4 Tidigt få Tillgång till Spel på 2020 för Android Värt att Kolla In

0
125

Precis som spel plattformar som Steam på PC, Google Play store gör det möjligt för utvecklare att släppa “Early Access” – spel till allmänheten. Detta gör att mobila spelare spela spelet innan det är officiellt klar.

Det hjälper också utvecklare på ett antal sätt. Först av allt, det innebär att allmänheten kan ge feedback på buggar och funktioner som de skulle vilja lagt. Utvecklare kan också sälja tidigt få tillgång till spel eller sälja in-app-innehållet. Vilket betyder att om du gillar ett spel, du kan hjälpa till att stödja den tills den slutliga polerad version är klar.

För spelare, fördelarna är det också. För det första, du får spela ett spel innan den vanliga allmänheten är sannolikt att göra så. Det kan du också stödja spelet begrepp som annars kanske aldrig att göra det till den vanliga marknaden. Den grymmaste aspekten av att tidigt få tillgång till spel är chansen att spela en viss roll i spelets utveckling. Dina kommentarer kan forma hur ett spel visar sig i sin slutliga form!

Naturligtvis, alltid hålla i minnet att dessa tidiga få tillgång till spel är inte klar. De kan vara buggig eller förlorar dina framsteg. Om du är OK med det, låt oss titta på fyra av de bästa titlarna för närvarande i Början av Tillgång.

Hur Att Få Tillgång Tidigt Spel

I det förflutna, Google Play utvalda avdelningar i butiken för att tidigt få tillgång till spel. I skrivande stund, vi kunde inte hitta någon av dessa delar i appen eller på webben.

Men att hitta tidigt få tillgång till spel verkar fortfarande att arbeta genom att helt enkelt söka på “early access” i Play Store. Dessa spel har “(Early Access)” i sin titel och beskrivning kommer också att upprepa att detta är i huvudsak beta-programvara.

OctoMaze ($3.99)

OctoMaze är det enda spelet på listan som behöver pengar i förskott, men det är redan en sådan fast lite pussel att vi inte har något emot att spendera några pengar på det. Idén är enkel nog, men i själva spela kan det vara oärliga för att lösa varje nivå.

Du styr tentacle av en lila bläckfisk med en ganska skrämmande käklinjen. Du behöver för att greppa ett antal objekt samtidigt som man undviker fällor och onda. Om du får till alla bitar och bobs du behöver, slutar nivån och flytta till nästa.

Några av de bästa mobila spel har varit puzzlers med enkel bas mekanik som sedan iterera på dem på ett smart sätt. Angry Birds är den sortens spel. Premissen är enkel: det är bara att slå ner grisar och strukturer med hjälp av fåglar sparken från en slangbella. Men det finns oändliga variationer i dess nivåer.

OctoMaze börjar med några enkla starter pussel, men utmaningen är mycket snabbt där och några av pussel är verklig huvud-skratchare. Spelets estetiska harkens tillbaka till den gamla goda tiden av PC pussel spel. Det gick perfekt på vår Galaxy Note 10+, men inte fylla hela skärmen. På telefoner med en 16:9-bildförhållande, bör detta inte vara ett problem. Den här har potential att bli en av de stora mobila puzzlers.

Ett annat Liv – Liv Simulator (AD-stöd)

Ett annat Liv – Liv Simulator har en del intressanta idéer, även om det inte behöver ganska lite av polska fortfarande. Grafiskt spelet är väldigt grundläggande, med den viktigaste åtgärden sker via sms: a. I huvudsak du ta kontroll över en virtuella livet, från födelsen till döden.

Du behöver för att fatta viktiga beslut längs vägen, som kommer att påverka vilken typ av person din karaktär kommer att bli och om de kommer att ha ett bra liv eller inte. På många sätt ett Annat Liv påminner om fantasy life sims såsom Princess Maker eller Long Live the Queen, bara med en mer realistisk inställning.

Det är några av slumpmässiga problem här och där i hela spelet. Till exempel vår första karaktär var inbjuden till en skola debatt konkurrens på 5 år. Vad en brådmogen liten flicka!

Som din karaktär åldrar det av liv-poäng, som kan användas för att köpa olika föremål för att tillhandahålla förmåner och bonusar. Så långt vi kan se, livet poäng inte är knutna till någon form av in-app-köp, och just nu spelet har stöd för en enkel banner annons som körs på den nedre delen av skärmen.

Samtidigt som ett Annat Liv är en otroligt intressant och värt att pröva, det är definitivt inte ett spel för yngre spelare. Eftersom detta är ett liv sim, det handlar också om att med den mörkare och mer vuxen teman i livet. Det är inte grafik, men som du kan föreställa vissa delar av livet kan vara störande.

Battle Royale genom att Flyga Beagle (Free To Play)

Battle royale spel har tagit världen med storm, med spel som Fortnite och PUBG slita upp på listorna. Alla försöker att skapa en ny dragning på dessa spel, men Flyger Beagle kan vara på något med sina top-down, stiliserade spel.

Tyvärr endast de med att bjuda in koder kan spela Tidig Tillgång-versionen av spelet. Så fråga runt bland dina vänner och sociala kontakter med medierna om någon bjuder in koder att dela ut. Spelare som ger ut bjuda in koder för att få in-game-valuta, så det borde inte vara alltför svårt att övertyga dem om att en del med en.

Spelet gör tung användning av fordon och tidig tillgång version har fyra klasser av fordon, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Det är 30 spelare i varje battle royale och 20 olika karaktär skinn i skrivande stund.

Tidig tillgång spelare do not befintliga problem med nätverksprestanda och kontroller, men vi tror att detta har potential att bli nästa stora battle royale stil spel. Om du kan få en kod, kan du få i början. Tyvärr kunde vi bara titta in genom fönstret som andra människor spelade. Vår kod är nog fortfarande fast i den e-post!

Coola Maskiner (Demo)

Några av er som läser detta kanske har minnen av en klassisk dator spel som heter The Incredible Machine. I detta spel du fick mål och sedan var tvungen att bygga en Rube-Goldberg skriver maskinen för att uppnå detta mål.

Coola Maskiner är inte exakt samma typ av spel som Otrolig Maskin var, men det gör kanalen samma sorts energi. I det här spelet du behöver för att manipulera fysiska objekt för att nå ditt mål. I demo spelade vi att målet var att få en boll i rätt kärl.

Coola Maskiner är faktiskt ett ganska knepigt spel. Fysikmotor är alltid igång, med undantag för det objekt som du för närvarande manipulera. Detta innebär att i vissa pussel, måste du flytta runt saker medan scenen spelar ut! Du kan till exempel måste hastigt flytta en planka som du använde i den första halvan av pussel till en ny position för den andra hälften.

Den Tidiga Fågeln, Och Allt Som

Mobila spel har kommit en lång väg, men dessa tidiga få tillgång till spel visa att industrin är inte för stor för att omfatta regelbundna spelare. Omfamna den opolerade, pärlor och få lite tidigt få tillgång till spel!