4 Early Access Games in 2020 voor Android Moeite Waard

0
45

Net als de game platforms als Steam op de PC, de Google Play store maakt het mogelijk voor ontwikkelaars “Early Access” games aan het publiek. Dit laat mobiele gamers spelen het spel voordat het officieel gedaan.

Het helpt ook de ontwikkelaar in een aantal manieren. Ten eerste: het publiek kan feedback geven over bugs en functies die zij graag toegevoegd. Ontwikkelaars kunnen ook verkopen vroege toegang tot spelletjes of verkopen van in-app content. Dat betekent dat als je van een spel, kunt u helpen bij de ondersteuning van het door tot het laatste gepolijste versie is gedaan.

Voor de spelers, de voordelen zijn er ook. Ten eerste, je speelt een spel voor de mainstream publiek de kans om dit te doen. Ook kunt u ondersteuning van game concepten die anders nooit tot de mainstream markt. Het leukste aspect van de vroege toegang tot games is de kans om te spelen een rol bij de ontwikkeling van games. Uw feedback kan vorm van hoe een spel blijkt in zijn uiteindelijke vorm!

Natuurlijk, altijd in gedachten houden dat deze vroege toegang games zijn nog niet klaar. Ze kunnen buggy of verliezen van uw vooruitgang. Als je met dat OK, laten we eens kijken naar vier van de beste titels die op dat moment in het Begin van de Toegang.

Hoe Krijg Als Eerste Toegang Games

In het verleden, Google Play aanbevolen speciale secties van de winkel te vroege toegang games. Op het moment van schrijven, we konden het niet vinden van een van deze secties in de app of op het web.

Echter, het vinden van early access games lijkt nog steeds te werken door simpelweg te zoeken voor de “early access” in de Play Store. Deze spellen hebben “(Early Access)” in hun titel en de beschrijving zal ook herhalen dat dit in wezen is beta software.

OctoMaze ($3.99)

OctoMaze is het enige spel op deze lijst die geld nodig vooraf te betalen, maar het is al zo een solide weinig puzzelspel dat we het niet erg vond om een paar dollar op. Het idee is simpel genoeg, maar in de play kan worden slinkse op te lossen elk niveau.

Je bestuurt de tentakel van een paarse octopus met een nogal intimiderend kaaklijn. Je nodig hebt om te grijpen een set van objecten terwijl het vermijden van vallen en bad guys. Als je alle bits en bobs je nodig hebt, het level is afgelopen en je door naar de volgende.

Een aantal van de beste mobiele games zijn puzzlers met eenvoudige basis monteurs die vervolgens doorlopen ze op slimme manieren. Angry Birds is dat een soort van spel. Het uitgangspunt is simpel: gewoon knock down varkens en structuren met behulp van vogels afgevuurd vanuit een katapult. Maar er is een oneindige variatie in de niveaus.

OctoMaze begint met een aantal eenvoudige starter puzzels, maar de uitdaging is heel snel daar en sommige van de puzzels zijn echt hoofd-scratchers. Het spel van de esthetische harkens terug naar de goede oude dagen van PC puzzel spelletjes. Het liep perfect op onze Galaxy Note 10+, maar niet het hele scherm vullen. Op telefoons met een beeldverhouding van 16:9, dit moet geen probleem zijn. Deze heeft de potentie om één van de grote mobiele puzzlers.

Een ander Leven – Leven Simulator (AD-supported)

Een ander Leven – Leven Simulator heeft een aantal fascinerende ideeën, hoewel het wel moet heel wat poolse nog steeds. Grafisch is het spel erg basic, met de belangrijkste actie gebeurt via tekst. In wezen neem je controle over een virtueel persoon ‘ s leven vanaf zijn geboorte tot de dood.

Je nodig hebt om belangrijke besluiten te nemen langs de weg, die invloed hebben op wat voor soort persoon je karakter zal worden en of ze een goed leven hebben of niet. In veel opzichten een Ander Leven is het denken van de fantasie leven sims zoals Princess Maker of Lang leve de Koningin, maar met een meer realistische setting.

Er zijn enkele willekeurige problemen hier en daar in het spel. Bijvoorbeeld onze eerste teken werd uitgenodigd voor een school debat concurrentie op 5-jarige leeftijd. Wat een vroegrijpe weinig tyke te zijn!

Als je karakter leeftijden krijgt het leven punten, die kunnen worden gebruikt om te kopen van de verschillende items die de voordelen en bonussen. Zover we kunnen zien, het leven punten zijn niet gekoppeld aan enige vorm van in-app aankopen, en nu is het spel wordt ondersteund door een enkele banner advertentie die wordt uitgevoerd op de onderkant van het scherm.

Terwijl een Ander het Leven is een ongelooflijk interessant idee en de moeite waard om uit te proberen, dit is zeker niet een spel voor jongere spelers. Aangezien dit een sim-leven, het behandelt ook de donkere en meer volwassen thema ‘ s van het leven. Het is niet grafisch, maar u kunt zich voorstellen dat sommige delen van het leven kan het storend zijn.

Battle Royale door te Vliegen Beagle (Gratis Te Spelen)

Battle royale games hebben genomen van de wereld door de storm, met spellen als Fortnite en PUBG het verscheuren van de grafieken. Iedereen probeert te maken van een frisse spin op deze games, maar Vliegen Beagle kan worden op iets met hun top-down, gestileerde spel.

Helaas alleen mensen met een invite codes kunnen spelen het Begin van de Access-versie van het spel. Dus vraag rond bij je vrienden en sociale contacten met de media of iemand uitnodigen codes bij de hand. Spelers die geven nodigen codes voor in-game geld, dus het moet niet al te moeilijk om hen te overtuigen om deel één.

Het spel maakt intensief gebruik van voertuigen en het begin van de access-versie heeft vier klassen van het voertuig, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Er zijn 30 spelers in elke battle royale en 20 verschillende karakter skins op het moment van schrijven.

Vroege toegang spelers opmerking bestaande problemen met de prestaties van het netwerk en controles, maar we denken dat dit heeft de potentie om de volgende grote battle royale stijl spel. Als je kunt krijgen een code, je kon in het begin. Helaas konden we alleen kijken door het raam als andere mensen gespeeld. Onze code is waarschijnlijk nog steeds vast in de mail!

Cool Machines (Demo)

Sommige van jullie die dit lezen kunnen hebben dierbare herinneringen van een klassieke computer spel genaamd The Incredible Machine. In dat spel ook op je doelen en dan moesten bouwen van een Rube-Goldberg type machine om dat doel te bereiken.

Cool Machines is niet precies het zelfde soort spel als Incredible Machine, maar het kanaal van dezelfde soort energie. In dit spel moet je om te manipuleren van fysieke objecten voor het bereiken van uw doelstelling. In de demo die we speelden die doel was om een bal in het juiste bakje.

Cool Machines is eigenlijk een erg lastig spel. De physics engine is altijd actief, behalve voor het object dat u momenteel manipuleren. Dit betekent dat in bepaalde puzzels, moet je dingen verplaatsen, terwijl de scène zich afspeelt! Bijvoorbeeld, u kan nodig zijn om haastig bewegen een plank in de eerste helft van de puzzel in een nieuwe positie voor de andere helft.

De Vroege Vogels, En Dat Alles

Mobile gaming is een lange weg, maar deze vroege toegang games laten zien dat de industrie niet te groot te betrekken regelmatige spelers. Omarm de ongepolijste juweeltjes en krijg je een aantal early access games!