i en server kvarstår över alla andra. Kort släpp med en av fem kvaliteter—skadad, dålig, bra, mycket bra, eller mint—som visuellt påverkar dem. Det finns också skriva ut nummer, lägger till ett extra lager av sällsynthet och fåfänga. Spelare kan spendera guld för att uppgradera kort upp till mint condition, vilket låser upp ytterligare progression och kosmetiska alternativ, såsom färgning.

Karuta har också en mycket aktiv handel ekonomi och flera olika valutor typer för att hålla saker intressant. Bot tar också en mycket stark ställning mot fusk, att inte tillåta spelare att använda flera konton eller bots, och förbud mot spelare som begår dessa brott. Dessa spelarnas kort skickas sedan till en särskild global auktion system där de är fördelade tillbaka in i ekonomin.

För anime fans och samlare eller completionists, Karuta är en otroligt beroendeframkallande bot.

Pokécord

Pokécord har funnits i många år och har etablerat sig som en av de sannaste sätt att uppleva världen av Pokémon genom Oenighet.

Att spela Pokécord, lägg bara till bot till en server och gör det möjligt att övervaka kanaler där användare aktivt chatt. När detta händer, Pokécord kommer automatiskt att leka Pokémon för medlemmar av servern för att fånga. Att fånga en Pokémon-spelare måste skriva p!fånga kommando följt av Pokémon ‘ s namn.

Pokécord är en blandning av casual trivia och en skrivhastighet tävling. Den mest kunniga Pokémon-fans som kan skriva snabbast kommer att finna sig med den största samlingen av Pokémon.

När den har fångats, varje Pokémon rullar en nivå och IVs, eller Individuella Värden, som hjälp för att avgöra dess totala effekt och värde (trading). Detta gör bot ekonomi mycket djupare än att bara fånga Pokémon-en spelare kan vilja—att fånga en med perfekt IVs är det yttersta målet. Varje Pokémon nivå passivt ökar som spelare chatta i Disharmoni servrar som har bot.

Medan “fånga ’em all” är den viktigaste dra till Pokécord, det är en robust slåss system som tar fördel av IVs. Medan andra robotar, som Myuu, kan göra ett bättre jobb än Pokécord på att simulera en verklig Pokémon battle erfarenhet, storleken av Pokécord—idag över en miljon Oenighet spel servrar—håller den på topp. Pokémon-fans kommer att älska denna bot.

Mudae

Mudae ger en intressant vinkling på samlingen-stil spelet i andra robotar i denna artikel. Mudae är en Oenighet bot med tecken från anime och tv-spel som gör det möjligt för enskilda servrar för att köra sina egna lokala ekonomin.” Karuta och Pokécord är både globala, vilket innebär att spelarnas framsteg överföringar med dem över servrar, men Mudae sätter server ägare har kontroll över hur spelet fungerar.

I Mudae, spelarna har möjlighet att rulla samlarobjekt tecken baserat på flera parametrar—$hg kommer att rulla manliga karaktärer från tv-spel, $wa kommer att rulla kvinnliga karaktärer från anime, etc. Mudae s gimmick är att samla in “husbandos” och “waifus”, båda populära termer i anime kultur för att beskriva älskade manliga och kvinnliga karaktärer, respektive.

I Mudae, klicka på hjärtat reaktion under outtagna rullar gör det möjligt för spelare att “gifta sig” med dessa tecken, sätta dem i ensam besittning av det. Eftersom spelet är lokaliserad, vilket innebär att varje karaktär kan endast begäras av en person åt gången.

Mudae har också en djup valuta system, kakera, som tillåter spelare att nivå upp märken för att öka upplevelsen för spelet. Till exempel, spelarna kan använda sin kakera att skapa ett Brons märke som kommer att ge dem ytterligare en önskelista slot, som kommer att pinga dem när en karaktär som de önskar har rullats.

Mudae sammanför både anime och spel tecken och är särskilt stora i mindre servrar på grund av att dess ändliga lek-system.

Oenighet spel som anges ovan skulle vara ett bra komplement till en server fylld med fans av tv-spel eller anime, och alla tre uppdateras regelbundet för att hålla det färska. Har du några frågor eller kommentarer om någon av dessa robotar? Om så, känn dig fri att lämna en kommentar nedan.